+2 oy
205 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,912 puan) tarafından

Kızım yürümüyo koltuklarin kenarlarıda  da yürüyo 2 aydır da güzel apıldıyo yürümeye geldimi çok ağlıyo öğrenmek istemiyo napsam olmadı herşeye ağlayan bebek kızım napsam olmuyo 

14 Cevaplar

+2 oy
önce (4,606 puan) tarafından

korkuyordur iki elinden tutup yürütün. endişe etme 18.aya kadar vakti var yürümenin 

önce (9,912 puan) tarafından

Hiç bir şey yapmıyo ki direk kendini oturma moduna aliyo yada ağlıyo bende bişey yapamıyom ağlıyo diye 

önce (4,606 puan) tarafından

korktuğu için ağlıyordur ya yavrum. acele ettirmeden yavaş yavaş denemek lazım 

İşallah canım ek olarak biraz nazlı  baya 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,800 puan) tarafından

Acele etme yürür canım benim 3.oglum 8 ayı doldu yürüdü çok zordu bırak sağlıklı olsunda yürür zamanı geldimi benim Bebek şuan 11 aylık olacak iki aydır tutunarak yürüyor ama oda yürümüyor yani

İşallah canım güzel dikiliyo koltuklarda yurüyo karşına geciyom gel diye gelmiyo ağlıyo yada direk oturuyo zorlanıyom benim oğlan öyle yürümustu 

Karışma kıza rahat bırak lütfen korkuyo oyuzden 

Bırakıyom işallah zamanı gelince öğrenir ağlayınca salıyom kıyamıyom ama işallah korkusu geçer 

Geçer zamanla 18 aya kadar normal zaten 

+2 oy
önce (1,067 puan) tarafından

Benim kızımda aynen öyleydi canm 14 aylık yürümeye başladı.

Çocuklar için puset almıştım . Baktım onu sürerek yürüyor ve öyle yürümeye başladı. Ben diyordum çok geç yürür çünkü hız istemiyor 

Bende geç yürür gibi hisediyom oğlan baya odaklıydı kızım öyle değil biraz zorlayınca ağlıyo yapmıyom bişey kıyamıyom bırakıyom 

Sen yapma bim a101 e gelen pusetlerden al canm 200 TL değildi fiyatı. Onunla heves eder .

Ya da onun sürebileceği birşey ver yürür inşallah 

İşallah canım dediğin şeye bakarım takip edeyim gelirse alırim işallah yürür

Yürür cnm üstüne düşme sen kendi haline bırak.

Yürüteç var mi

+2 oy
önce (2,803 puan) tarafından

Kızım 1 yaşında emekledi 18 aylıkken yeni yeni adım atmaya başladı . Yaptırmadığım test kalmamıştı 

Sanırım Benim kızda geç örencek hayırlısı  işallah yürur 

önce (2,803 puan) tarafından

Sen yine de bir nörolojiye göster canım için rahat etsin

+1 oy
önce (23,631 puan) tarafından

Demekki daha zamanı var annesi acele etme o hazır olduğunda sen bile şaşıracaksın yürüdüğüne 💕

+1 oy
önce (402 puan) tarafından

Benimki 20 aylık olacak hala yürümüyor emekliyor tutunup kalkıyor ama yürüme yok dengede durmakta az bişey zorlanıyor doktorlara da götürdük birşey cıkmadı gelişim geriliği dediler napcam bilmiyorum 

+1 oy
önce (103 puan) tarafından

Benim kızım da 14 aylık yeni yeni bir iki adım atmaya başladı. Sonra kendini atıyor yere  ama yavaş yavaş öğrenecekler  acele etme. 

+1 oy
önce (413 puan) tarafından

Oğlumda 16 aylık koltuklara kapıya her yere tutunup yürüyor koltukların üstünden birbirine atlıyor havuzda ayakta duruyor yüzüyor ama yürümüyor bizde göz tansiyonu olduğunu için doktoru bir iki ay geriden gelmesinin normal olduğunu söyledi elinden tutunca çok seviyor ama yürümeyi bende dört gözle bekliyorum

+1 oy
önce (2,517 puan) tarafından

Yürüme arkadaşı var onunu iterek yürür belki.benim büyük oğlumda 15 aylıkken yürüdü.

+1 oy
önce (4,955 puan) tarafından

Ayakta duruyo koltuga tutunarak yuruyo diyosun cocuk korkuyodur dustumu daha once 

+1 oy
önce (4,886 puan) tarafından

Her bebeğin gelişimi farklıdır benim kızımda 18 aylıkken yürüdü yürümeye başladıktan iki hafta sonra koşmaya başladı bazı bebekler garantici oluyor düşmekten korkuyor 

+1 oy
önce (15,606 puan) tarafından

Ark kızı da öyle Aralık ayında 2 yalına girecek 2 haftadır ayakta durmaya başlamış 

+1 oy
önce (14,985 puan) tarafından

Çocuktan çocuğa değişiyor demekki vakti var canım 

Kızım 14 aylıktı tam bir anda kalktı 

Oğlum 1 yaşına girmeden yürüdü 

+1 oy
önce (2,130 puan) tarafından

Apıldıyor ne demek

Daha küçük bir çok çocuk yürumez o aylarda 22 aya kadar normal 

Yani emekliyo apıldıyoda denir 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 173 göst.
0 oy
0 cevap 111 göst.
0 oy
13 cevap 914 göst.
2 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sefade (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 213 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,238 soru

24,083,477 cevap

331,326 kullanıcı

...