+1 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde (491 puan) tarafından

Uyuyamıyorum aslında annem yanimdayken dhaa kolaydı bir şekilde normal davranıyordum hatta olmamış gibi ama annem gidince bir anda boşluğa düştüm ve tüm gerçeklerle başbaşa kaldım dünyada tek kalmış gibi hissediyorum  15 gün kadar sonra babamın kırkı için yanına gidicem şuanda bile vakit geçmiyor sanki siz neden uyumadiniz 

17 Cevaplar

+1 oy
(215 puan) tarafından

Su an çocuğum uyumaya çalışıyor sonra ben bana kalsa tavuk gibi 8 de uyurum uykuyu çok severim 

(491 puan) tarafından
+1

Bende çok erken uyurm aslında ama bugün uyuyamıyorum bir iç sıkıntım var

-Reklam-
+1 oy
(5,392 puan) tarafından

Kizlar uyumadi canları patates çekmiş 

Kumpir yaptım gece gece :)))

(491 puan) tarafından
+1

Ellerine sağlık benim kızımda geç uyudu bugün ama yattı sonunda 

(5,392 puan) tarafından
+1

Sağol canım 

Hala oturuyoruz bakalım 

+1 oy
(2,162 puan) tarafından

Canım çok acıyor o yuzden

(491 puan) tarafından
+1

Hayırdir inşallah 

+1 oy
(29 puan) tarafından

Eşim sabah tarla işine gidecek yemek hazırlıyorum ama aşırı uykum var

(491 puan) tarafından
+1

Kolay gelsin hazırlık olunca mecbur yapılıyor çabuk bitirip uyursun inşallah 

(29 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim çok şükür az kaldı 

+1 oy
(375 puan) tarafından

Annemlerdeyiz ev halkı hâlen ayakta .

(491 puan) tarafından
+1

Ben yalnızim malesef çocuklar uyudu uyumak istiyorum yatamiyorum 

+1 oy
(2,661 puan) tarafından

Zor bir durum😔 Allah içine huzur sabır versin canım 

(491 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun aslında nerdeyse 20 gün oldu ama annem varken kolaymış ondan güç aliyormusum şuan samki ilk gunki gibi hissediyorum 

(2,661 puan) tarafından
+1

daha çok yeni canım, zamanla insan alışıyor biraz da olsa iyileşiyor:(( Rabbim sabrını veriyor merak etme 

+1 oy
(6,837 puan) tarafından

Bu aralar çocuklarımın geleceği nasilnolur nasıl iyi yetiştirebilirm daha güçlü olsunlar diye diye kendimi byedim bitirdim bilmiyorum niye böyle düşünüyorum ama hep iyi olsunlar diye düşünmekten heder ettim kendimi 

(6,837 puan) tarafından
+1

Bu arada çok sabır diliyorum mekanı cennet olsun inşallah babanız için . Rabbim geride kalanlara güzel ömür versin inşallah 

(491 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun yalnız kalınca başa sardım sanki :( aslında normal davranıyordum ama kendimi kandiriyormusum sanırım yalnız kalınca herşey altüst oldu 

(6,837 puan) tarafından

Unutulmuyor ama alışıyorsun malesef . Bende abimin kaybettim evden birinin girmesi yada rehberdeki ismi arayamamak çok zor bnmki 6  yıl olcak  hala ismi rehberimde telefonu deissem bile kopyalıyorum tekrar kaydediyorum zor çok zor ya insan bişey yaoamiyor 

(491 puan) tarafından

Evet zaman her şeyin üstesinden geliyor düne göre bugün bir tık daha iyiyim komple eve indirdim iş yapmadığında ya da bir şeylerle meşgul olmadığında zihnin daha zor kabul ediyor ama neyse Allah büyük

+1 oy
(5,404 puan) tarafından

Allah sabır versin canım 

Şimdi gidiyorum uyumaya iyi geceler 😘 

(491 puan) tarafından
+1

İyi geceler canim Allah razı olsun 

+1 oy
(7,847 puan) tarafından

Allah sana ve ailene sabır versin inşallah 

(491 puan) tarafından
+1

Aminn çokça amin :(

+1 oy
(128 puan) tarafından

Allah sabır versin,  içine inşirah ferahlığı versin inşallah 

(491 puan) tarafından

Amin canim 

+1 oy
(1,091 puan) tarafından

Tlf nu bırakırsam uyurum inşallah 

+1 oy
(1,951 puan) tarafından

Bugün babamın videolarını izledim ağladım izledim ağladım uykumda yok tadimda .....

Alla sabir versin güç versin 

(491 puan) tarafından

Amin hepimize

+1 oy
(11,534 puan) tarafından

Ay canım basın sağolsun çok etkilendim Rabbim sabır versin inşallah.

Benikde bebeğim ne uyuyor ne uyutuyor evi inletti şimdi bira sakinlesti inşaAllah uyursa uyucam

(491 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım Yenidoğan işi zor

0 oy
(146 puan) tarafından

Eşim arkadaşının yanına bir gitti daha bu saat oldu gelmedi onu bekliyorum delirmek üzereyim artık uyuyamıyorum da  Allah  bilir neler yapıyorsa artık çok sinirliyim

(146 puan) tarafından

Yok valla şaka değil çocuklar uyuyor o yüzden bişi de. Diyemiyorum arkadaşıda nişanlı ailesiyle biraz sorunlar olmuş 11 15 de oturuyoruz arabada ben seni ararm diyor bu saat oldu aramadı da bir yerlere çıkıp gezsek desem hemen bagırıyo bir arkadaşı çagırdı zaman koşa koşa gidiyo çocuklara vakit ayırmıyor bile akşam zar zor parka götürdü 10 15 dkkikalıgına

(146 puan) tarafından

Aynen öyle onu bekliyorum şu an evde kıyamet kopacak zaten onun için gelmiyo şu an biliyorum akşam bir. İki saatlige gidip geliyordu bu sefer çok aştı artik kendini bundan sonrada ne derse desin inanmıcam da yataym diyorum yatamıyorum bir kere çaldırdım açtı kapattım aradı geri açmadımda. İnsan bir kaç. Mesaj atar diye bekledim evde olıcaklardan biliyor ondan yazmıyo bakalım kaçta gelicek bu ara da başın sağolsun cnm Rabbim mekkanını çennet eylesin bol sabırlar diliyorum

(146 puan) tarafından

Valla bende anlamıyorum hiç. Dedigin gibi eve geliyo bir iki çocuklaarı öpüyo sonra yemeği yedikten sonra balkona çıkıp ya sigara sarıyo ya telefonda oyun oynuyor çocuklar görmüyor akşama kadar babalarını evde de sıkılıyorlar haliyle o hiç umrunda bile değil parka götürüyoruz kızımın arkasınsan dolanıyo bir elinde telefon madem telefonla oynucan niye getirdin parka anca erkeklerin derdi oluyor bizim hiç derdimiz olmuyor gibi herşey kolay geliyo  Allah yardımcımız olsun

(146 puan) tarafından

Ne oldu ki kardeşine özel değilse  evli mi

(146 puan) tarafından

Aynen öyle valla benim çocuklarimi küçük oldıgı için Osmaniye'ye gelin geldim öyle gidecek yerim olmadı için de ondan beklıyrım bazı şeyleri ama nafile 

(146 puan) tarafından

Tamam cnm okurum Rabbim karşısına iyi niyetli huyu suyu güzel bir kız çıkartsın inşallah nasıl bakcam cnm bulamadım ben de ismin üstüne mi basıcam

(146 puan) tarafından

Aynen öyle cnm inşallah valla

(146 puan) tarafından

Konuştunız mu hiç kardeşinle cnm hakkında da hayırlısı olsun kardeşinin hayırlı kişiler çıkar inşallah da ankardan Osmaniye'ye gelin geldim cnm

(491 puan) tarafından

Kim yazmışsa silmiş yorumlarını 

(146 puan) tarafından

Evet silinmiş niye böyle bişi oldu anlmdm

(491 puan) tarafından

Bilmiyorum kuzu ya ben uyuyup kalmışım Sabah namazı ile uyandım sonra yorumlarını gördüm de tek yorum görünce de şaşırdım:)

(0 puan) tarafından

Canım merhaba ben yazmıştım da benim mesajlarım neden gözükmüyor 

(146 puan) tarafından

Ewt valla bende direk görünce şaşırdım ilk defa. Gördüm böyle bişi valla

0 oy
(218 puan) tarafından

Başın sağ olsun toprağı bol mekanı cennet olsun..

Bende 21 temmuz da babamı kaybettim. Benim babam hastaydı son 4 buçuk 5 ay çok çekti. Sırtı kafası kulağı hep yatak yarası olmuştu sırtı artık kemikleri görünecek kadar açılmıştı yarası. Çok şükür ölüm var. Acısı çok zor ama hepimizin gideceği yer orası. Giyeceği tek elbise 2 metrelik kefen gideceği yer de kara toprak. Onlar gitti artık sınavları bitti biz yanalım kendi halimize. 

Rabbim acısını da veriyor sabrını da 

(491 puan) tarafından

Bende 29 temmuzda kaybettim babamın sağlığı yerindeydi kalp rahatsizligi vardı ama iyiydi hatta baya heybetli bir adamdı kimse yakistiramadi babaannemde 56 yaşında kalp krizinden vefat etmişti duşunu almış yastığına sarılmış ve uykuya dalmış .. parmağını bile oynatmamıştı babam ben hep böyle teselli ettim kendimi Allah onu hiç incitmeden aldı bizide incitmedi onu uyur gibi bıraktık öylece ben çocuklarla baya bir kendimi ayakta tuttum ama yalnız kalınca işler değişti Allah sana da bol bol sabırlar versin benim gibi yap Allah verdi Allah aldı diye düşün İnan ki Allah acısını hafifletiyor

(218 puan) tarafından

Çok şükür Rabb'im sabrını da verdi. Bizim tesellimiz de acılarından kurtulmuş oldu.  Rabb'im sıralı ölüm versin. Hepimizin yardımcısı olsun. Yattıkları yer incitmesin 

0 oy
(2,385 puan) tarafından

Allah dayanma gücünü versin canım ölüm acı ama hak. Allah o günümüze yardım etsin 🤲🏻 

(491 puan) tarafından

En büyük tesellim bu oldu benim ölüm hak . Gazze'de hergun ölen çocuklara haksa bizede hak ... Kaçış yok

(2,385 puan) tarafından

Aynen öyle canım 🤲🏻

0 oy
(21,213 puan) tarafından

Yaşadıkların çok zor Rabbim ferahlık dayanma gücü versin . Benim uyumama sebebi sancılar ağrılar 😏

(491 puan) tarafından

Allah kolay kurtarsın canım bende namaz için uyandım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 408 göst.
18 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ..yakamoz (1,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 243 göst.
22 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 343 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sultan80 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 627 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,140 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,052 soru

24,106,438 cevap

332,719 kullanıcı

...