Ya benim hem akraba olarak arkadaşım var birkac kişi ve 2 3 arkadaşım da normal arkadaşım var 2 3 defa mesaj atıyorum cevap bile verme tenezzül etmiyorlar numaralarını silmekle ayıp mı etmiş olucam siz olsaydınız ne yapardınız bana göre onların yapmış oldukları çok ayıp
Ben olsam öylesine asla yazmam bacım boşver çokta lazım değiller demekki 😁
Rehberi temizliyim şimdi uzak kalsınlar en iyisi
Sil zaten arada muhabbet olsa geri dönüş alırsın bari anlasinlar sildigini
Silicem canım
Ayıp olacak Bir durum yok
Rehberi temizleme zamanı gelmiş o zaman canım
Ben hic sevmediyim birsey.Esimin kuzenine yazdim bir iki defa girmesina bakmasina ragmen cevap vermedi hikaye falan paylasiyor.Bende sildim cevap vermek istemiyorsa bende yazmam
Valla çok ayıp insan konuşmak istemiyorsa ya desin yada numarayı siler
Kendileri oyle soguk kizlar herkese karsi oyleler.Ben yakin davranmak istedim basta baktim yok bunlar yakinlik insani deyiler
Kesinlikle öyle canım
Bence silme Kimin yazdığını bilirsin canım böylelerine tam tersini yapacaksın yoksa kendilerini değerli sanıyorlar
Valla sildim onları
Nie sildin ki dediğim gibi canım böylelerini kaideye almayınca daha çok zorlarina gidiyor
Silebilirsin sonuçta onlar lütfedip cevap vermemiş bu durumdq numarada lazım değil.ben gıcık kapmışsam heryerden çıkarırımda.
Valla canım bende rehberi temizlicem şimdi
Yokmuşum gibi hissettirene. YOKMUŞ GİBİ HİSSETTİRİRİM🌿🍂
Dimi en iyisi
Yoksa uzerler uzuldunmu uzuceksin burası 🌍
Evet canım maalesef doğru bende sildim numaralarını
Oyle cok kisi silmişimdir ....herkesten bitane aman...
Cevap vermiyorlar da yazmam birdaha. Sende yazma
Yani bu karşımdaki kişinin kim olduğuna bağlı mesela arkadaşım var bi tane çocukluyuz her ikimiz karşılıklı bir birimize görüldü atabiliyoruz o daha çok yapar.. takılmam oda takılmaz...
E yazma sende boşver
1,486,317 soru
24,299,604 cevap
343,976 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın