+3 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Kaç gündür internetim yoktu giremedim o gun ikinci bir doktorla görüştüm kalbi durmuş hatta odem.toplamis dedi . Yanılmalarıni çok istedim ama maalesef kaybettim bebegimi. 3 gündür sancı veriyorlar ama düşmüyor kanama dahi olmadı dua edin lütfen 

9 Cevaplar

+2 oy
(4,289 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun kardesim her şerde bir hayır oluyor bende kalp atışını alamamistim sizinki gerçi büyümüş artık ama hep risk oluyor demekki bu dünyada yicek ekmeği yokmus sana birsey olmasın anne baba adayı olarak hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah ilerde  sen simdi kendine bak sağlığın önemli 

(107 puan) tarafından

Amin insaAllah Allah razı olsun 

-Reklam-
0 oy
(6,699 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun başın sağolsun 

(107 puan) tarafından

Sağol canım 

0 oy
(31,212 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah sana 😔

(107 puan) tarafından

Amin amin sağol 

0 oy
(745 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah dilerim ki Rabbim sana dayanma gücü verir bu durumda ne desek boş ama unutma yalnız değilsin 

(107 puan) tarafından

Allah razı olsun elhamdülillah 

0 oy
(3,448 puan) tarafından

Rabbim sabrını versin.bak benimkide 16 haftadayken suyum geldi 1 hafta boyunca kalbi atmaya devam etti

Sonra hastaneye yattım 7 saat boyunca suni sancı verdiler hiç kanamam olmadı çok zor düştü.sonra kan pıştılaşması olduğunu öğrendim.sendede büyük ihtimal pıhtılsşms var.

(369 puan) tarafından

Ben araştırdığımda nörolojinin bu testleri istediğini öğrendim ya da tüp bebek merkezleri yapıyormuş sanırım katılaşma testlerini

(3,448 puan) tarafından

Ben genetik test yaparak öğrendim.

(369 puan) tarafından

Tıbbı genetiğe randevu almak icjn ne yapılıyor direk radevu aliniyor mu yesil alan kaydı gerekiyor mu

(3,448 puan) tarafından

Yok canım ben hiç randevuyla filan uğraşmadım.doktorumun kendi kliğini vardı.kendisinin önerdiği bir şirket vardı,genox diye.ben arayıp test yaptırmakstediğimi söyledim.onlarda kargoyla kan için tüp yolladı bizde o şekilde gönderdik.

(369 puan) tarafından

Anladım bilen biri varsa burdan bir cevp alırım inşallah bende 

0 oy
(1,963 puan) tarafından

Canim çok üzüldüm yaa basın sağolsun cennete o melek seni bekliyo olucak 😭

(107 puan) tarafından

Amin canım inşallah tek tesellim o

0 oy
(2,779 puan) tarafından

Geçmiş olsun çok kötü oldu pki nedeni belli mi acaba niye kalbi durmuş 

Bide şuan sana zararı yok mu neden sezeryan yoluyla almıyorlar ki ilaçla zorla doğum yaptırmaya çalışıyorlar ki??

(107 puan) tarafından

Sezeryanla alırsak sana sonradan sorun olur dediler. Şimdi sancı verdiler de biraz şiddetlendi 

(2,779 puan) tarafından

İnşallah hemn dogurursun kurtulursun sancı açısından da 

Rabbim böyle istemiş başın sağolsun üzülme verende alanda Allah'tır ♥️

(107 puan) tarafından

Amin canım inşallah sabaha kalmam 

0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun basın sagolsun benimde 19+4 du kaç gu suni ile gelmedi çok zordu :(

Rabbım.yardimcin olsunnn 

(107 puan) tarafından

Düştü mu sonra peki benimde 3 gund de sancilar yeni şiddetlendi 

tarafından

Evet sonra düştü benimde hiç yoktu bir anda şiddetlendi 3.gundu benimde

(107 puan) tarafından

Düştü dun gece cok şükür Rabbim bir daha yaşatmasın 

0 oy
(369 puan) tarafından

Sizi çok iyi anlıyorum Geçen haftalarda ben de 11 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu 3 farklı doktora göründüm Ama ne yazık ki kaybetmiştim bebeğimi kabullenmekten Başka çaremiz yok Allah tekrar yaşatmasın tez zamanda sağlıkla bir bebek daha nasip eder inşallah çok zor bir süreç Ben hala toparlayamadım 15 gün oldu Rabbim yardımcınız olsun

Kürtaj için neyi bekliyorlar Ben zorunlu gelen anestezi denildi bana ve aynı gün düşük yapmam için dil altına ilaçlar verildi genel anestezi ile kürtaj oldum bu şekildeyken de düşmesini beklerseniz size zarar verebilir

(369 puan) tarafından

Tekrar okuduğumda anladım Kusura bakmayın Suni sancı alıyormuşsunuz zaten Allah şifa versin

(369 puan) tarafından

Dil altından da Hap verdiler mi bana bir saatte iki defa veriyorlardı neredeyse alttan Suni sancı yapsın diye açılma yapsın diye fitil verdiler hemen kanama yaptı hastanede değiştirme şansınız varsa deneyin bence

(107 puan) tarafından

Hem dil alti hemde alttan veriyorlar 4 saatte bir büyük olduğu için kürtajla alamıyorlar sancilar yeni şiddetlendi dua edin lütfen 

(369 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Nasılsınız 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 484 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,319 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 455 göst.
2 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Aysesoysal (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
4 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 980 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Meryemserap (962 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,938 soru

24,190,423 cevap

336,865 kullanıcı

...