+1 oy
161 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (970 puan) tarafından

Para kazanmak istiyorum ama ne yapicam nasıl yapicam nerden basliycam hiç bilmiyorum. Aramızda yapan varmı bilgi verecek olan. Şimdiden teşekkür ederim 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (2,600 puan) tarafından

Ben meşhur uygulamadan ikinci el al sat yapıyordum kıyafet vs ha dersin ki ben toptan ürün alıp trenyldn satıcam onun için vergi lehvası vs lazım onlarda maliyet 

-Reklam-
0 oy
önce (427 puan) tarafından

Ben aslında birçok sipariş aldım ama hepsini kaldırdım babamın vefatıyla uğraşmak istemiyorum şu an hiçbir şeyle kendime sayfa açmıştım çok yer dolap ve letgo'da kendi yaptığım epoksi ürünleri koymuşsun hepsini satıldı işaretleyip arşivledim şu anda gerçekten onlarla uğraşabilecek durumda değilim çünkü bir şeyler koymayı düşünürsen aslında olabiliyor araştır biraz

önce (970 puan) tarafından

Başınız sağolsun Rabbim sabır versin inşallah.

Ben çocuk tokalari satmak istiyorum ama nerden basliycam bilmiyorum tam olarak. Nasıl yapılır nerden alınır 

önce (1,820 puan) tarafından

Sakın yapmayi bırakma emin ol iyi gelecek herşey para değil kendini toparlaman için gene devam et ❤️Rabbim sabriyla guc versin

önce (427 puan) tarafından

Şu anda değil ya şu an gerçekten içimden gelmiyor tamam çocuklarım için bir şekilde devam ediyorum normal hayatıma ama kendimle baş başa kaldığım zaman boğuluyorum bazen daha zamana ihtiyacım var 

önce (1,820 puan) tarafından

Tabiki öyle ben o zamanı iki yıl oldu hala bulamadım Allah kolaylık versin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 268 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Osaf bugnaz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 34. (400 puan) tarafından soruldu