+1 oy
382 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,549 puan) tarafından

Kendim için koşu bandı almak istiyorum. Daha önce yürüyüş yaparak 30 kilo vermiştim. O zaman saatlerce yürüyordum. Şimdi anne oldum tabi kilom 68-69 bir 10-15 kilo fazlam var. Kızım 9 aylık hava da sıcak dışarıda yürüyemiyorum. Sizce çeyrek bozup koşu bandı almak mantıklı mı? Elime söyledim eşim al kızımızı parkta yürü diyor ama bebek arabası ile bu sıcakta çok zor oluyor maalesef. Yoksa ben de para harcamak istemezdim. 

16 Cevaplar

+1 oy
(9 puan) tarafından

Çocukla tempolu yürüyüş imkansız, koşu bandı ne kadar bildiğiniz var mı link atsanız

(563 puan) tarafından

Sen  bozdur çeyreği al koşu bandını bi dene   bakalım  

Spor sonrası çocuk kafanda zır zır ağlamazsa tutar bu iş. 

Spor sonrası pert olup çocuğun da o sırada ağlarsa senın kılın bile oynayacak dermanın kalmazsa  , o zaman da  arttık bir yolunu bulursun  

(375 puan) tarafından

kiz yok okadar yorulmuosunki.  cocuga niye kilin kipirdamasin. ilk birkac gun illaki vuvut hamligi olacak yani.  ben yuruyup sonra rv isi yapiyorum vocukda bakiyorum. . hic vocuk etkilemez inan. cocuk uyurken yuruyup  cck uyanana kadar dusa giriofum ben benekken. 1 yas sinrasi zaten gezinen bebek. cck gezinirken  dusa grip sonra onun dagittiklarini topluodum inan ki yotmaz aliddan hamlik gidincr

(375 puan) tarafından

bugunsabah 6  bicukda da kalkdi beimki. 7 bucuga kadar onu kahvalti ettirdim . sonra ben yurudum bi saat 8 bucukda falan yuruyus bitti.  dusa girdim. ben yururken ya telefna bakti biraz elma dogradim verdim onune onu yedi. biraz oyunccaklarla takildi.   dustan ciktim mutfak aksamdan felaket daginikdi bulasik mak temizler vardi onlari bosalttim kirlileri koydum  mutfagi topladim. benimki boxea azcik cis kacmis dusa sokdum cocuguda giydir et derken saat 10 oldu kahvalti saatim geldi kahvaltimi ettim. kidimla kocam uyyo zaten. 1 gibi onlar kalkdi onlara kahvalti hazirladim ben ara ogunumu yedim.:) simdi oglan uyaninca cikacaz disari

(563 puan) tarafından

Nıye sabah 6 da kalkıyo ayy en sevmedıgım  sabah köründe agladılar mı deliriyorum  ben çok halszım sabahları. 

Ya ben genel olarak haksız bırıyım ya belkıde spor bana göre degıldı ondandır koşu yaptım ben  sonra bayıldım resmen  

(375 puan) tarafından

:)) benim cocuklar kucukken oyle. buyudukce uyumaya basliolar. ben raziyim ama aksam erken yatsin sabah erken kalksin. 

aksam gec yatsa 12 1 lere kadar ayakta dursa daha vok yorulurum aksama takatim kalmio vunku. erkenden yatsin cocuk isterim. sabah erken kalkmaya raziyim yani yeterki aksam gec uyumasin

-Reklam-
+1 oy
(2,532 puan) tarafından

Akşamları yürü bence kızın için de iyi olur hem hava alır. 

(1,549 puan) tarafından

Benim kızım 7-8 gibi gece uykusuna yatıyor bazen 10-11 gibi kalkar mamasını içer 1saate kalmadan tekrar uyur. 

(2,532 puan) tarafından

Uyku saatinden önce akşam üstü havalar artık serinlemeye başladı. Ya da eşin destek olacak kızın uyuyunca çıkacaksın hemen uyanırsa da eşin bakacak mamasını verecek

+1 oy
(375 puan) tarafından

ceyrek kenarda durunca ne fayda verecek. tabikide bozulur .  neden bozulmasinki 

+1 oy
(375 puan) tarafından

ucuzlarindan alacaksan alt tarafi bi ceyrek. bir eksik bir fazla ceyrek olmus olsun evinde ne farketder. tabiki boz al kosu bandini

(375 puan) tarafından

image

benimki bu uzun omurli olsun  servisi her yerde rahat olsun diye  voit aldim 11 bin. bence gayette kullanisli.  relax marka olanlar 6 7 bine var sadece adim boyu daha kisa  ve motoru bi tuk kuvvetsiz . iyi bisey ve uygun bisey istiosan. bunu tavsiye ederim 20 yil bile kullanilir.  relakx istiosan motor gucu biraz dusuk oldugu icin cok uzun onurlu olmas sekiz on yil

yeter.

+1 oy
(15,105 puan) tarafından

Koşu bandı eliptik bisiklet ikisi de var. Üzerinde havlu nevresim falan kurutuyorum😅 onlar ilk zamanlar gaza gelip Kullanılan şeyler etrafımda da maalesef böyle. Aralıklı oruç ve ağırlık çalışması platesle desteklenince verdiriyor 

+1 oy
(5,378 puan) tarafından

Ben olsam alirdim 

Çünkü çocukla ne kadar yürüyüp terleyebilirsin ki 

Ayrıca kilo vermenin en büyük etkeni yürümek ve su icmek

+1 oy
(4,819 puan) tarafından

altını niye biriktirir insan lazım olunca kullanmak için. gerçekten yürürüm, evde boş boş yatmaz diyorsan al tabii ki

0 oy
(14,879 puan) tarafından

Böyle Bi seçme sansım olsaydı ben alırdım. Çünkü bebekle öyle yürüyüş falan mümkün değil bacaklarda çok eller yoruluyor bebek arabasıyla

0 oy
(303 puan) tarafından

Eğer istiyorsaniz alabilirsiniz ya da çocugunuzu eşinize bırakıp tek başınıza yürüyüş yapabilirsiniz

0 oy
(23,679 puan) tarafından

Çocuğun temposu ile yürümek seni zayıflatmaz 

0 oy
(422 puan) tarafından

Ben iki çocukla yapıyorum vala.takıyorum kanguruya küçüğü.bebek arabasına bile gerek yok.tek başıma dansa havuza götürüp getiriyorum kızımı.çocuk sıcak hava soğuk hava engel değil hiç bir şeye.

0 oy
(5,145 puan) tarafından

Kenarda duran çeyrek senin mental sağlığından daha kıymetli değil kilo verince insanın özgüveni de artıyor 

0 oy
(11,185 puan) tarafından

Bu sana kendini iyi hissettircekse al canım.

0 oy
(6,371 puan) tarafından

Bu hayatta canın ne istiyosa onu yap canm . Almak istiyorsan al acıma dünyaya birdaha gelmicez 

0 oy
(1,838 puan) tarafından

Cnm nerde oturuyosun ben kendi koşu bandı mı satıyorum çokta uyguna hemde 

0 oy
(4,010 puan) tarafından

Bende vardı koşu bandı 

Şuanda komşuda 

Bu işe yaramıyor 

Ben kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum bu aralar 

Belki işe yarıyor ben üşendim bilemedim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
7 cevap 293 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymasy (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
+1 oy
5 cevap 146 göst.
20 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Neyla (563 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,461 soru

24,099,369 cevap

332,304 kullanıcı

...