+2 oy
123 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,665 puan) tarafından

Oğlum 4 yasında bu sabah kalktı yüzü bembeyaz dudaklarında da hiç renk yoktu birden korktum ilk defa böyle gördüm, midem bulanıyor kusucam felan dedi ama kusamadı, karnım ağrıyor diyor yemek yemek istemiyo 2 gündür biraz hafif gripti, dünde akşam esiyodu parka götürdüm acaba ordamı üsüttü birazdan acile götüreceğim ama yüzü neden bembeyaz onu anlamadım 

3 Cevaplar

+2 oy
önce (1,434 puan) tarafından

Benimde oğlum öyleydi doktora bi götürdüm Boğaz enfeksiyonu kapmıştı bulantı vs de vardı serum yedi kendine geldi biraz gitmeni tavsiye  ederim

önce (8,665 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. Gideceğim ama oğlum uykum var dedi uyudu bişeyde yemiyo. Serum taktırırmı acaba. Bakalım ne olcak götürücem yüzünün beyazlığı beni çok korkuttu ya ilk defa böyle gördüm 

önce (1,434 puan) tarafından

Ben özele götürdüm taktılar ama bığazı çok kötüydü ama genelde kusma ve ishalde takıyorlar kötüyse 

Benimkide az önce uyandı kustu sarı su şeklinde kustu cünkü midesinde hiç bişey yok yemek de yemiyor gidicez birazdan midesini üşütmüş belli . 

-Reklam-
+2 oy
önce (30 puan) tarafından

Canım benim 5aylik bebeğim de öyle olmuştu hastaneye götürdüm serum verdiler bir gece sadece ateşi vardı huzursuzdu ama ertesi gün hiç birşeyi kalmadı 

Tamam canım tesekkür ederim. Yüzünün beyazlığı beni çok korkuttu birden. 

önce (30 puan) tarafından

Benim bebeğim yüzü beyaz değilde böyle kan  yeşil mor gibi olmuştu 

Bizimkinin yüzü çok solgun ondan korkuttu beni 

+2 oy
önce (378 puan) tarafından

Canım geçmiş olsun 

Uyuduysa arada gidip bak çocuğa 

Ateşi varmı 

Uyandığında acile gidin 

Naneli limon kaynat 

İçermeye çalış