+1 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar eşim arada bir yatmadan önce sarımsaklı yoğurt yiyor sarimsagida içine doğrayıp çiğniyor bide ?bazende sadece sarımsak yiyiyor yatmadan önce.Rahatsiz olduğumu daha önce kendisine söyledim ama bunun normal olduğunu sanane gibi şeyler söylüyor sürekli önlem almak yerine en azından rahatsız olduğumu söylediğim için dişlerini falan fırçalaması gerekir ya bir insanın ya da başka bisey.Az önce yine sarımsaklı yoğurt yedi ve yaşlı dedeler gibi yapıyorsun dedim.Ayri uyuyalım bu gece dedi:) Ne düşünüyorsunuz?Sizinde eşleriniz böyle mi?Ben mi fazla abartıyorum ?

13 Cevaplar

+3 oy
(5,195 puan) tarafından

yataktan kovardım ki bence eşinin niyeti o. korkacağını bile bile öyle girilmez yatağa ya

(2 puan) tarafından

Şaka gibi gercekten:((

-Reklam-
+2 oy
(890 puan) tarafından

Canm sende ye bir iki kaşık hiç değilse kokmaz dana fazla benim eşimde tam tersi hiç sevmez sarımsağın severim 2 yıldır çok az yiyor şükür diyorum

+1 oy
(7,970 puan) tarafından

Az önce okuduğum posttan sonra seninki çok masum kaldı. 

Boşver yesin 😂

(2 puan) tarafından

Kokuda hassas olsaydınız böyle dusunmezdiniz;)

(7,970 puan) tarafından

Hassasım bende en ufak kokuyu alan rahatsız olan biriyim. Ama sarımsağı bende çok severim 😃 sarımsakları at gitsin o zaman 😃

(2 puan) tarafından

Hahahaha ya yemekte problem değil ama gerçekten bu şekilde hiç hoş olmuyor:) Daha 5 yıllık evliyiz ve bence bunlar için fazla geniş davranıyor?Siz yapar mısınız aynısıni

(7,970 puan) tarafından

Yani direk yemiyoruz tabiki dolma için yoğurda falan katarım eşimle yeriz ikimiz yediğimiz için rahatsız etmiyor. 

(2 puan) tarafından

Anladım 

+1 oy
(742 puan) tarafından

Benim eşimde yapıyor böyle bazen çiğ sarımsak yer bazen yoğurtla bende kibarca uyarırım çünkü aşırı kokuyor öyle deyince yapmıyor eşin de olsa saygı duymak zorunda çünkü aşırı kokuyo gece gece 

(2 puan) tarafından

Eşim+kibarca uyarmak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

(742 puan) tarafından

Yok yaaa durum vahim 😁😁

0 oy
(29,142 puan) tarafından

Yatmadan önce sarımsaklı yoğurt mu yenir ya ilk kez duyuyorum ben yesem kendimden bile rahatsız olurum uyuyamam diş fırçalasam bile 😬 yeme sebebi neymiş onu anlamadım yani bi insan neden yatmadan önce bunu ister 🤔

(2 puan) tarafından

Antibiyotik niyetine iciyordur :)

(95 puan) tarafından

Mantının içine falan güzelde ayrı yemek midesizlik ya

0 oy
(6,954 puan) tarafından

Ay acil çözüm olması lazm çok ağır bir koku çünkü 

0 oy
(95 puan) tarafından

Sarmısak puresi var migrosta o kokmuyor

0 oy
(256 puan) tarafından

Benim eşimde yapar. Hatta daha dün yaptı. İstedi yemekte bende yemek yemeyecektim. Sarımsaklı yoğurttan yiyeyim de korkmasın bana dedim. Ne varki koksa diyo. Ayy hamileyken burnumdan getirdi. Hergun yiyordu hergun sarinsaktan tiksinmistim. İnadına yiyordu. Sofraya oturmuyordum gidip yatıyordum odaya o derece yani. Ondan da sarinsaktan da nefret etmiştim. Ne var miden Bulancak diyo. Zaten ilk 4 ay zor geçti birde o böyle yapitordu. Ölsem unutmam

(2 puan) tarafından

Ayy evet.Ya yemekte yine normal elbette cacikta ve diğer yemeklerde kullandığım oluyor tamam yatana kadar hafifliyor veya pişmiş yemekte kokmuyor zaten ,fakat yatmadan önce yenince gerçekten hassas bir insansan kokuya karşı nasıl uyula bilirki ?Hamilelikte hormonların etkisiyle dahada hassas olur insan evet bende öyleydim.Ama hamile değilim sarımsak keskin kokusu olan bi yiyecek yan yana uyumayı bırakın aynı odada uyusan yine alırsın o kokuyu.Anlayış çok önemli evlilikte 

(256 puan) tarafından

Evet kesinlikle

0 oy
(15,921 puan) tarafından

Ağız gargarası al bari yatarken onunla temizlesin yoksa oda ev her yer kokar 

Makarna da çok severim sarımsaklı yoğurt yemekten sonra fırçalarız dişlerimizi 

(2 puan) tarafından

Eşim ağız gargarasi kullanmaz.Tamamen doğal şeylerden yana diş macunu bile florursuz galiba karanfilliydi yanlış hatırlamıyorsam 

0 oy
(992 puan) tarafından

Bir tanıdığım eşinden gizli sigara içtiği için öyle yapıyor 

0 oy
(79 puan) tarafından

Ben bi kere esimin sevmedigi yogurtlu bi meze vardi ondan yaptim kendim yedim sarimsagi da cok olmus sakayla karisik rahatsiz oldugunu dile getirdi daha ondan beri tek basina sarimsak yemedim cok sevdigim halde sen rahatsiz oldugunu dile getirdigin halde dikkat etmiyorsa bu saygisizlik valla erkekler bu konuda daha rahat maalesef

(2 puan) tarafından

Ya insanız sonuçta hepimizin kusurları olabilir bu hayatta benden bi konuda degismemi isterse gerçekten yapabileceğim birseyse ona olan saygımdan yaparım niye yapmiyim? Ama uyandığım halde mesela çekinmiyor bunu yapmaktan yada ha eşim rahatsız oluyor en azından bi dişlerimi fircaliyayim diye düşünmemesi eşimin çözümü ayrı uyuyalım sabahta hicbisey olmamış gibi davranması belki yapsa bu söylediklerimi yani o çabayı görsem neyse zaten anlayan insan bahsettiğimiz şeyi yapmaz 

0 oy
(211 puan) tarafından

Benimkisi de yerdi ağrıya iyi gelir antibiyotik özeliği var yer di 

0 oy
(15,136 puan) tarafından

Abartı değil inadına yapıyor ise büyük saygısızlık bu. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 214 göst.
+3 oy
8 cevap 222 göst.
+1 oy
3 cevap 105 göst.
+2 oy
6 cevap 346 göst.

Kategoriler

1,474,136 soru

24,134,953 cevap