+1 oy
1,024 göst.
önce Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından

Kızlar  eşinize cilveli olurmusunuz istediklerinizi yaptırmak için yani ne yaparsınız ben çok merak ediyorum 

35 Cevaplar

+10 oy
önce (11,958 puan) tarafından

Odun geldim odun gideceğim bu konuda bir tavsiyem yok 😂

önce (285 puan) tarafından

burda esimin sakin ve uyumlu adam olmasi on planda ne desem alir ne desem yapar . cilveye gerek olmadan.  yada cogu istedigim seyi zaten kendim alirim niye aldin diye hesap sormaz cogu zaman haberi bile olmaz aldigim seyden. dun bilac tane elbise aldim mesela gunduz. aksam gormus harcama msjini . calindimi kart sagda soldami unuttun sen mi bise aldin dedi. hani oyle sormam yani cok sukur kafama

gore alirim cok acilmadigim surece . buyuk pahali sey alirken sorarim sunu alcam

bu ay mi alim bisonraki ay mi alim ekstre kesildimi diye sorarim . 

ben cilve yapmayi normal oynaşmak icin seviyorum ☺️☺️☺️ biseyler aldirim biseylere ikna edim diye degil aslinda

önce (11,958 puan) tarafından

Aynen öyle Sanırım ben de bu yüzden bir şey aldırmak için cilve yapmaya gerek duymuyorum😀

önce (568 puan) tarafından

Çalişiyomusun canm

önce (285 puan) tarafından

benmi ? yok clismiyirum .esimin sirketi benim uzerime. paralar bana yatio. ben esime haslik veriorum😂 gizli bisey alcksam kendi kredi kartimdan aliyorum  . mesela bes 6 ay once kosu bandi aldim kendi kredi kartimdan 12 bindi. esimin haberi olmadi eve kargo gelince gordu. kendime hediye aldim arada sende yurursun dedim. 6 taksitle iki iki  kaynar arada dedim eylulde bitecek taksiti.  

odemeler gelirken arada kaynar zaten ben yapiyorum odemeleri. ne gerek var demicegi biaey olursa ayan beyan esimin kartindan alisveeis yapiyorum . ev markwt alisverisi  falanda arada kaynar aldigim seyler . gerekli yada gereksiz de olsa niye aldn faln demez cogu zamn anlamaz bile

önce (568 puan) tarafından

Anladım canm maşallah  ne mutlu sana 

-Reklam-
+8 oy
önce (4,610 puan) tarafından

cilve insana doğuştan gelir ya vardır ya yoktur 😂

güzellikle söylerim olmazsa kavga ederiz günün sonunda o şey olur😂

+7 oy
önce (1,389 puan) tarafından

Cilve ve ben ahahahah mümkün değil erkek gibi düz odunum istediğimi yapmazsa trip atarım cilve falan yapamam ahaha

önce (245 puan) tarafından

Tripten anlamıyorlar ki :))

önce (268 puan) tarafından

Bnde öyleyim 😇

önce (1,389 puan) tarafından

Anlayana kadar atarım hiç sıkmak ahaha

+4 oy
önce (4,025 puan) tarafından

Normalde cilveli biri değilim ama istediğimi yaptırmak için cilvenin kralını yaparım😁zorda olsa istediğim şeyi yaptırıyorum 

+1

Nasıl pekiii

önce (4,900 puan) tarafından

Bu ben 😁 işime gelirse alasını yaparım. Ama Sibel Can gibide sürekli cilveli de değilim hani 😂

+4 oy
önce (1,966 puan) tarafından

Ben normalde Sedat Peker formunda bir hatunum ama iş başa düşünce Banu Alkanda olabiliyorum öyle diyim 😂

önce (4,891 puan) tarafından

Afroditim 💃💃💃

önce (1,966 puan) tarafından

Ahahaha afroditliğimiz falan kalmadı en son 6 ay önce eve kedi aldırmaya çalışırken yapmıştım baktım yemiyor Sedat abim moduna döndüm kedi ataştırmaya başlamıştı 😂

+3 oy
önce (322 puan) tarafından

Kayananamin yakışıklı oglsusu diyorum ne lazım diyor kendileri🤣🤣🤣🤣🤣

+3 oy
önce (5,710 puan) tarafından

Ben isteklerimi yaptırmak için role girmeyi kendime konduramam :)))) Zaten yapamam da bi gülme gelir :D

İşveyi kendim istediğim için yaparım yaparsam, eşim dediğimi yapsın diye değil. 

+2 oy
önce (201 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

İstediklerimi yaptırmak için değil zaten bir dediğimi iki etmez genelde çok nadir hayır dediği olmuştur cilve işve kanımda var seviyorum  normal zamanlarda yaptığımda karşılığını fazlasıyla verir ama hayır dediği zamanlar bunu kullansamda yemiyor çünkü Türk değil

+2 oy
önce (334 puan) tarafından

Canım ben cilveli de olsam 

Cilvesizde olsam 

Eşim ne istersem onu o gün değilse bile 

O güne yakın günlerde yapmaya çalışır 

Cilve işve insanın içinde olmalı 

Sonradan olan bir şey değildir 

+2 oy
önce (1,647 puan) tarafından

Valla cilve de yapsak olmadım olmuyor karşındaki naraisitese asla olmuyor

+2 oy
önce (1,048 puan) tarafından

Benim hemen surat gider. Adamda hiç gelemez asık surata didişmeye yapar hemen sağolsun 😂

Evet ya benimde

+2 oy
önce (3,305 puan) tarafından

Bizde cilve yok bang bang var 

O ne demek:)

+2 oy
önce (9,604 puan) tarafından

İstediğim bişey için cilve yapmam çoğu şeyi kendim yapıyorum zaten kocamdan sürekli isteğim olmaz ayda yılda bir oluncada minnetsiz yapıyor sağolsun 

+1 oy

İki kırıtış bi göz süzme cennet mahallesi pembe gibi kapının kenarından bacak uzatma oturuyorsa ayağın takılmış gibi kucağına düşme masaj vs. elde edemeyeceğim bişey yok kavgaliyken kardeşimin ev taşınmasına yardıma göndermişliğim bile var 

Tabi tüm bunların bi bedeli var

önce (2,762 puan) tarafından

Nasıl bir bedel o 😄

Bunun ne olduğunu bilmeyenin çocukları olamaz 😂😂😂😉😉😉

önce (780 puan) tarafından

Yorumlara haykırdım 

önce (2,762 puan) tarafından

Yaaa hahahahha çok fenasın kız 😅😅

Bebeğim benim 85 yaşındaki anneannem bile hala cilve yapıyor dedeme biz daha çocuğuz onların yanında ben bilmem öyle içim geçti falan Yeter ki ruhumu törpülemesinler neler neler yaparım da hak etmiyor möcük

+1 oy
önce (6,770 puan) tarafından

Ay bn hiç cilveli falan olamıyorum mizacim serttr. Konuşma tarzında aslında sert . Aslında öyle biri değilim ama niye öyle görünüyorum blmyrm 😂

+1 oy
önce (691 puan) tarafından

Arkadaşlar bu cilve işi nasıl oluyo ya mesela gidip yanına balım aşkımm felan deyip biraz öpünce cilve oluyo mu yoksa başka bişey mi biri bana açıklasın 😁

Ah ah bende bilsem :))

önce (1,758 puan) tarafından

Bence oluyor ben hiç yapamam öyle 

önce (691 puan) tarafından

Öyleyse ben yapıyorum ya cilve işi kolaymış 😁😁

+1 oy
önce (7,274 puan) tarafından

Cilveden anlamiyorum :D kocam da bazen der işten geldim hemen uyuyon bu gel otur felan diye 

Ee nasıl yakınlaşıyosunuz :)))

önce (7,274 puan) tarafından

:D kocam yaklaşır ben nadiren yaklaşırım mesela dün sabah bana ben zaten yorgunum karı da g.tunu dönüp uyuyo bı ilgileneyim demiyo dedi :D bende ne yapayım sen yorgunsan bende yorgunum dedim 

+1 oy
önce (17,141 puan) tarafından

Benim hamurumda yok cilve falan. Hem istediğim bişey için ekstra bişey yapmak istemem, yani bu bana saçma geliyor o yüzden. Alınması gereken bişey varsa niye ben ekstra çaba sarfediyorumki derim. Alinmiyorsada kavga ederim. Tabi benimki doğru taktikler değil. Cilveli kizlar daha mutlular. Ben yapamam ama 2.5 yaşindaki kizim bişey isteyeceği zaman babaaam  sen çok tatlısın, dondurma alalim mi der mesela. Normalde almayacaksa bile o laftan sonra kesin alır. Cilve doğuştan geliyor bence. 

+1 oy
önce (5,296 puan) tarafından

İsim düşerse yalakalik yaptığım, yag çektiğim doğrudur :))))

Nasıl yaparsın :)

Sarılır öperim askiiiim caniiiiim bebegiiiiim 

Biliyon ben seni çok seviyorum derim 

İki sırnaşırim :))

Bi de benimki başka işi olursa çok iyi olur 

O zamanda ne istersem tamam der 

Nasil başka işi 

önce tarafından düzenlendi

Ay bacim sende yaa 

Valla erkek olduğunu dusunecem 

Kocamla yaptığım ettigim özel şeyleri de buraya dökecek değilim ya 

Allah Allah 

Tamam abla 

+1 oy
önce (6,996 puan) tarafından

Birşey yapmana gerek yok zaten seni çok seven bir eşin varsa her dediğini yapar  benim eşim öyle maşallah 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 74 göst.
0 oy
36 cevap 2,590 göst.
0 oy
7 cevap 190 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 448 göst.

Kategoriler

1,470,282 soru