+1 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (638 puan) tarafından

12 günlük bebeğe emzik verilir mi kızlar iki çocuğum tutmadı bu tutsun istiyorum acaba erken mi

4 Cevaplar

+2 oy
(2,526 puan) tarafından

Tutsun istiyorsan doğar doğmaz verecektin ben oğluma hastane de daha verdim. Aldı ama kızım almadı almayan almıyor. Dene inşallah alır. 

(638 puan) tarafından

Şuan verdim emiyor canım tutmaz mi ki doyurdum öyle verdim emiyor şuan 

(365 puan) tarafından
+2

emiyosa demekki rabbim sana cenneti bahsetmis bu dunyada. iki senen hic zorlanmadan mis gibi gececek. cck agladimi tik agzina emzigi kessin sesini uyusun aglamasin zirlamasin. hayat sana guzel. ben 4 ceyrek altin alacak kadar emzik cope attim her marka her model  herturlu emsin diye ugrastim 13 ay boyunca emzik tutturmakla cebellestim. baktim olmuo pes ettim. bebek okadar kolay buyuteceksinki emzik sayesinde cocuk hic yokmus gibi olacak inan. emzik okadar mubarek bir icatki. bebek bezsiz olur ama memesiz olmaz diyim sana o derece onemli bisey emzik zmasallh tuttuysa hayatin kurtuldu

(638 puan) tarafından

Dur kız o nasıl isyan 😂😂😂 tutuyordu hemen nazar ettik kızı iyimi şimdi tutmuyor ama pes etmek yok👍🏻😂😂😂

-Reklam-
+2 oy
(24,467 puan) tarafından

Tutar da bi kaç güne anlarsın zaten sevip sevmediğini atabilir belki istemez ama devam da edebilir ben 2 aylıkken vermiştim ilk 8 aylıkken kendisi bıraktı 

(24,467 puan) tarafından

Hangi marka aldın emziği işe yarar tutarsa hep 

(638 puan) tarafından
+1

Chicco marka aldım 

(24,467 puan) tarafından

İnşallah onunla devam eder emzik arayışına girmeden 

(638 puan) tarafından
+1

İnşallah bakkal emziğine kadar gidicem o tutsun diye çoğu bebek bakkal emzigini daha rahat tutuyor 😂

(24,467 puan) tarafından
+1

Evet bazen pahalı şeylere boştan para vermiş oluyoruz 😂

+1 oy
(1,613 puan) tarafından

Ben doğdugu günden beri veriyorum hiç bir şeyi unutmadı nasıl uyuyacak sonra çok yorar seni biz her emziği denedik Philips avent damaklı emziği tuttu herkes önerdi onu çekince bile bütün işimin bazilarini halledebiliyorum o arada 

(638 puan) tarafından

Bnde zorla vericem inşallah tutar benimki de

+1 oy
(3,369 puan) tarafından

3 günlükte verdik ohh iyiki vermişiz kurtarıcı resmen 😀

(638 puan) tarafından

Benimki bir tutuyor bir bırakıyor bakalım umarım alır bende rahatlarim 

(3,369 puan) tarafından

Yürekli suan etmiyor ama uyurken veriyorum sonra zaten uyuyunca kendi atıyor ağzından çok ağlarsa alıyor oyle bazen oynamak içi  alıyor sürekli ağzında değil yani philips evet kullaniyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 139 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Funda6363 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Tunanin annesii (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 246 göst.
4 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.

Kategoriler

1,471,291 soru

24,096,734 cevap

332,127 kullanıcı

...