+1 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından

Ay son günlerde çok kötü şeyler yaşadım bundan sebep midir , regl dönemindeyim hormonal değişiklikten mı kaynaklı yoksa psikolojim mı bozuldu anlamıyorum ama içim çok sıkılıyor ağlayasım var hiçbir şey mutluluk vermiyor sanki .Eskiden kızımı uyuttuktan sonra içim huzurla dolardı şükür sağlıkla gün bitti , kızım uyuyor şimdi keyif zamanı derdim esimle sohbet muhabbet ederdik ama şimdi öyle hissedemiyorum Allah hayırlara çıkarsın içim niye böyle ilk defa böyle oluyorum .Icimdeki sıkıntı için hayır duası edin bacılarım 

3 Cevaplar

0 oy
(1,602 puan) tarafından

Benim her ay aynı oluyor dün eşim bir şey söyledi diye 1 saat oturdum ağladım dönüp bakınca ne kadar saçma bir şey için ağlamışım diyorum halbuki ortada bir şey de yok 😁 ayyy bu regl dönemi çok acayip duygusallaşiyorum hormonlar horon tepiyor resmen bacım 😂 Rabbım gönlüne ferahlık versin canım hayırlara çıksın inşallah 🤲

(242 puan) tarafından

Amiiin bacım sağol ❤️

-Reklam-
0 oy
(27,657 puan) tarafından

Bu ara bende böyleyim yaşadıklarımızdandır canım 

(242 puan) tarafından

❤️

0 oy
(5 puan) tarafından

Bende her ay yaşıyorum bu durumu ama biliyorum Bi kaç güne geçecek bu yüzden çevremdekilere diyorum bazen uzak durun benden çatacak yer arıyorum diye 😄 sen ilk defa yaşamışsın ama gayet normal Bi durum merak etme 🙂

(242 puan) tarafından

Ayyy cidden ilk defa bu kadar ağır regl dönemi geçirdim çok fenaa 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 109 göst.
+1 oy
2 cevap 164 göst.
0 oy
4 cevap 151 göst.
+3 oy
10 cevap 198 göst.

Kategoriler