+1 oy
423 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,317 puan) tarafından

Ya kızlar ilk bebeğimi 16. Haftada net hissetmiştim. Elimi karnıma koydugumda sağ alt kısımda tekmesini hissettim. Ama bu bebişte 18. Hafta bitiyor hala net hissedemedim ya. Daha hiç dokununca hareket etmedi ama gün içerisinde bazen hareketini hissediyor gibiyim ama emin olmak istiyorum elimin altında tık tık yapınca bilecem ki odur. Ayy bir de ıkıncıde daha erken hissedilir derlerdi.

7 Cevaplar

+1 oy
(9,998 puan) tarafından

Ben 22 haftada hisetmistim 

(3,317 puan) tarafından
+1

Biraz geç hissetmişsin 🙂 paşa uslu herhalde 😅

(9,998 puan) tarafından
+1

Aynen sonrasindada sadece acıkınca tepişir karakterine aynı kaldı sadece açılırsa glar🙂 sakın bebekmis ondan geç hisetmisim

(3,317 puan) tarafından
+1

Ne güzel maşallah.  Benimki daha bu gun tezgaha tırmandı 😅  2 yaşında 

(9,998 puan) tarafından
+1

Yürüyünce ne olur bilmiyorum suanlik beni hiç üzmedi hatta dun nerdese 20 saatlik yoldan geldik ben daha mizmizlandim 😁 hastayım 

-Reklam-
+1 oy
(6,957 puan) tarafından

Iki cocugumu da 19 20 haftalik hissettim, hemde zayif biri oldugum halde. Bence normal suan hissedemiyosanda.

(3,317 puan) tarafından
+1

Tabi normal olmalı sağlıklı olsun da. 

0 oy
(6,155 puan) tarafından

Ikincinin cok hafif hareketlerini 18 de hissettim, ama 20 haftadan sonra net hissettim.  Yani endiselenecek bir durum değil 

(3,317 puan) tarafından

İşte aslında hissediyor gibiyim. Onun hareketleri oldugunu da biliyorum ama emin olmak istiyorum sorulunca evet hissediyorum diyemiyorum 😁

0 oy
(2,487 puan) tarafından

Canım ben 20yi bitiriyorum bende elimi koyduğumda hala hissetmiyorum ama acısından hissediyorum vurduğunu 

(3,317 puan) tarafından

Acıtıyor bi de kereta 😄 bunun için daha küçük değil mi ☺️

(2,487 puan) tarafından

Bende anlamadım 16 haftalıktan beridir vurduğu yerde bi acı hissediyorum ama dışardan görünen hiçbişey yok elimi koyuncada sanki benim elimde damar atıyo gibi geliyo anlamıyorum ahahaha bu aralar mesaneme vuruyor inşaallah bu yerde işemem diye dua ediyorum

0 oy
(162 puan) tarafından

Korkutmak gibi olmasın bende senin gibiydim 3. Ye hamileydim daha erken diyordum hissetmemem doktora gitmeyi erteledim ta 19.. haftaya kadar megerse bebegim melek olmuş bir ay ruhsuz bedenini tasimisim . Hissetmiyorsan git 

(3,317 puan) tarafından

Üzüldüm başınız sağolsun 

0 oy
(20,387 puan) tarafından

Bebeğim 21.haftada net duydum ben ikinciyi. Sorun yoktur yani kızı da 15.haftada hissetmiştim

(3,317 puan) tarafından

Biri oldukça erken diğeri de geç olmuş 🙂

0 oy
(1,228 puan) tarafından

İkinci hamileliğim aynı deidgin gibi belriszidi 20 . Haftada tek tük tekmelere hissettim 25 de net şekilde görünüyordu karnımda hareketleri

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 163 göst.
+1 oy
3 cevap 1,042 göst.
0 oy
17 cevap 1,212 göst.
12 Şubat 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Limonlu kek (5,907 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 355 göst.
23 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,694 soru

24,700,351 cevap

368,879 kullanıcı

...