0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (1,506 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İlk defa anlık atmak istedim 

kahve içiyorum bir yandan kitap okuyorum kızıma bu aralar favorisi yıldızlar 1 haftadır halı yika evi temizle dip köşe derken yoruldum pertim çıktı bugün sadece akşam yemeği yapacam onun dışında yatacam sizler neler yapıyorsunuz 

15 Cevaplar

0 oy
(5,096 puan) tarafından

Kahvaltı hazırlayacağım ama öncesinde minikonun oyun saati gelmiş gülücükleniyor onu biraz yemem lazım 

Afiyet olsun canım 

(1,506 puan) tarafından

En güzel yemek onlar bence önce yatakta kızımı yiyorum ondan sonra kahvaltı yapıyoruz ❤️🌸 Rabbim hepsine sağlıklı uzun hayırlı ömür nasip etsn

(5,096 puan) tarafından

Amin inşallah 🙏 

-Reklam-
0 oy
(1,272 puan) tarafından

Günaydın afiyet şifa olsun geldi mi etkinliğiniz 

Bizde hazırlaniyoruz Gastamanu yolcusuyuz hiç çıkasım da yok oyyy şimdiden telaşa girdim hava sıcak diye 😏

(1,506 puan) tarafından

He ya hava çok sıcak benim de gözüm almıyor benimde çarşıya çıkmam lazım şal almam lazım kıza elbise almam lazım valiz almam lazım Allah nasip ederse salı günü yada Çarşamba yolcuyuz bizde hiç gözüm almıyor hjhjhj

Geçen ay geldi bu çok hoşuna gitti sürekli yıldızlara bakıyor gece olunca da bakıyoruz sürekli 

0 oy
(462 puan) tarafından

Afiyet olsun kahve ne güzel göründüü😋 bende evi süpürdüm kahve içicem yemek düşünüyorum sadece

(462 puan) tarafından

Yaa ne güzel olurdu ben adanadayım😂 

Bu sıralar dolma canım istiyor hep aklımda o var ama bakalım

(1,506 puan) tarafından

Ne dedin Adana mi Allah yardımcın olsun sıcaklar ne durumda 😁😄

İki gün önce yaptım dolmaui ben

(462 puan) tarafından

Kötünün iyisi iki gündür zor da olsa yaşıyoz 😂 geçen hafta klimadan iki dk çıksam kötüleniyordum 

(1,506 puan) tarafından

Kastamonu gibi biryer yanıyorsa adanayi düşünemiyorum Batman'a gidecem ama sıcaklar çok ne yapacağım bilmiyorum 

(462 puan) tarafından

Allah kolaylık versin insan kendi evinde zorlanıyor başka yerde olmak daha zor 

0 oy
(829 puan) tarafından

Kahvaltı yapıldı banyo temizlendi bu minik adam da uyutulduguna göre ev işlerini devam 

image

(1,506 puan) tarafından

Oyyy bebiş özledim ya benimki büyüdü 30 aylık oldu Ergen bebek diyorum ben ona maşallah bebise kolay gelsin sana 🌸

0 oy
(25,319 puan) tarafından

Günaydınnnnnn bende kahvemi içiyorum kendime gelmem lazım aşırı yorgunum evi silmem lazım yarın boyancak inşallah halıları yıkadım dün temizlik yaptım baya bi yoruldum yaa

image

(1,506 puan) tarafından

Ben bitirdim hepsini ama çok zorlandım bu sefer kolay gelsin 

(7,814 puan) tarafından

Hangi renk boya seçtin.

(25,319 puan) tarafından

Kararsızım bugün bakıcaz canım

0 oy
(2,123 puan) tarafından

Bende ev taşıyorum adamlar eşyaları taşıyor bende kızımla balkonda oturuyorum 

(1,506 puan) tarafından

Kolay gelsin ev taşımak çok zor 

0 oy
(7,011 puan) tarafından

Kahvalti yapiyoruz oglusumla o pankeklerini aldi gitti.araba oynamaya bende cay iciyorum mutfakta sonra temizlige girisicem dun evde yoktu makinenin onu gene yigilmis ev isi hic.bitmiyor

(1,506 puan) tarafından

Afiyet olsun ikinize de evde olsak da makinenin önü doluyor bazen diyorum acaba komşuların çamaşırlarını da mı ben yıkıyorum 

0 oy
(6,364 puan) tarafından

Günaydn canm kızım kahvaltı yapıyo bnde uzanıyorum inanılmaz başım çatlıyo 12 de kızımı okula bırakıp gelip uyucam sanırım

(1,506 puan) tarafından

Afiyet olsun prensese sıcaklardan dengemiz bozuldu bende de vardı temizlik yapınca hepsi uçtu gitti

0 oy
(7,147 puan) tarafından

Bir haftadır yün yıkıyorum şükür yıkama doldurma bitti dün yorganımida yaptık bugün bir makina cekecem yıkanacak çamaşırları yakar yemek yapacam off bide patlıcan var kızartıp musakka için dondurucuya atacam yine çok iş var güya dinlenecektim bugün ...afiyet olsun bol okumalar 

(1,506 puan) tarafından

Ben anneme veriyorum yünleri hiç beceremem ben ya kolay gelsin ben bugünü dinlenmeye yani sadece kızıma adayacam

(7,147 puan) tarafından

Ahh anam çok uzak bana 

(1,506 puan) tarafından

Benim anam yakındı ev taşıdı azıcık daha uzağa gitti ama hala aynı mahalldeyiz

(7,147 puan) tarafından

Ne güzel benim galiba  18 19 saat uzaklıkta enson geçen sene gitmiştim😥

(1,506 puan) tarafından

Zor oluyor öyle uzak olunca

0 oy
(3,130 puan) tarafından

Günaydın  sabah 8de kalktık çocuklar ile kahvaltı yaptık  sonra pazara  gittim  akşam için hazırlık eksikler vardı  oğlanı uyutmaya çalışıyorum sonra duşa giricem  öğleden sonra  kuaföre gidicem  kızımla    yemek  olarak pratik şekilde ya çorba yada makarna  yada belki dolma yaparım   dha karar vermedim bugün  yoğun şekilde geçiyor  afiyet olsun  dha kahve içemedim kahvede içmem lazim

(1,506 puan) tarafından

Kolay gelsin yoğun bir gün seni bekliyor

(3,130 puan) tarafından

Evet bugün öyle olucak  akşama düğün olunca 

0 oy
(593 puan) tarafından

Günaydın canım bende binaları silecem evi topladım geceden belki dip köşe supururum yemek yaparım alışverişe çıkacak eşimle yarın memleketine gidecez günü hirlik arkadaşımla eşim ben coxuk ona hazırlık yapmam lazim

(1,506 puan) tarafından

Kolay gelsin ben Kastamonu'da bina temizliği işine girmek istedim ama çok ucuzaydi vazgeçtim 

(593 puan) tarafından

Canim biz buranın ve yan binanın kapicisi olduğumuz için mecbur

(1,506 puan) tarafından

Kapıcı işi de bana zor geldi adam bize hiç tatiliniz yok hep burda olacaksınız demişti sizinde öyle mi

(593 puan) tarafından

Yok canım bizim soyle haftada bir gün izinliyiz çöp hiçbir iş yapmayız bizimki rahat hergun gezmeye falan gideriz rahatız yani bizde karışan yok mesela yarın günü birlik eşimin memleketine gideceğiz arkadaşımla akşama geleceğiz kendi evimiz gibi bizim isimiz

0 oy
(7,814 puan) tarafından

Afiyet olsun diyeceğim de sen çoktan bitirmiş belki ikinciyi içeceksindir 😊

Bende oğlumu uyutuyorum uyursa iş yapacağım inşallah 🙂

(1,506 puan) tarafından

Bana kalsan 5 6 ama yasak 1 taneden fazlası hjhjhjhj keşke icebilsem kolay gelsin sana 🥰

(7,814 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım

0 oy
(530 puan) tarafından

Günaydın canım ben de yeni uyandım sabah soğuk kahve iciyorum öğlen rehabilitasyona gitcem oğlumu götürcem akşam üstü eve gelirim inşallah 

(530 puan) tarafından

Resim görünmüyor 🥹

(1,506 puan) tarafından

Bu saate kadar nasıl uyudun 😁

Soğuk kahve çok seviyorum ama dokunuyor içemiyorum 

Kahve buraya gelmek istemiyor 

(530 puan) tarafından

Canım gece fazla uyuyamadım çok ağrım vardı 

Sabah oğlumun yatağına gectim ağlayarak uyandı 

Orda uyumuş kalmışım oğlum uyandırdı yine 

Galiba kahveyi gönderiyorum git diye 

Gitmek istemiyo 🤣😂

(530 puan) tarafından

Selamlar 

image

(1,506 puan) tarafından
+1

Hayırlı cumalar 🤲🏻❤️

0 oy
(5,068 puan) tarafından

Afiyet olsun bi kahvalti savasindan sonra bi de annemle savastim babanemler sikintili bu ara haklarinds hayirlidi olsun da moralim bozuldu esim uyandi birer soguk kahve ictik ben yatiyorum dedim yatak odasina yamuldum biraz kendime geleyim mutfak dolaplarim silibecek bugun belki annemler gelir aksama 

0 oy
(18,513 puan) tarafından

Afiyet olsun. Kahvaltı bulaşıklarıni yıkayıp çamaşır astım daha sadece. Şimdi etrafı toplayıp süpürecem. Yemek ne yapacam bilmiyorum.

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 339 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde eylul_ (2,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 783 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,263 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 762 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (3,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,081 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,425 soru

24,098,735 cevap

332,247 kullanıcı

...