Benimki bu 🦎.
Asla yenemiyorum bu korkumu.dün gece oturma odasında yerde gördüm,yavru birde dünden beri silkelenip duruyorum.sanki bütün vücudumu dolaşıyor.
Birde kaç yıldır dikkat ederim içeri gitmesin diye.daha ilk defa bu sene oğlum yüzünden girdi.kapıyı açınca içeri girmiş hemen.
Öyle bi korku salıyor ki ağzım hemen yara oluyor.gece rüyama giriyor.yılan görsem bu kadar korkmam.
Sizdede oluyormu korktuğunuz hayvanı görünce.nasıl sakinleşiyorsunuz.
Kaynanam 😄 :D
Sende onun korkulu rüyası ol😁😁
Şeytanla yarışmak çok zor inan 😄
Bilmezmiyin bendede var
Allah kolaylık versin ne diyeyim ☺
En büyük fobim.🚨: parasız kalmak🍁
Rabbim yaşatmasın.
Cumlenize🌍
Yilan sanirim cok soguk geliyor bana birde cam silerken cok tedirgin olurum asagiya düsücem diye elim nereye kadar yetisiyorsa o kadar siliyorum
Bende camdan korkuyorum silerkwn başım dönüuor o yüzden dıştan silerken tek kirini alıyprum
Kesinlikle 1. Sıra dar alan dar alanda sıkışmak
2. Köpek 3. Böcekler 4. Kedi ve suda bogulma
Bende korkarım kapalı ver alanlardan.Rabbim korktuğumuzu yaşatmasın.
Amin canım
Koca tarafıyla karşılaşmak e büyük fobim olabilir özelikle kaynana ve görümce
Kız onlar korksunlar senden relax
Maglesef canım ogularinin desteği olduğu için her şekilde ben haksizim yılan gibi sokarlar ve ben haksız olurum
Babam ,nefret ediyorum
Asa neden canım anlatmak istersen
Kayınlarım en büyük fobim
Fobi + nefret diyeyim
neden ki
Koca tarafı başlı başına fobi zaten
Hangi birini sayayım ki ayy🙄
Köpek fobim
Yılan fobim
Yükseklik fobim
Karanlık fobim
Asansör fobim
Hepsi de var ..
Bunlardan ben sadece korkuyorum ama dediğim şey aklıma geldiği an huylanmaya başlıyorum çok iğrenç birşey ya
Eşim evdeyse her hayvandan korkuyorum, o müdahale etsin diye. Eğer ben tek isem olaya hemen müdahale ediyorum 😎
En büyük fobim tsunamide boğulmak. Böyle metrelerce yükseklikte suda çırpınmak çok korkutucu geliyor.
Ayy zaten suda boğularak ölmek en kötüsüymüş.bende suda yanarak ölmekten korkarım Rabbim temiz ölüm nasip etsin
Asansörde kalmak 😃
Olmaz inşallah
Insallah genelde binmiyorum zaten anca yanımda eşim varsa 😂 yoksa 10 kat çıkıyorum merdivenlerden
Bende panik atak var. Ne zaman geleceği belli olmuyo meretin. Önemli yerlerde tutar diye korkuyorum. En büyük fobim panik ataktan çok atağın önemli zamanlarda tutmasi. Mesela sunum yaparken atagim tutar diye ödüm kopuyor.
Çok zor bir durum olmalı.arkadaşımdada vardı.ama hastalık bu önemli olan kolay bi şekilde atlatmak.
Bendede var sacma sapan yerlede tutmaz diye dua ediyorum bazen her daim zanax yanımda 😊
Böcek türü olan her şey direkt kaşınmaya başlarım 😬
Çok köttüüü
Trafik kazası 😵💫😵💫
Bemde eşimle yola çıktığımızda korkuyorum.gece bir kere uyuyakaldı konya yerine mersine sürmüş.Allahtan yol kalabalık değildi.
Korktuğum başka şeyler de var ama fobi olarak megalofobi
Bende arabayla giderken tırlarda korkuyorum sanki arqbanın üstüne düşecek gibi
Karanlıkta bi yere dokunmak
Çalı çırpınin içine girmek
Yükseklik
Bi tane daha varki düşüncesi bile çarpıntı yapıyor nefes alamıyorum Okyanus korkusu Deniz değil Okyanus beynim karıncalanıyor
Bunları çok düşününce benide korkutuyor.özellikle merdiven çıkarken düşüp yuvarlandığım geliyor aklıma
Kesinlikle 👍
Hayvanlardan ve yükseklikten
Ay hepside ürkütücü.ama ksrşılaşmadığım sürece sorın yok
İzmirdeyim hamam böceğinden aşırı korkuyorum ya burada çok var nalet olasıcalar
Su
Bir de fare 🐀
Bu üçü en en çok olan fobilerim 🥺
Ayyy ne korkunçtu geçtiğimiz senelerde hatırlıyonmu 😂 mesajı anlamışsındır neyi dediğimi umarım
Şu iğrenç şey mi bacım doğru mu anladım 🤦♀️
Evet 😂 çıkarana kadar anamız ağlamıştı hahahah😂
Yüksekten bende korkuyorum.özellikle merdivençıkarken
Offf sorma bütün köyü başıma toplamiştım bacım 😁 aman son oldu çok şükür birdaha da görmedim ne evde ne de dışarıda 😁
Kayinpederim görünce huylaniyorum stres oluyorum hemen 😂😏
Bende yeni evliyken çok korkardım kaynanam ve görümceler çok korkutmuştu
Kız benimki korkmak değil nefret etmek 😂
Kelebek fobim var 😂 birde şeftali kayısı Çağla türü şeylere en dokunabiliyorum ne yiyebiliyorum 😅. Şeftali soyulunca yerim ama
Kız onlar çok şirinler.bende ekşi bişey yiyemiyorum.hatta biri yanımda yesin yüzüm eğrir.
Örümcekkkkk 😳 örümceğin olduğu WC de tuvaletimi bile yapmam
Çok kötü bir durum.onlarda heryerde.
1,486,793 soru
24,306,720 cevap
344,466 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın