+1 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (1,209 puan) tarafından

Doğum sonrası kilo verimine bağlı sarkmalar var liposuction yaptırmak istiyorum aranızda yaptıran var mı? Psikolojik açıdan beni aşırı rahatsız ediyor mutsuzum 🫩

2 Cevaplar

+1 oy
(534 puan) tarafından

image

bu arada sarkma varsa liposucin degil abdominaplasty yapiyorlar . yani sezeryan kesisiene yakin yerden kesip boydan boya dikiyorlar . sarkigi. vs yoksa diyet ve spora ramen erimeyen yaglar varsa bolgesel olarak . loposaksinla o yagi cekiyorlar duzlesiyor karin. yani sarkik varsa sana lipo yapmazlar kesip deriyi cikarmak

oneriri dr

(534 puan) tarafından

image

eger sarkigin yoksa sadece boyle bolgesel gitmeyen yaglanaman varsa iki ufacik delikden liposction yapar
(1,209 puan) tarafından

Teşekkür ederim değerli bilgilendirmen için 🩷

2 tane sezaryen doğum yaptım, polikistik over olduğu için bölgesel yağlanmam var oda gobek ve sırtta istiflendi.. spor diyet yapmama rağmen 2 yada 3 kilodan fazlasını veremedim. Kilo alıp vermeler olduğu icin vücudum artik sarkmaya başladı kol bölgesi hele hele karnım 😔 diyet ve spor ile sonuc alınmadıysa liposuction yada karın germe ameliyatı önerdiler bilmiyorum baya da pahalı sordum şöyle bir kaç doktora 150 binden aşağı fiyat verilmedi bakalım hayırlısı olsun

-Reklam-
0 oy
(4,337 puan) tarafından

@casperiye11 ne bilgili hanımsınız maşallah 😄🧿

(4,337 puan) tarafından

Gözüm yari kapalı okudum ama haklısın bazen vucut yapısı değişmiyor. Mesela benim de boyum 1.68, lise sona kadar 47 kiloydum safinazdim ama belim kalındı ne kadar cita da olsam bel yapım kalin

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde HatunDemirel (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
0 oy
2 cevap 196 göst.
27 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,118 soru

24,134,682 cevap

334,232 kullanıcı

...