+1 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (7,205 puan) tarafından

Merhaba kızlar oğlum 30aylik tuvelet eğitimine baslamalimiyim sizce ilk oğlumda bir haftada öğrendi sanki bu biraz zorlayacak hem inatçı hemde tamamen konuşmayı sökmedi

8 Cevaplar

+1 oy
(163,446 puan) tarafından

Yani daha fazla geç kalma 

(7,205 puan) tarafından

Haftanın başında basliyim o zmn 

Hafta başı ne gii diyetmi bu 🤷

(7,205 puan) tarafından

🤣🤣🤣aslında diyet gibi bişey ya devem olacak ya tamam🤣🤣

Ahahahahaha

(7,205 puan) tarafından

Hahahah🤣

-Reklam-
+1 oy
(4,354 puan) tarafından

31 aylıkken de ben başlamıştım o hafta öğrendi çok şükür, önceden deneme yaptın mı hiç hazır mı değil mi anlarsın canım 

(7,205 puan) tarafından

Prens Efe cnm önce gece açmıştım büyük oğlanı  gece bezi kuru çıkardı gece açtım alıştı sonra gündüz ama sık sık sorup goturmen lazım onun soylemesini asla beklemiyecen

(565 puan) tarafından

Rojinn cnm zaten 15 dakikada bı 10 dakikada bı varsada yoksada götürüyorum cişe ama büyüğünü yapmıyor vc ye benimkide alişssa gecede veya dışarda takmayacam ama alişmadi goturuyorum ama sonra bı anda hop yapıyor gercekden sabır işi

(7,205 puan) tarafından

Ben dün açtım bezi iyi kötü geçti ama kakasını yapmaya korktu bir türlü yaptiramadim enson altına yaptı😥

(565 puan) tarafından

Ya valla bende ilk tuvalete başlatınca kaka yapdi dahada yapmıyor saat öğlen 1 den belli tuvalete kakasininyapdirmaya çalışıyorum yok ama yapmıyor bugün eve 2 kere işedi bıraksam mi ya 3 yaşında mi devam etsem bilemedim.

Neden korkuyor acaba ya sor konuşarak yap aman yok konuşmaktan da anlamıyorlar söylüyorum çiş gelince şöyle die ama yok goturuyom vc ye snra bı anda eve yapio

(7,205 puan) tarafından

Arabasını da götürüyorum ben mecbur suya tutuyo ısıyo ama kaka az yaptı dün çok korktu 

0 oy
(1,875 puan) tarafından

Acele etme derdini anlatacak kadar konuşamıyorsa başlama hiç 3.5 yaşında kziim bu yaz bıraktık hiç zorlanmadım geç de kalmadım acelesi yok bı yere kaçmıyor sonuçta 

(7,205 puan) tarafından

Aslında kaka çiş fln diyo ama geldiğini asla demez 

(1,875 puan) tarafından

Daha erken bence 

(7,205 puan) tarafından

Sabahtan. Açtım yeni az yapti2🤣

0 oy
(3,379 puan) tarafından

Kızım 34 aylıkken öğretmeye başladım, 2 aydır temizlendik. Ufak tefek kazalar dışında hallettik. Bence ideal bir zaman, havalar sıcakken öğretmek daha kolay olur sizin açınızdan

(7,205 puan) tarafından

Bende kısa girmeden alissin istiyorum pazartesi deniyecegim insallah

(3,379 puan) tarafından

Bence kendinizi hazır hissediyorsanız hemen çıkarın

(7,205 puan) tarafından

Pazartesi inşallah basliayacam diyet gibi bişey🤣

0 oy
(2,079 puan) tarafından

Ben de tam 3 yaşına girince başlayacağım çocuk eğitmenleri ve pedagoglarla konuştum bizim durumumuzu anlattım oğlum şu an korkuyor tuvalleten 

(7,205 puan) tarafından

Bizim çocukların arasında pek bişey yok diye biliyom aslında korkmuyor benimki bakalım kıs gelmeden bir deniyecem

0 oy
(8,362 puan) tarafından

Tam 30 aylıkken başladım oğlum aynı dediğiniz gibiydi.Sizin gibi korkularım vardı. Çok şükür korktuğum gibi olmadı.10 günde hallettik.

(7,205 puan) tarafından

Ay inşallah darısı başıma 

(8,362 puan) tarafından

İnşallah canım. 

0 oy
(272 puan) tarafından

Tam zamanı biraz zorlu ama sabırlı olun 

(7,205 puan) tarafından

Okul başlamadan başarmam lazım 🤣

(272 puan) tarafından

Ben de tam bu zamanlar başladım biraz zorluydu ama erken öğrenince okula da alıyorlar hem de daha kolaylık oluyor 😄

(7,205 puan) tarafından

Bnm büyük oğlan gidicek bu sene küçük değil 🤣

(272 puan) tarafından

Aaa bennde küçüğü vercen sandım 🤣

(7,205 puan) tarafından

Vallahi keşke gitse canı sağ olsun ama Cook yaramaz anlatamam yedi bizi

0 oy
(892 puan) tarafından

3.5 yaşında oglum aralıkta 4 olacak daha 1 ay oldu çişde sıkıntı gündüzleri yok gece sarıyorum ıslak kalkıyor kaka klozete yapamıyor bez sarıyoruz yapıyor atıyoruz dışardada açık daga tam çözemedik ama önce denedigimizde kaçırıyordu luanda tutmayı ögrendi 

(7,205 puan) tarafından

Biraz geç mi kaldın acaba cnm aslında büyüdükce zorluk oluyo sanki 

(892 puan) tarafından

Aslında küçükken denedim aglıyordu kaçırıyordu sanki küçükken daha zor gibi çişini kaçırmıyor bide bezi seviyor bazı çocuklar rahatsız oluyor bu bayılıyor rahatlıga

(7,205 puan) tarafından

Dünden açtım bakalım ne bekliyo beni ...evet bazı çocuklar seviyo bezi ben gece bezledim sabah actirmiyodu bna,🤣

(892 puan) tarafından

Bizimkide aynı ya

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 664 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 33 göst.

Kategoriler