+1 oy
88 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (46 puan) tarafından

9 aylık bebeğim var emiri yorum zayıflamam lazım nasıl zayıflarım sadece sabahları biraz ekmek tüketiyorum gün içinde bol şu içiyorum ama kilo veremiyorum

3 Cevaplar

+1 oy
(4,848 puan) tarafından

emzirmek çok acıktıran bir şey. porsiyon azaltabilirsin. yağlı, şekerli şeyler, hamur işi tüketme ve mümkünse hareket et

-Reklam-
0 oy
(1,415 puan) tarafından

Emziren 3 buçuk aylık bir annayim ve 1 ay önce başladım diyete. Şuana kdr 3 kilo verdim. Çünkü şok diyet vs yapmıyorum sadece günde 3 litre su ve yürüyüş yapıyorum akşamları yani parkın etrafını 4 kez filan turluyorum makarna pilav erişte börek kestim yemiyorum ama diğer yemekleri yiyorum...

Çok açıkıyorum yoğurt karpuz bol bol yiyorum. 

Bence sen de yavaştan başla canım. Ama spor yap veya evde Leslie yap

(46 puan) tarafından

Ev içinde sürekli hareket halindeyim 5 yaşında kızım da var ben gün içinde 5 litreyi buluyor şu içmem suyu çok seviyorum kaç aydır ne alıyorum ne veriyorum

0 oy
(1,943 puan) tarafından

Benimde bebeğim 11 aylık olacak galiba duemadigim için kilom çok yok akşam çok bişey oldum olası yemem biraz kisitla kendini verirsin bence emzirdigimiz için sabah bı kalkıyorum 3 günlük aç gibiyim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 176 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Ocakk (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
11 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde EbEn... (2,586 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,471,726 soru

24,102,562 cevap

332,510 kullanıcı

...