0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (455 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar biliyorsunuz belki kızım prematüre haliyle ilk zamanlar doktor kalabalığa asla girmeyin eve bile misafir almayın demişti ve 2 yaşına kadar hassas bir bebek dikkat edin hemen yoğun bakımlık olur demişti. Kızım 3 Ay yoğun bakımda kaldı teyzem hastaneye yarım saat mesafede oturuyor gelicem deyip gelmedi kızım taburcu oldu şimdi 21 aylık asla evime gelmedi 2 yıllık evliyim kac kere davet ettim kızları da aynı şekilde. Kuzenimin düğünü oldu ama kızım yeni çıkmıştı hastaneden gidemedim haliyle şimdi sorum şu diğer kızı 20 ağustosta düğünü var annem söyledi teyzem ne aradı nede davetiye getirdi siz olsaydınız ne hissederdiniz şu saatten sonra çağırsada gitmem neden böyle yapıyorlar onu anlamıyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(30,831 puan) tarafından

Gitme boşver seni umursamayanı sen ne umursayacaksın hiç hoşlanmadığım şeydir benimde her şeyi karşı taraftan bekliyorlar burunları havada 

(455 puan) tarafından

Öyle yapıcam canım benim kızımdan hiçbiri değerli değil ki ben küçüklüğünü yaptım evime kac kere davet ettim onlar gelmedi

(30,831 puan) tarafından

Gelmesinler boşver lazım değiller benimkilerde aynı hiç bişi yapmamama rağmen konuşmuyorlar benimle umrumda değil 

(455 puan) tarafından
+1

Bu saatten sonra çağırmam zaten canım bir iki gün sonra para için ararlar hayatta gitmem 

-Reklam-
+1 oy
(5,836 puan) tarafından

benim zor günümde yanımda olmayan, sittin sene umrumda olmaz

(455 puan) tarafından

Aynen öyle canım çok haklısın 

+1 oy
(1,714 puan) tarafından

Beni çağırmayana asla gitmem canim boşver onlar da sana gelmemiş oldu bitti hem senin sağlık ve evladın sonuçta onların ise düğün çokta.onemli değil 

(455 puan) tarafından

Tabi canım öyle insan bir destek arıyor istiyor zor gününde ben tektim bebeğim 3 Ay yaşama savaşı verdi gelip destek bile olmadılar düğün para için aradılar gitmedim

0 oy
(24,387 puan) tarafından

Teyze, teyze olarak o bağı hissetse onca zaman harekete geçirdi zaten. Ne düğüne git ne tebrik et 

(455 puan) tarafından
+1

Öyle gerçekten kuzenimi severim ama onlarda gelmediler uzak da değiliz ki 20 30 dakikalık mesafe kendileri bilir benim kızımdan önemli değiller 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Bende ayni seyi halalarimla yasiyorum.Oglumun sunnetine davet ettim halam gelmedi oglunu gonderdi sonrasinda ben soyledim halama neden gelmedin seni aradi gozum diye.Ben onun her bir isinde esimle gittim.Bebeyim oldu yalnizca telefonda tebrik etti.Hastanede yattik hastalandi hic aramadi sormadi.7aylik daha yuzunu gormedi.Bende aramiyorum simdi.Kendisi isteti boyle olmayi.Esimin halalari teyzeleri daha yakin davraniyor bana

(455 puan) tarafından

Hayır yani birde büyükler gelip görseler ne olur sanki başka şehirden başka ülkelerden bile geliyor millet bunlar sanki yedi kat yabancı 

0 oy
(3,330 puan) tarafından

Gitme bencede.böyle teyzelik olmaz.benim ablamın bebeği vefat etti hiçbiri gelmedi.ablam kaç sene konuşmadı.sizde özel günlerinizde çağırmayın

(455 puan) tarafından

Ah canım ya başınız sağ olsun çok üzüldüm bunlar böyle ya benim bebek için ölür diyorlarmış erken doğdu diye 

0 oy
(615 puan) tarafından

Ben ailemden uzakta farklı bir şehirde yaşıyorum canım evlenmeden çalışmaya gelmiştim benimde halam teyzen gibi sürekli ben gider gelirdim ona her gitmemde eli boş gitmez bir işi varsa mutlaka yardım ederdim ama o birgünden bir güne aramadı sormadı gelmedi evlendim hayırlı olsuna gelmedi ilk doğumuma sırf ailem yanımda diye geldi bir hediye almış afedersin çöpte görsen almazsın durumları da gayet iyi sorun alıp almaması da değil gelmesi yeterliydi ama benim için değil annemden çekindiği için geldi aradan 4 sene geçecek neredeyse yine hiç aramadı sormadı herneyse oğlunu evlendirdi düğün için 7 sülaleyi aradı aynı şehirde olan beni davet etmedi düğüne annem ablamlar eniştemler abilerim herkes geldi hepside bende kaldı kına gecesi annem ona niye çağırmadın deyince çağırmaya gerek yok bizden nasılsa diye düşündüm dedi düğün sabahı beni aradı açmadım en son ailem aç deyince açtım kızım sen evladım gibisin ne gerek vardı sanki aramaya düğün kardeşinin düğünü sayılır hazırlan sizinkilerle gel dedi bende kusura bakma davet edilmediğim yere gelmem 10 yıldan fazladır bu şehirdeyim bırak gelmeyi bir kere bile aramadınız ben size siz bana yabancısınız ben senin kapını çaldım ben yanına geldim sende o samimiyet asla olmadı ben iyi güne de kötü güne de gelmem sende gelme dedim kapattım kısası ne biliyor musun kim olursa olsun kendisine hakettiği değeri verin

(266 puan) tarafından

Cok taktir ettim seni gercekten iyi cevap vermişsin böyle insanların ne faydadan cok zararı olur insana 

(615 puan) tarafından

@ayliz.0 niye böyleler bilmiyorum anlamda veremiyorum sadece iyi insan kötü insan olarak adlandırıyorum. Bazı insanların yapısı bu diyorum iyi olan kötü olamaz kötü olanda iyi olamaz insanın özü neyse odur çok sabrettim halam büyüğüm dedim ama beni çok görmezden geldi eşimin ailesi halan var burda hiç göremedik diyorlardı insanın insanı kollamasına nasılsın kızım demesine ihtiyaç duyar. Bende hem halayım hemde teyze gerçekten kendi halamın düştüğü duruma düşmek istemem hepsi benim için çok özeldir. Geçen ay yeğenim bir operasyon geçirdi ablamla bende kaldılar halam sırf onu artık kabul etmeyeceğimi bildiği için hastaneye ziyarete geldi bana da nasılsın dedi iyiyim teşekkür ediyorum dedim sen nasılsın demedim çünkü zamanında çok dedim mesafe çok iyiymiş gerçekten o artık biliyor çünkü mesafe koyduğumu onu sormayacağımı ne iyisine ne kötüsüne dedim hayatımızda kötü insanlar olmasın hayat zaten kısa ömrümü kötülerle geçirmek istemiyorum 

(615 puan) tarafından

@Rmak2 inam faydasını hiç görmedim zarardan başka yine halam dedim babamın kardeşi olur mu hiç dedim hiç kötü düşünmedim ama görünen köy klavuz istemiyordu o buydu zaten

(266 puan) tarafından

Bunda gizli haset var kızlar baska bi acıklaması yok yoksa insan kendinden kac yas kücük yegenine böyle davransın 

(615 puan) tarafından

@Rmak2 aynen öyle çokta anlam yüklememek düşünmemek gerekir herkes hakkettiği yeri kendi belirler

0 oy
(4,077 puan) tarafından

Cagirmazsa daha aile bağlarını kopartırım sessiz kafa bendeki

(455 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum canım 

0 oy
(782 puan) tarafından

Evi yakın ve şimdiye kadar hiç gelmemiş. Çocuk içinde gelmemiş beni cagirsaydi da ben gitmezdim. Benim evime gelmedi zor gunlerde bende iyi günlerinde yanında olmam bosveririm. 

(455 puan) tarafından

Öyle canım bende öyle yapıyorum artık kendileri bilir

0 oy
(1,686 puan) tarafından

Gitmezdim kesinlikle net

(455 puan) tarafından

Gitmicem bende canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 331 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 1,081 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (8,320 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 179 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,443 soru

24,169,365 cevap

335,794 kullanıcı

...