+2 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

Gecen post açmıştım 18 haftalık bebeğimin kalbî durmuş diye . Düştü yavrum her seyi tamdi dun aldim gömdüm ama unutamıyorum bir yanim eksik hep aglamak istiyorum birazdan mezarlığa gideceğim 2 yavrum var toparlanmam lazim ama yapamıyorum surekli aglamam geliyor 

10 Cevaplar

+3 oy
(338 puan) tarafından

Acini güzelce yasayip sakinleşip hayatına geri döneceksin cnm bnmde ilk gebeliğim sonlandı.vucudun toparlaynınca nasibinizde varsa yeniden denersin Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin.agla içine atma gecicek hepsi 

(105 puan) tarafından

insaAllah canim bu acı hafifler mi

(338 puan) tarafından

Hafifliyor unutmuyorsn.geciyor zamanla 

-Reklam-
+1 oy
(502 puan) tarafından

Canım allah rahmet eylesin 

Çünkü sen bir annesin ve güçlü olmak zorundasın 

Allah yine verir kuzum benim 

Acını icine atma 

Ağla ağlaya bildiğin kadar 

Regl olmasaydım yasin okurdum 

(105 puan) tarafından

Sürekli aklımda kışlık hazirliklarina başlamıştık hafiften buzluga ne attiysa bak kisin doğacak kolaylık olur diyordum neye baksam aklıma geliyor 

(502 puan) tarafından

Kıyamam kuzum benim gerçekten cok zor ama 

Sana ihtiyacı olan diğer çocukların var 

Onlar için güçlü olmak zorundasın 

Elbet geçecek bugünler 

Böyle kalmıyor kalmazda 

+1 oy
(1,127 puan) tarafından

Allah sabır versin cnm. Zamanla acın diner . Bak en azından 2 tane daha varmış çocuğun 

0 oy
(24,467 puan) tarafından

Allah sabır versin başın sağolsun 

0 oy
(3,362 puan) tarafından

Ah canım cinsiyet neymiş rabbim size dayanma gücü versin..

önce (105 puan) tarafından

Sağol canım erkek zaten hep icimde vardi erkek olacağı 

önce (3,362 puan) tarafından

Insallah tekrar olur sağlıklı sıhhatli olsunda yapacak birsey yok rqbbimi bunu nasip etmiş 

0 oy
(4,774 puan) tarafından

acın çok taze, zaman lazım. bırak yasını yaşa, içinde kalmasın. ömür boyu unutamazsın ama hafifler

Canim yanıyor elimden olmadan kedimi ağlarken buluyorum 

0 oy
önce (4,988 puan) tarafından

Allah kalbine dinginlik diğer çocuklarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin 

Biz melek annelerinin ölümü bekleyişi herkesten farklı oluyor hem ölüp yavrumuzu kucaklamak hem kalıp burdaki yavrularımıza sahip çıkmak arasında kalıyor bi yanımız inan ömrün boyunca asla unutmayacaksin ama kalbin bu acıya alışacak 

Ben bu süreci kendimce şöyle düşünerek anlatabildim şimdi onun bir sürü arkadaşı var bütün melekler gökyüzünde bulutların ötesinde oyun oynuyorlar 

Biliyorum çok çok çok acı 5 tane bebeğimi kaybettim ben Allah sabır versin 

Amin canim . Rabb'im seninde yardımcın olsun daha öncede bir düşüğüm oldu ama o küçüktü diye pek hissedemedim bunda cok koru oldum

0 oy
önce (3,471 puan) tarafından

Başınız sağ olsun öncelikle. Ben de 17 haftalık ölü doğum yaptım. Şuan 2 çocuğum var. Asla unutulmuyor ama zamanla alışıyorsun. Şuan hormonlar tepetaklak olduğu için, daha derin duygularla yaşıyorsunuz. Geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. 

insaAllah canım seninde basın sağolsun. Suan dedigin gibi duygularim cok karışık 

önce (3,471 puan) tarafından

Teşekkür ederim, inşallah en kısa zamanda toparlanırsın 💜

insaAllah 

0 oy
önce (2,851 puan) tarafından

Ablamında 16 haftalık bebeğinin suyu bitmişti almak zorunda kaldılar doğunca zaten bebeğin başka pronlemsleride vardı gördüler çok üzüldü oda biraz toparlanma aşaması yıprattı aşıyorsun canım maalesef alışmaktan başka çare yok😟 Allah kimseyi evladıyla sınamasın acısını göstermesin inşallah ama zamanla kabulleniyorsun ve alışıyorsun merak etme şuan çok taze böyle olman çok normal 😟

Geçmiş olsun ablasina cok iyi anlıyorum onu . En kısa zamanda aşmayı istiyorum 2 tanede cocugum var ayriyeten onlar icin toparlanmam lazim ama zorlanıyordum simdi

0 oy
önce (487 puan) tarafından

Allah sabırlar versin kardeşim Melek olmuş yavrun eminim çok zordur ama biz var etmedik eden de bunu uygun görmüş Allah'ın bir bildiği vardır Rabbim gönlüne ferahlık versin 

Amin canım aşırı zorlanıyorum cok hayal kurdum keske o kadar kurmasaydim 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 367 göst.
5 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simaygule (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
23 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 505 göst.
1 Haziran 2020 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,471,187 soru

24,095,351 cevap

332,058 kullanıcı

...