0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (2,666 puan) tarafından

sorum başlıkta, şöyle kullanıp da memnun kaldığınız. bide eczaneden mı internetten mı alsam

18 Cevaplar

0 oy
(2,666 puan) tarafından

En İyi Cevap

kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim yorumlarınız için ❤️ bugün misafirlikteydik tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın 

-Reklam-
+4 oy
(25,828 puan) tarafından

İlk eczaneden aldık manuel olanı ama çok kullanışsız ve asla sağım yapmadı sonradan internetten lansinoh aldık elektrikli güzel sağım yapıyor memnun kalmıştım 

(2,666 puan) tarafından
+1

teşekkür ederim 🫶🏼 

+4 oy
(2,509 puan) tarafından

Mochinin giyilebilen makinasini aldım harika öneririm

(2,666 puan) tarafından

teşekkür ederim 🫶🏼 

+3 oy
(2,782 puan) tarafından

Ben kiwininkini aldım sqdecw 2 ay tek kullandım iyiydi 

(2,666 puan) tarafından

teşekkür ederim 🫶🏼 

+3 oy
(272 puan) tarafından

Kiwi uygun fiyatlı ve baya iş görüyor 

+3 oy
(356 puan) tarafından

İlk çocugunuz ise tek başına lansinoh markasını tavsiye ederim eğer ikinci çocugunuz ise (bunu söylememin sebebi türkiyede ev işleri bebek bakımı bütün yük tek başına kadınların omzunda) mochi giyilebilen makine+lansinoh ikisini birlikte tavsiye ederim mochi giyilebilen olması sebebiyle çok büyük kolaylık fakat lansinoh kadar sağım yapmıyor işlerinizi hallederken giyilebilen ile sağdıktan sonra kalan sütünüzü lansinoh ile çekebilirsiniz

+3 oy
(5,445 puan) tarafından

Maddi açıdan zora sokmayacaksa kesinlikle eller serbest al canına yazık 

+3 oy
(4,396 puan) tarafından

Philips aventin var bende ama alabilme imkanın varsa mochi  eller serbest var sütyen içine yerleşen ondan almanı tavsiye ederim. Başka marka da olabilir. Diğerlerinde priz başında beklemek ve elinle tutmak zorundasın

+2 oy
(209 puan) tarafından

Eczaneden elektirikli aldık ANNA markası işini rahatlıkla görür bence

+2 oy
(1,342 puan) tarafından

Bunu kesinlikle öneririm takıyorum şarjlı. Bebeğimle ilqileniyorum ev işlerimi görüyorım canım. Bebebao giyilebilir göğüs pompası 

image

+2 oy
(1,630 puan) tarafından

Ben kiwi kullandim gayet memnundum.Tabi powerbank de almaniz lazim ona bagli calisiyor

+2 oy
(3,470 puan) tarafından

Kesinlikle mochi giyilebilen al zaten çok kullaniyorsun

+1 oy
(15,119 puan) tarafından

Avent, lansinoh. İlkinde avent kullandım gayet iyiydi başlığını düşürüp kırdım. Oğlumda da lansinoh aldım 7 aydır kullanıyorum 

+1 oy
(873 puan) tarafından

Ben sezaryen oldum. Sütüm hemen gelmedi o yüzden. Sütüm gelsin diye Manuel aldık bir iki gün sağdım. Sonra sütüm geldi bıraktım sağmayı. Hala ara ara sütüm çok dolunca sağıp rahatlatıyorum. Eğer böyle bir durumun varsa Manuel al bence 

+1 oy
(11,534 puan) tarafından

Bende lansinoh elektrikli kullanıyorum çok memnunum 

+1 oy
(366 puan) tarafından

Eczaneden we baby almıştık çok iyi bir cihaz.cok güzel sağiyordu.yine kullancam doğumdan sonra stok yapıp kalabalık yerde hastane vs direk verebiliyor olmak iyi krize giriyor bazen bebekler.yogun bakım sürecimiz olmuştu,bebeğe dokunmamış bile yasakti,çok şükür kesilmedi süt makine sayesinde.2 yaşa kadar anne sütü verebildim. 

+1 oy
(11,225 puan) tarafından

Ben lansinoh kullandım çok uzun süre kullanmadim ama bebeğim kuvozde iken kullandım çekim gücü gayet iyiydi 2 göğsü bir sagiyodum

0 oy
(21,267 puan) tarafından

Ben sütü sagsam da benim kız icmiyordu ama ben mochi manuel kullandım memnundum birde elektrikli vardı eczaneden alma markasını hatırlamıyorum ikiside aynı işlevi görüyordu hatta mochi bir tık fazla süt çıkartıyordu sanki 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 317 göst.
20 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep63 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 305 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 754 göst.
6 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (23,053 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,203 soru

24,108,511 cevap

332,829 kullanıcı

...