0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (214 puan) tarafından

Doğum yapalı 2hafta oldu millet ısrarla gelme derdinde toparlanamadım sezeryanım ve mastit ileri derece onu söylememe ragmen çat kapı geliyolar bebege bakmak istiyolar artık sabrım taşmak üzere neden bu insanlar böyle anlayışsız ve meraklı acaba artık kimsenin telefonuna cevap vermicem. kimsede sabır denen bşy yok bende Mevlüt yapmak istiyodum söylediğim zaman da olsun mevlütede geliriz diyorlar zaten Mevlüt yapmamın amacı herkesi toplu şekilde agırlamak tek seferde burnumdan getirdiler 

17 Cevaplar

+1 oy
(6,027 puan) tarafından

Evim herkese 1 saatlik uzaklıkta hastane için merkeze gittikçe uğruyoruz görüyorlar onun dışında gelen giden pek olmuyor sadece lohusalığımda görümcemden çok çektim Allah'ın dan bulsun 

-Reklam-
0 oy
(23,516 puan) tarafından

5 günlük doğum yapmıştım 2o kişi geldiler kaynanam ve görümcem görümcemin damatlari kizlari çocukları birde kaynanam yatıya kaldı annem hem bana hem onlara baktı canım anneciğim prematüre bebeğe mama vercem emzirmeye yardımcı olcam diye kan ter içinde kalırdı ben tek emziremiyodum bebekte küçük tutamiyor dikiş yerlerim ödem oldu yatamamaktan kaynanam laf ederdi yatıp durma annene yük olma diye kendi de hazır yemeğe sofraya konardi üstüne birde ben utanıyorum bu kadın herşeye koşuyor bize hizmet ediyor gelinde yatıyor diye şaka gibi 🤣 dikkat et kendine seni senden başka düşünen olmaz odemler yüzünden tekrar ameliyat oluyordum nerdeyse fıtık gibi dışarı çıktı aylarca düzelmedi 

(29,459 puan) tarafından
+1

Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️

(5,287 puan) tarafından
+1

Zıkkımın kökünü yeseymiş. Hem de prematüre bebeğe beş günlükken yatılı gelmek bi de üstüne anneye bebeğe laf etmek🤯

(562 puan) tarafından

Nur benim gibi yap 40 çıkana kadar kimseye haber verme 🤣😅

(23,516 puan) tarafından

Şimdi söylüyorum asla demedim diyor hatta bir kaç hafta önce riskli gebelik erken doğum riskim yüksek olduğu halde arkamdan pis falan demiş dünde ben öyle demişim sende o yüzden benim yanıma gelmiyor beni aramiyormussun doğrumu diyor kendi dediğini inkar edip birde demedim diyor ben bilmem dedin mi demedin mi ama sen dersin ikimizde biliyoruz birbirimizi kandirmayalim dedim kimden duydun kimden diyor kimin dediğini öğrenmek istiyor 🤣🤣

(23,516 puan) tarafından

Kız ben gebeliği 25 hafta sakladım sonra karnım çıkınca anladılar doğumu nasıl saklayim bacım su 🤣 

0 oy
(429 puan) tarafından

Ben de 4.gün misafir ağırladı bir şey olmadı.bana iyi bile geldi.ama bnmki normal doğumdu.

0 oy
(4,798 puan) tarafından

Benim bu dogumda muhtemelen ilk haftam eltim gorumcem kaynanam gelir. Annem cay servisi yapmisti eltime cok zoruma gitmisti, koca kadinin elinden tepsiyi almasini beklerdim. Bu sefer lohusa serbeti, hazir kurabiye ile karsilayacagim ben toparlanmadan gelenleri. Elleri bos gelmesinler bir zahmet. Ben eltime gittigimde annesi elti yemegi baska olur demisti, efendiliğimi bozupta kizin bana ne yaptı getirdi ki benim.dogumumda demedim dua etsin :)

(24,099 puan) tarafından

Ay ne güzel pas vermis neden demedin mi ben de doğum yaptım ama o dediğin yemeği yemedim bilmiyorum ki bilsem neden yapmıyım desene kız 

(4,798 puan) tarafından

Deger mi? Aslind alafimi esirgemem ama o gun Allah tarafindan bir sakinlik coktu demek ki :) cokta umursamiyorum, Allah rizasi icin yaptim bitti,  hamileyken kac.kere yemek gonderdim, kiskancliklarindan anmazlar bile. Bende hamileyim, yine buyuktur diyip aradim. Artık bıraktım, hal hatir sormayana hal hatir sormuyorum. Eşim de destekliyor, bosver arama diyor. Herkesin yüzünü gordu bu bana yeter. 

(24,099 puan) tarafından

Çok şükür. Değmez gerek yok aslında ama ben arsız insan gördüm mü katlanamıyorum insan olan utanır onu demeye kendi hiç bir şey yapmamışken beklemeye 

(4,798 puan) tarafından

Yas ilerledikce skainlik cokuyor isnanq demek ki, yoksa ooo cok fırtınalı bir insanım :) esimin ve kaynimin hatri diyelim, bosverrr, herkes ettigini bulur bacim

(24,099 puan) tarafından
+1

Benimde yaş 35 ama bu konuda olgunlaşamadım 😂 herkese hak ettiği cevabı veren hazırcevap biriyim alınır mı diye düşünmem çünkü karşı tarafa bakıyorum sadece kendini düşünen Dünya kendi etrafında dönsün isteyen bencilin biri bunun için mi kendimi yoracağım diyorum 😂 ama haklısın arada hatrı olan birileri varsa sessiz kalınır 

0 oy
(5,940 puan) tarafından

Net sekilde ben kabul etmiyorum diceksin, geleni de alma eve. Onun yaptigi ayip degilde seninki mi olucak. Benim bi komsum oyle cat kapi gelmisti kapiyi bile acmadim. Ilkinde yakinlarim geldi ama ikinci de yakinlarim bile gelmedi teklifte etmediler sukur. Etselerdi de ben gelmeyin derdim.

0 oy
(24,099 puan) tarafından

Arayana yok derdim aramadan gelen var mı pes onlari mümkünse açmam kapıyı. Normalde saçma bulurum ama böyle bir durumda WhatsAppta durum paylaşımı yapıp Bebek görmeye gelmek isteyenleri kırkımız çıkınca bekleriz yazardım 

0 oy
(29,459 puan) tarafından

Hayır normal falan değil ben sırf birileri zırt pırt rahatsız edemesin diye gittim bu dönemde annemlerde kaldım hiç kimse gelemediği için iyi oldu rahat ettim en azından insanlar çok anlayışsız ne diyeyim ki laftan da anlamıyorlar 

0 oy
(27,782 puan) tarafından

Ayyy biraz anlayışlı olsalar ölürler yani

0 oy
(574 puan) tarafından

Dogumumu yurtdışında normal doğum yaptım 2 hafta sonra Türkiye'ye evime döndüm 24 saatten fazla uzun yoldan gelmişiz çat kapı misafir kapıyı açtım içeri buyur ettim odama geçip yatıp uyudum kapıyı kilitledim eşim ve kayınvalidem ağırladı yabancı oldukları için bu saçma şeylere öyle güzel laf soktular ki bende 2 saat sonra tuvalete kalktım o sıra odama izinsiz girip bebeği almasınlar mı zor tutuyorum kendimi ve aslın sorusu aa sütün yetmiyor mu çok zayıf der demez kayınvalidem ve eşim kapı dışarı etti hepsini bende keyiften dört köşe bi şekilde keyfime baktım

0 oy
(1,351 puan) tarafından

Doğumum ertesi günü hastaneden çıkmıştık normal doğumdu. 5 dikişim vardı oturup kalkmada zorlanıyodum.ev insan kaynıyordu ay çok sinir olmuştum o zaman her kafadan da bi ses vardı bebeği şöyle yap böyle yap diye ay şuan anılarım yine canlandı 😣

0 oy
(5,256 puan) tarafından

mümkünse bebek 2-3 aylık olana kadar kimse gelmemeli

0 oy
(209 puan) tarafından

Bana da gelmek isteyen vardı ben istemediğimi ısrarla dile getirdim kimse gelmedi zaten kendimde değilim birde misafir mi ağarlıycam kendini bilen zaten gelmez

0 oy
(1,556 puan) tarafından

Ben de 2 hafta önce doğum yaptım. Daha dün değil önceki gün geldiler bebek görmeye. Bide dediler ki "kusura bakma gelemedik işten güçten" 😂😂 hiç kusura bakmadim inanın dicektim demedim 😂

0 oy
(5,287 puan) tarafından

Bana da 1 haftalıkken kayınvalidem tarafından meraklı 2 akraba gelmişti. Yarım saat ancak durdular. Kahve yanına buzluktan kurabiye lohusa şerbeti koydum sıkıntı olmadı da kalabalık gelinse, ağrım sızım vs olsa sinir olurdum.

40 günlükken falan da yine o taraftan 2 akraba geldi. Biri daha önce hiç gelmemişti evime. O gün hazır gelmişken eve bakayım dedi(2.bebeğim) Kapısı kapalı yatak odamı da açıp odaya baktı😬Gelmeden yarım saat önce haber vermişlerdi. Etraftaki şeyleri oraya doldurmuştuk. Yatak üstü darmadağınıktı örtü doluydu. Toplu olsa da kapalı kapıyı direkt açmak nedir. Geri.zekalı kadın.

(54,121 puan) tarafından

en sinir olduğum sey kapi kapalı iste musait olsa gorunmesi istense kapatilmaz 

0 oy
(54,121 puan) tarafından

bizde kirk.icinde normal çünkü anne hep evde yiyecek-içecek beklentisi yok gelip hediye verilip gidiliyo 

0 oy
(1,576 puan) tarafından

Şuan 3 aylık olmuş bir bebek görmesindeyim

0 oy
(1,903 puan) tarafından

İyiki gurbetteyim diyorum bazen 

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,046 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hiros4434 (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 432 göst.
5 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilek kara (202 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 789 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,474,471 soru

24,139,831 cevap

334,446 kullanıcı

...