0 oy
202 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,622 puan) tarafından

Kızlar bakın resim atıcam hergün 7 8 bin adım atmaya çalışıyorum evde lesli yapıyorum yediklerime o kadar dikkate ediyorum ki 1 lokma yerken 40 kere düşünüyorum 2 haftadır dukan birası içiyorum ama asla olmuyor şu çabaya bari kilo almasam ama vereceğime alıyorum troid baktırdım şekere baktırdım hepsi normal niye böyle oluyo

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (7,756 puan) tarafından

Diyet yapıp kg almak imkansız canım sen bi yerler de yanlışlık yapıyosundur

önce (12,053 puan) tarafından

İmkansız değil kilo almak için diyetler de var önemli olan ne yediği 

önce (7,756 puan) tarafından

Kilo almak için yapılan diyet ayrı bi diyet ama yemeden kilo almak hastalık dışında imkansız 

Zaten yediklerinde yanlışlık yapmış

-Reklam-
0 oy
önce (242 puan) tarafından

diyetisyen busra uzunerden paket aldim. bu gune kadar yaptigim en faydali diyet sanirim.  refresh diye on gunluk bi paket cikarmis. cok guzel inceltio. 10 gunu bin tl bide refresh 2 var ikisne birden 1600 tl verdim.  bence 20 gun tartiyi oynatmalil gayet iyi sure. 6 gunde 3 kilo verdim bi kilosu yol

odemiydi. ama ketojenik guzel inceltio ben begendim . hatta bir ay sonra eylul ayinda online diyet olarak devam edebilirim. sehirdisi gidcem  cunku suan yarim brakip gelince devam edicem bu pakete

önce (22,900 puan) tarafından

Kız senin ne kilon var ki kaç kilosun devamlı kilo verme sürecindesin sen sanırım yakında yok olacaksın 🤣🤣🤣

Sendeki azmin yarışı bende olsa keşke 

önce (242 puan) tarafından

57 kiloyum 160 boyundayim da benim kilo bolgesel. bacaklari ve alt gobek eritmem lazim. bide sey kilo sabit durmuoki bi hafta tatile gttim 2 kilo aldim . on gundur o iki kiloyu vermeye calisiyorum verdim sukur😊6 gune kayseriye gdecez  ordada bi iki kilo alirim gelince de onu vermeye calisacam:)) benim aurekli omurluk boyle gidecek ben kabullendim sanssiz genetigimi🤪🤪

kilo verip sonra geri aliom sinra sikiyorum veriyorum geri aliyorum uc bes kilo hep oynuyor yani . ama hayalim 49 kilo olmak. ölmeden yaslanmadan once illaki basaricam 49 kilo olmayi

önce (22,900 puan) tarafından

🤣🤣 başarırsın inşallah 

0 oy
önce (4,492 puan) tarafından

regl dönemin falan mı yakın

0 oy
önce (5,742 puan) tarafından

Gunluk alman gereken kaloriyi asiyosundur. Az yesende yedigin seyin niteligi onemli. YA DA o kadar az besleniyosun ki vucudun kendini tehlike de hissedip yedigini yag olarak tutuyodur. Az yemek degil dengeli ve ihtiyacini yemek onemli.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 265 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 275 göst.
0 oy
10 cevap 529 göst.
18 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,722 soru

24,076,362 cevap

330,949 kullanıcı

...