+1 oy
78 göst.
önce Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

Korunurken hamıle kaldm o yüzden şansa bırakılcak bı durum asla degıl sprıalde kayma vs olur dıye korkuyorum sprıal taltırsam ek olarak bıde hap kullanmam gerekır. Ama nexplanon duydum derı altı ımplantmıs 99.9 koruma saglıyomus 3 yıl boyunca. Taltıranlardan tecrübelerini paylasmasnı ıstıyorum

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,399 puan) tarafından

Ben taktîrmadım ama yoğun kanama lekelenme oluyormuş  canım ilk 6 ay

Canım kaç çocuğun var neyle korundunki hamile kaldın☺️ kıyamam ya 3 tanede bende var her ay yusuf yusuf oluyorum kalirim diye

önce (72 puan) tarafından

2 var 3. İse sürpriz oldu. Hem prezervatıf hem gerı cekılme halen inanamıyorum nasıl oldu 

Korktum şuan biz sadece geri çekilmeyleyiz peki ne kadar süre sonra kaldın canım ne kadar korunabildin böyle

3 yıl :) tam 3 dolmadı ama 

önce (7,800 puan) tarafından

Kız Derya şansa bırakma artık bende geri çekilmeyle hamile kaldım daha doğrusu eşim çekilemedi. Ben doğum yaptım kırkım çıktı kafamı resmen duvarlara vurdum korunmam lazım diye 

-Reklam-
0 oy

Ben taktırdım canım Mart ayında. Neler öğrenmek istiyorsun sorabilirsin

Yan etkısı varmı dıye merak edıyodum ama herkeste farklı etkı olabılıyomus sanırım. Birde internetten baktım fıyatı 2 bın cıvarı bısı ama doktora sordum 10 bıne taktıgını soyledı sız ne zaman ve ne kadarda taltırdınız acaba takarken acı hıs falan oluyomu ve kayma gbı bı durum söz konusumu

Canım ilk 3 ayın 2 ayı sürekli kanamalı geçti. Daha sonra kesildi ama ara ara lekeler oluyor. Kanama değil ama üç beş damla veya pembemsi lekeler. Ben bunu sorun etmiyorum açıkçası çünkü son derece rahatım. 

Ben devlet Hastanesi'nde taktırdım eczaneden 4600 e aldım devlet Dr taktı

Martın 25 in de taktım

Lokal anestezi yapıldı toplasan 2 dk bile sürmedi. 

Çok kısa süreli bi işlem. Takarken acı hissettim içeri iterken ama bence de uyuşmasını beklemedi o yüzden yoksa hiç hissedilmiyormuş normalde

Bi kaç saat normal bi ağrısı vardı daha sonra geçti

1 aya kadar hassasiyet vardı üstünde uyumadım halbuki ağrı yoktu yinede dikkat ettim.

1 aydan sonra artık alıştım unuttum yok gibi 

Kayma durumu olmadı bilemiyorum gayet rahatım. 

Devlette taktıklarını bılmıyodhm ozeldekı dr.um var sordum 10 bın dedi. Devlette bu anestezı konusu felaket bısey zaten hıc oraya gırmeyım delı oluyorum. Yanı 10 bınde olsa 3 sene koruması ve 99.9 koruması bence çok ıyı ya büyük ihtimalle taktırcam 

Yarı yarıya fiyat farkı var bence ufak bir sızı için 10 bin verilmez canım tabi yine de varsa imkanın senin bileceğin iş

İnan o kadar rahatım ki ayrıca 2. Bi korunma da yok. Ben bağlatacağım diyordum ama baktım bu yöntem gayet iyi süresi dolunca inşallah çıkartıp tekrar taktıracağım. 

Bu arada 3 çocuğun mu var

Evet 3.ye hamileyim korunmamıza rağmen oldu o yızden bağlanmak ıstıyodum bende

Sağlıkla doğsun. Sen en iyisi implantı taktır

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
+1 oy