+1 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (1,405 puan) tarafından

Kızlar yavru kedimiz mamasını yemiyor yaş mama aldık  ilk gün yedi şimdi gene  yemiyor  nette  bakmıştım tavuk göğsü tuzsuz haşlayıp verin diye onu çok güzel yiyo tadını mı sevmedi bize mi alışamadı anlamadım valla ne yapayım önceki gün veterinere götürdük bişe demedi sadece aşısını yaotı o kadar.. Başka veterinere mi götüreyim napayım 

5 Cevaplar

+1 oy
(749 puan) tarafından

Canım kedim yok post yukarı 

(1,405 puan) tarafından

Sağol canım 😊 

-Reklam-
+1 oy
(1,060 puan) tarafından

Bizim kedilerin 2tane yavrusu var onlar hep bahcede oluyor.Annelerinden besleniyorlar sud yiyorlar hic mama vermedik o yuzden bilmiyorum

(1,405 puan) tarafından

Tamm canım sağol 🌸 

+1 oy
(2,672 puan) tarafından

Tadını sevmemiş olabilir dediğin gibi benim kedim 6 yaşında şu 6 senede çok fazla huy değiştirdi ilk 3-4 sene yaş mama severdi şimdi sevmiyo mesela

(1,405 puan) tarafından

Yaş mama da var kuru mama da var ikisini de yemiyor nette gördüğüm her yöntemi denedim olmuyor 

0 oy
(26,795 puan) tarafından

Benimde kedim var mama yemediği zamanlar oldu küçükken ama çok üstüne düşmedim aç kalınca mecbur yiyorlar yani endişe etme o yüzden tavuklu değil de karidesli somonlu falan sevebilir belki 

(1,405 puan) tarafından
+1

Markette sadece tavuklu buldum aldım yavru kedii için.. Yetişkin kedi mamasın da bikaç çeşit vardı ama yavru kedi de yoktu.. Zayıflamaz mı tedirgin oldum ve  üzüldüm 

(26,795 puan) tarafından

Henüz küçük işte sevdiği şeyi bulmak lazım ilk önce geçmiş zamanda bende uğraşmıştım tavukluyu hiç beğenmemişti en son somonlu karidesliye geçtik onu sevdi kuru mama 

(1,405 puan) tarafından
+1

Netten bakayım alayım o zamn teşekkür ederim 😊 

0 oy
(3,535 puan) tarafından

Ben cokmbaktim canim 3 tane vardı büyüttüm 3 tanede onların yavruları oldu ona baktım mamayi begnmemeistir..

Markette yavru kedi mamaları var onlardan ver ben yumurta bazen ciğer balık tavuk pismis ne varsa az az veriyordum seviyorlar ev yemeklerinde gerçi vermeyin deselerde bence sagliksizda değiller kedilerim suan 2 yasinda oldular

(1,405 puan) tarafından

Yeni mama almam lazım  o zamn evdeki mamaları sevmedi mutfakta bize pişen yemeklere miyavlıyor sürekli aslında mama ile beslenmeye alışkın aldığımızda yediği mamayı da aldık beraberinde ama eve gelince yemedi 

(3,535 puan) tarafından

Bazen mama ayırt ediyorlar gerçi benimkiler tekir biri mesela ne vereem yer erkek olan hepsi ni yemez kedin cinssw onlar biraz narin oluyorlar

(1,405 puan) tarafından

British yavru bizimki farklı mama aldım yedi şimdilik inşallah devam eder yemeye 

(3,535 puan) tarafından

Insallah canim.onlar nazlilar biraz😊 bol sabır balikli daha çok sevebilir mamayi bizimkilere biz balikli aliyoruz 

(1,405 puan) tarafından

sebzeli biftekli karışıktı aldığım yedi 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 343 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 283 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ftmnr (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 2516 (2,248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,622 soru

24,113,505 cevap

333,094 kullanıcı