+1 oy
146 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (19 puan) tarafından

Kızlar ben  şimdi hamilelik ten şüpheleniyorum tam adet olma zamanlarım ama hala olmadım hamilelik belirtilerin de var dün lan testi yaptım sonuç 0.200 çıktı doktor gebelik yok dedi ilişkiye girişimde bundan 2,5 hafta önce arkadaşım yerleşme geç olmuşsa kanda da hemen çıkmayabilir diyor adet tarihinin üstünden en az bir hafta geçerse kanda görünür diyor kendisi de aynı şeyi yaşamış sizce varmıdır gebelik oğlum daha 20 aylık ve desteksiz büyütüyorum çok kafaya taktım bu konuyu sizce gebelik olsaydı çıkar mıydı

3 Cevaplar

+2 oy
(5,546 puan) tarafından

arkadaşın yanlış biliyor, sallamış azıcık. gebelik varsa ilk kanda çıkar

gebe olman için de betanın 5ten büyük olması gerekiyor 

(19 puan) tarafından

İİnternetten de baktım geç yerleşmr olabiliyormuş arkadaşım iki kere kan testi verdi çıkmadı ama şuan kızı kucağında

(5,546 puan) tarafından

o testlerden sonra gebelik oluşmuştur veya polikistik falan var düzenli değil adeti. 

geç döllenme bile 10-20 beta çıkar. 

(19 puan) tarafından

Ay inşallah da yoktur adetim gecikmiştir daha bebeğim küçük ya

(5,546 puan) tarafından

bi kaza olmadıysa ve düzgün korunuyordanız olmaz zaten 

-Reklam-
+1 oy
(6,087 puan) tarafından

Korunmak şu stresi yaşamaktan daha kolay değil mi ya niye adam gibi korunmayıp her ay geriliyorsunuz. Bebek istemiyorsan iki taraflı korunacaksın bunun başka yolu yok 

(19 puan) tarafından

Bu yorumu düşünüp yorulmadan gelip buraya yaxıyorsunuz ya insanların hayatını yaşantısını aile toplum baskısını bilmeden konuşmak çok kolay insan kınamak insanı anlamaktan daha kolay geliyor sizlere galiba

(6,087 puan) tarafından

Hiç yorulmuyorum yorulmam da. Çocuk doğurmak bu kadar kolay olmamalı zira. Yaşam şartları 1975'te zordu evet ama 2025'te korunamıyorum demesin hiçbir kadın. Sağlık ocağı vardır hiçbir şey yoksa. Korunmak istiyorum dersen her türlü destek olurlar.

Kınamak da değil yaptığım. Şaşırıyorum bu kadar gelişi güzel üreme mantığına. 

(19 puan) tarafından

Kusura bakmayın da her gebelik planlı olmuyor maalesef siz tüm şartları düşünmeden bu yazıları yaza biliyorsunuz fakat bir kadını  sosyo ekonomik durumu bulunduğu toplum ekonomik özgürlük sağlık birimlerine ulaşabilirlik durumu her kadın için farklıdır bu toplumda kusura bakmayın da herkes aynı Türkiye'de yaşamıyor aynı topraklarda farklı şartlarda yaşayan birçok kadın var. bunları kendim için yazmıyorum sizin düşünmeden başka bir kadının hayatına yazacağınız pervasız yazılarınız için yazıyorum. 

(6,087 puan) tarafından

Buraya gelip post alabilecek kadar imkân sahibi bir kadın gayet de korunur. Pervasız olduğumu düşünmüyorum. Maalesef yazdığım her şey gerçek olduğu için idrakı üzücü oluyor. Dramatize etmeye gerek yok. 

(19 puan) tarafından

Tabularınız dar görüşünüz ve size hayatta başarılar dilerim fakat size farklı bakış açısından bakmanızı önermeme rağmen sadece kendi manzaranızdan hayatı yorumlaya biliyorsanız size başarılar dilemekten başka birşey yapamıyorum

+1 oy
(291 puan) tarafından

Offf ya bende 7 gün geciktim ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorum dün kaset test yaptım bir tane negatif çıktı umarım hamile degilimdir

(19 puan) tarafından

İnşallah ikimiz de değilizdir 😂 ben hazırdeğilim buna şuan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde pinaratila547. (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 80 göst.
16 Ağustos 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Ecemyy (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
+1 oy