+1 oy
197 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,837 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 yaşında.  Nasip olursa seneye okula vermeyi düşünüyorum. Kreşe. Okul zamanı 4.5 oluyor hemen hemen.  Bende onunla beraber kursa gideym diyorum. El becerim yok dikiş yapmayı pek beceremem. Dikiş nakış kursuna gitsem diyorum .  Ha bide kuran kursuna tabi ki. Bu sene kuran kursuna giderm kızımı yanımda götürürm seneye de dikiş nakış kursuna. Bilmiyorum nasip olur mu niyetm öyle .. Peki siz gidiyor musunz hiç kursalara flan..

9 Cevaplar

+1 oy
önce (1,729 puan) tarafından

İşten fırsat bulursam makyaj kursuna gitmek istiyorum ben

önce (353 puan) tarafından
+1

onu bende istiyorum:)

-Reklam-
+1 oy
önce (353 puan) tarafından

. 38 aydir sabrediyorm . seneye bende anaokuluna verip ozgur kalcam insallh.diksiyon kursu  hizli kitap okuma okudugunu anlama kursu mental aritmetik ve makyaj kursu istedigim kurslar.  simdilik. bende seneye ozgur kalicam cocugu basimdan atip anaokuluna verince hurrem sultan hayatimla vur patlasin cal oynasin ozgurlugun keyfi

önce (1,837 puan) tarafından
+1

Kızım dan iki ay küçük çocuğun :)) vallahi bende o seneyi dört gözle bekliyorum  :))

+1 oy
önce (466 puan) tarafından

Çocuktan önce bilgisayar, İngilizce, ilkyardım,  işaret dili, diksiyon, çocuk bakım elemanı ve hasta kabul sekreterlik kursuna gittim. İşaret dili ve diksiyon tam pandemiye denk geldi kurs yarıda iken kapattılar sonra açıldığında ise çocuktan dolayı devam edemedim, yarım kaldı onları bitirmeyi çok istiyorum.  Drama kursu ve aşçılık istiyorum. Aşçılık diksiyon ve işaret dilini kendime bir seyler katabilmek için,dramayı ise iş hayatımda katkı olsun diye istiyorum. Kızım 4 yaşında anaokulu saatine göre bulabilirsem gideceğim inşallah yavaş yavaş istediklerime 

+1 oy
önce (4,030 puan) tarafından

İki senedir planım oydu gidemedim 😂 eşim başka planlar yapıyor çocuklar bana kalıyor ben ona satayım diyorum ama olmuyor

+1 oy
önce (518 puan) tarafından

Bazı bölgelerde 4/6 yaş arası çocuklarda kurslara gideviliyorsun ben dikişe gittim kızımda karşı sınıfta oyun kulubundeydi aynı anasinfi hiç bir farkı yoktu olduğun yerdeki kurslara bı sor istersen varmı oyun kulüpleri 

+1 oy
önce (4,732 puan) tarafından

dikişi ben de düşünüyorum. kayınvalidem gidiyor, neler neler dikti var ya aşırı özeniyorum. 

+1 oy
önce (228 puan) tarafından

Arada kuafor kursuna gidiyorum ,bisey ogrenemesem de iyi geliyor sosyallesiyorum sohbet muhabbet vs

+1 oy
önce (23,596 puan) tarafından

Valla ehliyete gideceğim onu bile erteledim ama isterim kendimi geliştirecek şeyler ben örgü ve yemek kursu tarzı şeyleri çok isterim 

+1 oy
önce (11,163 puan) tarafından

Ben 2 3 aydır yüzme eğitimine gidiyorum haftada 2 gün 1 er saat. Bana çok iyi geliyo 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 279 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 712 göst.
14 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 431 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,036 göst.