+1 oy
1,144 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından

Kızlar  eşinize cilveli olurmusunuz istediklerinizi yaptırmak için yani ne yaparsınız ben çok merak ediyorum 

35 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Yapıyoruz bişeyler ama cilve sayılır mı bilmiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(26,853 puan) tarafından

😁😁😁😁 ben direk kavga ediyorum ya 

+1 oy
(163,446 puan) tarafından

İstediğimi yaptırmak için şebek olmama gerek yok yap dedimmi yapar 💃

(26,853 puan) tarafından

Vay aslannnnn

+1 oy
(379 puan) tarafından

İstediğimizi niye yapmasın ki.hicbirsey esirgemiyor çok şükür ama çok seviyorum kendisini.kocam da kocam olanlardanm ben her zaman 

+1 oy
(1,131 puan) tarafından

Eşim bana hep odunsun der ama bende ona diyorum ki senin etkin var sen beni mutlu etmiyorsun benimde içimden gelmiyor 

+1 oy
(16,791 puan) tarafından

İstediklerimi yaptirmak için cilveli olmama gerek yok o yapana kadar gidip gelip söylüyorum çünkü 

0 oy
(22,267 puan) tarafından

Valla kocam benden daha cilveli ben cilve falan bilmem 🤣🤣

0 oy
(3,379 puan) tarafından

İsteyeceğim şeye bağlı biraz. Zaten yapacağı bir şeyse aşkım diye seslenmemden anlıyor bir şey isteyeceğimi. Ama biraz zor kabul edeceği bir durumsa ikna yöntemleri değişiyor. Bence bir kadının kocasını yatakta ikna edemeyeceği hiçbir şey yok 😅

0 oy
(207 puan) tarafından

Ben cilve yapıyorum  işe yarıyor ya 😂 cilve önemli bence eşim çok sert mizaçlı biridir hayır diyeceğini bilediğim şeyi direk isteyemem 😂

0 oy
(3,210 puan) tarafından

Bunu bende bilmiyorum ya bazı hanımlar nasıl yönetiyor eşleri ben bilmiyorum valla 

0 oy
(229 puan) tarafından

Kaynanama sormak gerek eşi bir dediğini ikiletmez babam mezardan çıksa yapmam der ama yapar 🤣

0 oy
(1,834 puan) tarafından

Evlenene kadar kendimi kalas sanıyordum meğer olay hiç öyle değilmiş. İnsan aşık olduğu adama zaten kedi gibi oluyor, dışarıya aslan olsa bile.

Ama ben cilveyle iş yaptırma meselesini doğru bulmuyorum, cilve benim eşime olan aşkımı ifade etme biçimimdir. Zaten karakterim öyleymiş ama benim haberim yokmuş yani, evlenince bana da bir şok geldi.

Yönetici bir kişiliğe sahibim yani elhamdülillah bir şeyi yapmak veya yaptırmak için cilveye ihtiyacım yok.

Bence bu mesele biraz da adamın karakteriyle alakalı. Örneğin çok mantıklı biri olur, istediğim şeyin mantığına ikna ederim. Duygusal olur, hislerini harekete geçirecek sözler söylerim. Gibi gibi.

İşve cilve dişilik meselelerine karşı ağzının suyu akan adama iki öpücükle dünyaları aldırırsın da mantığı ön planda olan için meclis önergesi sunmak gerekiyor😁

0 oy
(244 puan) tarafından

Post kapansın

0 oy
(14,565 puan) tarafından

İçimden geldiği gibi davranıyorum her istediğimi yapar ekstra çaba harcamıyorum 😂

0 oy
(1,530 puan) tarafından

Ben istediğim şeyi pis.lik çıkararak yaptırıyorum genelde 😂 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
36 cevap 2,626 göst.
0 oy
7 cevap 197 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
+2 oy