Kızlar benim kızım 9 Haziran 2020 doğumdu sizce bu sene anaokuluna göndereyim mi yoksa seneye mi göndereyim çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olun
5 yaşını doldurmuş oluyor . Gönder tabi ki
Gonderecem karar verdim teşekkür ederim canım
Seneye ilkokul olur bu sene gönder bende anaokuluna
Kızım 27 Şubat 2020 doğumlu anaokuluna gidecek seneye nasipse 1. Sınıf
Demi ya e-devlet'te ismini görünce çok duygulandım 🥹🤧🤧🤧🤧
@BabyBoyum büyürler gerçekten gözümün önünde bazen bakıyorum ufaklık videolarına ne ara büyüyecek derdim okul zamanı geldi 🥹🥹
@Benim 4 mevsimim bende ilk görünce çok duygulandım 🥹
Dimi yaş🥹🥹🥹
Kız e devlette nerden bakıp goruyonuz
Canım adresi dayalı ilkokulu ortaokulu öğrenme idi galiba ben okul yazdım direkt karşıma çıktığı ilkokul diye bir şey yazıyor orada oraya tıkla çocuklarının ismi çıkıyor hepsinin bilgileri var
Kız gönder tabiki de evde ne yapacak çocuk 5 yaşına gelmiş seneye ilkokul olır zaten. Benimde kızım 4 yaşında o kadar istiyordum ki gitsin ama maalesef 4 yaş grubu almadılar
Gonderecem inşallah canım
Evet göndereceğim ama anasınıfı değil diyanetin 4 6 yaş kursuna seneye ilkokul çıkıyor galiba
Hayırlısı olsun canım
2250 canım
Teşekkür ederim canım
Vay anasını bizim burda 6bin
Oha diyanet mi cnm
Ewet diyanetin
Seneye zorunlu 1. Sınıf olacak benim kızımda temmuz 2020 doğumlu geçen senede gitti bu senede gidecek
Cano Eylül 12 doğumlu oğlum seneye 1. Sınıf mı acaba
Evet canım Ekim Kasım ve Aralık ayı doğumlu olanlar dilekçe ile geri anaokuluna alabiliyor ama onun öncesi olan aylardaki çocuklar zorunlu 1. Sınıf ancak RAM raporu alırsan anaokulu oluyor
Yok ben gitsin istiyorum teşekkür ederim canım 🥰
Bu sene anaokuluna gitmeli zaten. Seneye 1. Sınıfa gidecekler. Oğlum 3 Haziran doğumlu.
Evet ilk başta kararsızdım çok ama şimdi netim göndereceğim inşallah
Benim oglan ekim 2021 dogumlu baslıcak eylülde cunli evde durmayı hic sevmiyor
Nereye gidecek devlet alıyormu acaba benimde aralıkta 4 olacak ama evi seviyor buda
Benim kız da çok heveslenmeye başladı ben de istiyorum şimdi
Hayırlısıyla gitsin bizde bu niyet yok
Özele gönderecem ama yarı devlet anaokullarıda alıyor 3 yaşı
Benimkide gidiyor geçen seneden beri seneye 1 sınıf zaten
Çocuğun tam yaşi. Seneye mecburen bire başlar. Bu sene kesinlikle anaokuluna gitsin.
Aynen canım gonderecem inşallah
Benim mayıs 30 doğumlu kızım geçen sene de gitti bu sene anaokulu gidecek seneye 1. Sınıf göndermelisin seneye 1. Sınıf çıkacak çünkü
Çoğunluk gönder demiş gonderecem inşallah çok kararsizdim çünkü
Seneye 1 inci sınıf olacak zaten gönder tabiki de benim oğlan da 11 eylül 2020 doğumlu kaydımız çıkmış
Evet canım bizim de kaydımız çıkmış da biraz endişeliyim ya ilk defa benden ayrı kalacak ya
Yok kız ne olacak ben sabretmiyorum yollamaya😄 kızçem aralıkta 4 yaşına girecek keşke onada çıksaydı benimkiler çok yaramaz sürekli kavga ediyorlar bu yüzden biraz nefes almak istiyorum
Gidiyor zaten e devlette görünür. Okula kaybettirmez lazim.gecwn yıl kızım gitti 2019 eylul doğumluydu
Teşekkür ederim canım bu hafta kaydettireceğim inşallah
Seneye zaten 1.sinif oluyor.. şimdiden anasınıfı cagindasiniz
Evet canım ben de göndereceğim inşallah
Benim kızımda 2020 Ocak ben gönderiyorum. Bence gönder
Ben de göndereceğim canım teşekkür ederim
Arkadaşjn biri çizelge atmıştı zorunluysa gönder canım
Evet canım onun okulu aradım zorunluymuş RAM raporu gerekliymiş
1,472,611 soru
24,113,319 cevap
333,085 kullanıcı