+3 oy
572 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,382 puan) tarafından

Kızlar benim halalarım benden biraz büyükler. Çocukluğumuz beraber geçti. Taa ki halam benim özelimi herkese yayana kadar. Geçmişte sorunlarımız oldu eşimle sevgiliydik halam bi tartışmada herkese yaydı ortalık karıştı o gün bu gündür güvenemiyorum ne eşimin ailesiyle ne de kendi ailemle ilgili bir sorun olunca anlatamıyorum. Çünkü anlattığım dakika hemen gidip başkalarına yayıyor. En ufacık bir seyde kıyaslama yapıyor kıskandırma çabaları nispetler falan. İnsan yeğenini kıskanır mı bi tek bizde mi böyle bilmiyorum. 

30 Cevaplar

+4 oy
(171 puan) tarafından

Ben anlatmam 6 yıldır da konuşmuyorum en büyük kazığı haladan yedim çünkü 

-Reklam-
+3 oy
(8 puan) tarafından

Ayy kuzum bana hala deme de evlerden ırak anlattiginin aynısını neredeyse yaşadım anneni sevmiyorsa kıskanır 😂

(1,382 puan) tarafından

Sevseler de sevmeseler de hepsinin içinde fesatlik var

(8 puan) tarafından

Maalesef öyle no akraba 😂

+3 oy
(4,336 puan) tarafından

Benimkiler de 1 tanesi çok fena. Zaten 2 si vefat etti 2 tane var. Benim derdimi dinler sonra kocasına anlatırmis. Eşi de dayim oluyor

+2 oy
(2,256 puan) tarafından

Halam yok kafam rahat 😄

+2 oy
(888 puan) tarafından

Ay evlerden uzak babamın ablası olmasa anne evine bile sokmam fitne fesat belki 20 senedir konuşmuyorum sevmiyorum hiç iki yuzlu

+2 oy
(7,220 puan) tarafından

İki halam var yaşça coook büyükler o yüzden anlatmam ki konusmuyoruz varla yok arası biseyler

+2 oy
(23,195 puan) tarafından

5 tane var bende. İşe yarar 1 tane bile yok. Bırak dert anlatmayi merhabayi bile zar zor veriyoruz

+1 oy
(5,919 puan) tarafından

Saygı ve sevginin eksik olduğu ailelerde böyle şeyler çok oluyor. Kimse kimsenin kalbini gözetmiyor. 

Bizde baba tarafımda pek olmaz böyle şeyler. Üst jenerasyonda varmış ama babam ve sonrasında yok. Halalarım da can parçası o yüzden. Amcalarım da öyle. Onlarla bile dertleşebiliriz. Fakat anne tarafım için bu mümkün değil. Ailede kimse kimseyi sevmiyor. Kimsenin birbirine saygısı yok. Ölüye de diriye de. Sınır bilmez kimse. Anneannem rahmetli olmadan önce babamın zoruyla annem görüşürdü ailesiyle ama anneannem de feci bir şekilde vefat edince sildi attı annem herkesi. Biz de zaten soğuktuk sıfırladık iletişimi. Onda bile türlü türlü dedikodu yayabiliyorlar. Hiç irtibatımız yok ama bizden duymuş gibi dedikodu uydurup köpürte köpürte anlatırlar. 

+1 oy
(5,901 puan) tarafından

Halamla bayramda bayramlasmiyorum bile birak derdi anlatmayi :D 

+1 oy
(24,004 puan) tarafından

Böyle bir şey yaşamasam da anlatmam eşimle ilgili kötü bir şey anlatacaksam illa sadece anneme ve kız kardeşlerime anlatırım onların da her durumda beni sakinleştireceğini ve kimseye eşimi kötülemeyeceğini bildiğim için. Ayrıca bu yaşananlardan sonra bunu sorman da ilginç geldi bana :) böyle halaya hiç bir şey anlatılmaz hatta bence konuşulmaz da öylesi ile dedikoducu fitneci maşallah ne ararsan var hala da 

+1 oy
(27,261 puan) tarafından

Hhalamı sevmem hiç bişeyde anlatmam 

+1 oy
(1,572 puan) tarafından

Halalarımla yıllardır görüşmüyoruz küslük yok çok nadir araşırız teyzelerle de öyle nadir konuşuruz herkesin canı sağolsun evinde olsun 

+1 oy
(39 puan) tarafından

Hala dediğin kuyruklu yılandır 🤣

+1 oy
(1,100 puan) tarafından

2tane halam var hep bizi kiskandilar bir okuduk babalaiyla tartisdilar bizi neden okutmadiniz.Amma kendileri okumak istemediler.Biz evlendikden sonra dahada artdi kiskancliklari.Kus deyiliz amma aylarca konusmuyoruz.Bebeyim 6aylik daha yuzunu gormediler.Bencede halalrina birsey soyleme dogrusunu yapiyorsun

+1 oy
(972 puan) tarafından

Hayır canım anlatamam 

+1 oy
(4,558 puan) tarafından

Kimseye bir şey anlatmam 

+1 oy
(2,518 puan) tarafından

Anlatamam şimdiki eşimle (o zaman erkek arkadaşım) beni görmüş hemen babamı aramış anlatmıştı.

+1 oy
(5,324 puan) tarafından

Benim halalarim benden buyuk ama kucuk halam annemler evlendiginde okula yani baslamis bi cocukmus eski zaman tabiki bos durulmamis hemen beni yapmislar haliyle evde bi bebek bi cocuk ee birlikte buyuduk sayilir halam cok fenaydi ama resmen eziyetti evde anneme biz ayri evlere ciktik sehir degistirdik su bu falan derken buyuduk o kucuk halam ilgi beklerdi ama yani neden bu kadar yaptim bilmiyorum ama bekarken olsun evliyken olsun hemen hemen gun asiri aramami beklerdi aramayinca kuserdi her lafi soylese de bilmiyorum susardim idare ederdim neden bu kadar ezdim kendimi diyorum dugunume geldiginde falan cocuk istiyodu zaten o bi sure cocugu olmadi hatta o surecte ben dogum yaptim falan ozel hastaneye gittim ultrason sonuclarini falan ogrendim o devlete gitti orasi hic onemsememis hersey yolunda deyip deyip gonderiylardi cocugun boyu kilosu bas cevresi cinsiyetine kadar ben soyledim kan degerlerine baktim bildigimi soyledim bilmedigimi burdan da sormustum hatta oglumun kucuklerini ayirdim durumu iyi degil onun diye hep iyilerini sectim sectim paketledim halama mesaj attim hala dedim boyle boyle sectim gondereyim mi ama karsi odemeli atabilirim sonucta benim esimde sorun edebilir odeyemem dedi onu da benden bekledi halbuki sc acikds degiller o kadar durumu da var yani neyse bu cocugu bi dogurdu bi daha ne aradi ne sordu babanemle arasinda sorun olmus butun aileyi silmis o gun bugundur konusmuyo bizimle 

+1 oy
(15,011 puan) tarafından

Ayy ne derdi ya dert anlatılır mı hiç 🤣

+1 oy
(14,593 puan) tarafından

Hiçbir akrabamla görüşmüyorum 

Halam var bi tane en son üniversiteden önce gördüm heralde 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 315 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy