+3 oy
572 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,382 puan) tarafından

Kızlar benim halalarım benden biraz büyükler. Çocukluğumuz beraber geçti. Taa ki halam benim özelimi herkese yayana kadar. Geçmişte sorunlarımız oldu eşimle sevgiliydik halam bi tartışmada herkese yaydı ortalık karıştı o gün bu gündür güvenemiyorum ne eşimin ailesiyle ne de kendi ailemle ilgili bir sorun olunca anlatamıyorum. Çünkü anlattığım dakika hemen gidip başkalarına yayıyor. En ufacık bir seyde kıyaslama yapıyor kıskandırma çabaları nispetler falan. İnsan yeğenini kıskanır mı bi tek bizde mi böyle bilmiyorum. 

30 Cevaplar

+1 oy
(97 puan) tarafından

Halalar kapatılsın 😬

-Reklam-
+1 oy
(3,381 puan) tarafından

2 halam var büyüğüne hal hatır sorsam demediğim şeyleri başkalarına anlatıyor huzur bozuyor sağ olsun benim kalbim buruk dedem toprakta acaba içi rahat mı bizi bir birimize uzak tuttuğu için olmayan şeyleri anlatıp dedeme beni doldurduğu için eskisi gibi değilim anneme gidince konuşur ederim ama az öz diğer halamla galiba elektiriklerimiz uyuşmuyor pek onunla ne konuşasım var ne oturasim ama annemle çok iyi anlaşır annemin her anında yanında oldu genede oturup sohbet etmem ve ben kimseye dert anlatilmadigini çok iyi öğrendim en büyük darbemdir kötü günümü bana karşı kullanan olduğu için içime atıyorum kimseyle kelam konuşulmaz 

+1 oy
(1,854 puan) tarafından

3 halam var. Gördükçe konuşurm sadece bazen de bayramlarda ararım . Annemde başka kimseye her şeyi anlatmam .

+1 oy
(1,629 puan) tarafından

Kendisi kaynanam olur asla güvenilir değil . Hayin yılan 

+1 oy
(957 puan) tarafından

Her sıkıntımı Allah'a anlatıyorum ❤️

Burda bile sadece 1 kere eşimle alakalı post açmıştım ona da kapatacağım yazıp içimi döktükten sonra kapatmıştım postu. Büyük bişeyde değildi ben doluydum. Kim tanıyor beni kimse? Ama burda dahi post yorumlarında görüyorum. Eşiyle sorununu anlatıp zaman sonra mutluluk postu açtığı için;

"Daha geçen gün şöyle diyordun" diye çomak sokanları. 

Kimseye güven olmaz. Anlatmam.

+1 oy
(7,298 puan) tarafından

Anlatmam herkes ne biliyorsa onlarda onu bilir ama kimseye söylemezler annemden tecrübeliyim 

+1 oy
(3,715 puan) tarafından

Halamlarla hic arkadaş olmadikki 😁 çünkü onlar çok büyükler en küçük halam suan 80 yasinda 😊

+1 oy
(6,497 puan) tarafından

Teyzeme anlatırım ama halama asla .. teyzemle aramda 7 yaş var benm çok seviyorm onu 🌸❤️

0 oy
(2,812 puan) tarafından

Yolda görsem  tanımlamayı tercih ederim baba tarafını 🌍

0 oy
(2,402 puan) tarafından

Ayyyy halalarım benim canımdır kanımdır sırdaşımdır. Hepsini de çok severim. Ayaklarına taş gözlerine yaş değmesin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 315 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 657 göst.
+1 oy
40 cevap 1,495 göst.
27 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 757 göst.

Kategoriler