Kızlar şimdi şöyle Adetim bitti 8 gün geçti Çok afedersiniz bir kereye mahsus kan gördüm lavaboda Ama o an oldu bitti Neyse sonrasında Karnım çok ağrıyordu kasıklarıma batma oluyordu Şimdi de Adet olmama iki gün var Göğüs uçlarım çok ağrıyor tişörtüm bile değiyor çok ağrım oluyor dokunamıyorum bile Normalde eşim korunuyor acaba prezervatif mi delikti bilemiyorum içim içimi yiyor Adetime 2 gün kaldığı için test de yapamıyorum erken gibi Acaba hamile miyim Ay çok korkuyorum oğlum üç buçuk yaşında hiç istemiyorum Rabbim olmayanları nasip etsin ama çok endişeliyim hamile olursam diye
Erken gebelik testi yap, çıkar.
Korkma, olanla ölene çare yok.
Belirsizlik içinde kendini yiyeceğine durumun üstüne gidip gerçeğe odaklanmak sence de daha iyi değil mi?
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım prezervatif delik olabiliyor kayabiliyor biz çok yaşadık bu durumları artık hiç korkum kalmadı fabrikaya kilit vurduk 😂
Kızlaaaar nerdesinz :(
Bence git kan ver net belli olur,benim adetime bir hafta vardı kan verdim çıktı ama çok düşüktü,sonra yükselmeye başladı, hakkında hayırlısı olsun canım
Kac gündür gidicem.diyorum korkudan gidemiyorum:(
Hayırlısı neyse o olsun. İlki yaramaz olursa 2.uslu olur diyorlar ben de böyle moral vermeye çalışayım🫠
Nasibinde varsa olur olma ihtimali yok diyemeyiz ki hayırlısı olsun test yaptır direk kandan baktır sağlık ocağı bakıyor
İlişkinin başından itibaren takıyorsa hiç korkma gerek yok delik olsa yırtık olsa anlaşılır zaten
1,471,425 soru
24,098,735 cevap
332,247 kullanıcı