+1 oy
109 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,758 puan) tarafından

21 aylık oğlum var hiç yerinde durmuyor. İki gün önce bir kaç kez prizin başından aldım onu en sonunda bir ağlama sesi sonra şarteller attı. Prizi çıkartıp elini sokmuş. Bugün kaç kere süpürgenin arkasını taktım gidip yine çıkartıyor. Dün misafirliğe gittim kadının evindeki her şeyi kaldırdık yok durmuyor. Çığlık atıyor falan. Artık tahammül edemiyorum ve bazen vuruyorum. Ne kadar istemesemde.. İlaç kullanmayı denedim ise yaramadı. Buzdolabına gidiyor açıyor alta illaki bir şeyler koymak durumunda kalıyorum. Halıyı dün gece serdim sabah yumurta kırmış ve çorba dökmüş bakın bunlar bir iki dakikanın içinde oluyor. Canımdan bezdim artık. Akıl verin bana.

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,658 puan) tarafından

O çocuğun enerjisini atması lazim. Prizlere önlem almalisin. Bizim evde hepsinde kapak vardir. 

Cocugu surekli evde tutarak akıllı durmasıni senin gibi oturmasini beklemek yanlış.

Onun içinde bitmeyen bi enerji var merak var kesfediyo etrafini yeni şeyler ogreniyor.

Oyun alanlarina gotur bol bol orda tirmansin cok pahali degil saatlik en pahalisi 300dür yani yada parka götür bol bol enerjisini attir onu yor. 

Oyun kur evde sende onla oyna. Daha cok küçük vurma. 

önce (1,758 puan) tarafından

Oyun alanlarına götürüyorum ve en az iki günde bir parka götürüyorum ama enerjisi bitmiyor

-Reklam-
+1 oy
önce (15,599 puan) tarafından

Seni hatırlıyorum sanki isminden bir çocuğun daha vardı 

Sanırım büyük olan 21 aylık fazla ilgilenemiyor musun acaba 

Parka vs çıkmak zor oluyordur diğeri de ufaksa 

Diğeri 6 aylık aslında çıkartıyorum sürekli ama yine de enerjisi bitmiyor

0 oy
önce (3,415 puan) tarafından

Oğlumla aralarında 2 ay var, sizi anlıyorum ama ufak çocuğa da ne olursa olsun vurulmaz. Benim bütün prizlerde korumalık var. Dolapların hepsinde çocuk kilidi var. Dekoratif eşyalar hep tepelerde. Buna rağmen sürekli bir yerleri kurcalıyor. Mümkün olduğunca dışarı çıkarın, eğer mümkünse tabi. Olmadı ev içine trambolin alabilirsiniz. Zıplamak iyi gelebilir. Ya da salıncak seviyorsa, ev içinde sakinleştirebilir.

Top havuzuna kadar var. Terasa havuz koyuyorum haftada bir iki yüzüyor. Her şeyi yapıyorum dışarı çıkartıyorum ama yine aynı. Dolaplarda korumalık var açıyor. Priz korumalığını da çıkartıyor prizi komple söktü. 

0 oy
önce (305 puan) tarafından

Canım çocukların enerjisi kolay bitmez 

Toprağa bassın 

Su ile oynat ( senin yanında )

Çimlere bassın 

Yürüt onu yor 

Bahceye çıkar parka götür 

Yapboz al yaptır 

Sana da iyi gelir yürümek 

İlgili sorular

+2 oy