+1 oy
102 göst.
önce Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından

Çamaşır makinem su almiyor çok ml az geliyor ne yaapyim filtre temizlendi ama yok yaşayan illaki vardır kaç gündür çamaşır yıkayamiyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (2,118 puan) tarafından

Su ventili tıkanmış olabilir canım markası ne makinanın

önce (202 puan) tarafından

Arçelik cnm evlenirken kampanya şeklinde aldık hiç memnun da değilim kopurme olmuyor 

önce (2,118 puan) tarafından

Modelden modele değişiyor köpürme canım ama coğunda köpürme olmuyor bizim bütün sülale yıllardır arcelik kullanırız abim fabrikasında calısıyor benim eski makinam samsungdu bozulunca Arçelik aldım yeni geldi şuanda memnunum garanti bitmediyse servisi ara gelsinler 

-Reklam-
+1 oy
önce (364 puan) tarafından

ben kendim makinayi cekip gider borusunu cikardim ordaki suzgec yikali degildi . servisi cagirdim . 

dun  servis geldi banada. vana kismini acti  vana kireclenmis sanirim inu temizledi. makina foşş diye su almiodu azcik su aritmanin suyu gibi akiodu deterjan jaznesini acinca oyle gozukuodu temiz yikanmiodu koku oluodu az su aldigi icin.  . dogalgaz su vanalarini. oldugu kisimdan vanayi temizledi . fosss diye su alio artik bugun yikadim camasirlar mis koku ile cikdi

Kaç TL ödedin peki 

önce (364 puan) tarafından

650 tl servis ucreti sadece .  eliptik bisikletim var onun da pedallari bosa donuodu. onada servis cagirdim ayni gun  600 tl  de onun servisi aldi ariza tesbit. ic rulmanlari parcalanmis .2400 tl de yedek parca siparis etti. 3 bin de eliptik spor aletinin masrafi cikti dun din yani  iki servis cagirma ve yedek parca siparisi anasinin gozu kadar para odedim gereksiz yere

0 oy
önce (256 puan) tarafından

Hortumun çeşmeye takıldığı yerde hortumun ucunda küçük bı fitre var. Delikleri okadar küçük ki ikumlar sıkışıyor oraya ondan su almiyor. İğne ucuyla tek tek temizlerim ben anneminkini sürekli tekrarlar. Bı bak istersen sende 

Arkada mi cnm 

önce (256 puan) tarafından

Hayır çeşmeye bağlı boru var ya. Onun çeşmeye takılan yerinin tam ucunda. Yuvarlak bı fitre süzgeç gibi küçücük delikleri var.

0 oy
önce (509 puan) tarafından

Canım su gelir ve gideri tıkanmış olmalı 

Benim de arcelik 

10 kg olanlardan 

Arkada ki musluğun ucunu çıkar 

Toplu iğne al eline deliklere batır 

Ön de en assada sağda yuvarlak bisey var onu cevir 

Su akacak yanında kova bez bulundur 

Gider borusunu eline al 

Kovaya boşalır o

Umarım çalışır 

Çalışmaz ise servis çağır canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 170 göst.
9 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,219 soru

24,095,725 cevap

332,078 kullanıcı

...