+2 oy
105 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,414 puan) tarafından

3 yaşa girdik bir haftadır herşeye ağlıyor istediği birsey oluyor tamam diyorum sanki onu azarlamışım gibi tepkiler veriyor.Vurma huyu falanda çıktı hiç yapmazdı huysuz uykuda bile mızmız ağlamaklı çocuk hasta mı diye düşünmeye başladım çokta yoruldum la havle diyorum sürekli.iştahı da gitti ıvır zıvır yiyor bu ne arkadaşlar biz ne yaşıyoruz 

5 Cevaplar

+3 oy
önce (3,824 puan) tarafından

3,5 yaşından bildiriyorum bişey değişmiyor vites artırarak devam ediyorlar. Ağlasam duyar mısınız  mesela o haldeyim diyim😅🥲🥲

önce (1,550 puan) tarafından

Ölüyorum artkkkk yoruldummm

önce (3,824 puan) tarafından

Ahaha Esma hüsoşla kerem hemen hemen birler… akşama kadar içimden geçiyor mutlu olsun diye her şeyi yapıyorum ama gün içinde 363748 kez kriz geçirip ağlayan bi çocuk oldu iyice. Susma kapatma düğmesi de yok böyle inadına inadına bağırıp ağlıyor benim komşular yine iyi dayanıklı çıktı😅

-Reklam-
+2 oy
önce (856 puan) tarafından

Bende de var 3 yas sıpa gitgide zorlaşıyor valla ne diyim bebekken iyiymiş 😁 ıvır zıvır i neden veriyorsun kes bence alismasin. Ağlasın ağlayınca susturmaya çalışma her istediğini de yapmak zorunda değilsin ağlarken yanında ol sadece sakinlesmesini bekle kısa ve öz cümleler kur vurdugu zaman da ellerini tut göz  hizasına gel vurmamasini soyle. Biraz daha sabırlı sakın olursan kolay geçer insallah çocuk büyütmek Zor iş.

+2 oy
önce (1,376 puan) tarafından

Hepsi var 3,5 yas 

+1 oy

Ölüyorsun ama ölmüyorsun surunuyorsun

önce (1,414 puan) tarafından
+1

Çok korkuyorum ya :( 

4de ramak kaldı bizim 

Bakırköy Ruh ve sinir hastalıklarına yer ayirtcam artik🤭

önce (23,461 puan) tarafından
+1

Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi :) her yaş yeni bir level ve bir öncekinden daha zor geçiliyor 

önce (4,640 puan) tarafından

Esma36 erkek mi sizinki kızlar 4 yaşına doğru sakinlemeye başlıyor çünkü 

Kandırıyorlar 4de saakinlesmiyor iyice agresif birsey oldu çıktı 3un gözünü seveyim 🤭

@Birbalannesi kesinlikle öyle 

+1 oy
önce (559 puan) tarafından

Valla ben cocuklami uğraşıyorum annemle mi uğraşıyorum bilmiyorum aynı evde yaşıyoruz, benm oğlum var 2,5 yaş ağlama krizine görse benim annem bana kızıyor of çocuğu sustur ağlatma her istediğini yap ama varya tek bu değil her biseyde bana karışır bana yüklenir annem okadar bunaldım yoruldum ki tuvalet eğitimine başladim 1,5 aydır oğlum altına yapmış her sefernde binkac kez kaçırıyor bak diyorum bir haber vermiyorsun çişini şöyle tuvalete gidek diye kızdım oda yaygara kopardı ağladı yalandan annemde bana kızıyor bağırma kızma çocuğa ben annesiyim dedim senin saçından süpürturum diyor ya yeter artk benden ne istiyosun ama varya her defasında çocuk ağlarsa ben annemle bana karışır kavgaya gireriz ben suçluyum gbi yok sen ogretmiyosun yapmiyosun çocuğa bagirilmaz kizilmaz onun yüzünden çocuk beni asla dinlemiyor napacagimi bilmiyorum kaldm ortada öyle , hemen kendini tansiyon hastalığına atar baya bı gözü döner bana bağırıp kızıyor azarlıyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
4 cevap 386 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.

Kategoriler

1,469,845 soru