+2 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (554 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar nasılsınız iyimisiniz?

Bu akşam yoklaması iştima yapalım mı ne dersiniz?

Yemekler yendimi 

Cay kahve icildimi 

Cocuklar uyudumu 

Gününüz nasıl gecti bakalım 

1 benim cok güzeldi bugünüm 

Milli egitimden bugun beni aradılar oglumu okula kayıt ettirdim 

Serviste istedim 

Oğlum için cok muyluyum ilk okula başlayacağı için.

Esimde hadi dışarıdayız nasıl olsa diye yemek yedirdi bize.

Evde uğraşma dedi onada cok sevindim 

Eve gelince kahvemi ictim 

Şimdi oturuyorum telefonla takılıyorum 

Ne yapayım 

Benden bugünlük bu kadar 

Şimdi sıra sizde hadi bakalım pambık eller telefona klavyeye 🤣😂

11 Cevaplar

+1 oy
(18,518 puan) tarafından

Yemeğimizi yedik çocukları uyuttum. Akşam namazını kılıp üstüne Kur'an-ı mı okudum..şimdi yatsı okunuyor.. seccadenin üstündeyim bitirmesini bekliyorum yatsıyı da kılacam. Su koydum ben kılana kadar kaynar çay demleyecem içecem öyle yatacam.

(554 puan) tarafından

Afiyet olsun kuzum iç 

-Reklam-
+1 oy
(5,213 puan) tarafından

İyi akşamlar hayırlı olsun minik okulluya 

Yemek yedik çayı birazdan demleyecegim biri uykuda biri oyunda öbürü kahvede bende dermansız bir halde mutfak toplamaktayım 4 ay atağı pik yaptı anam ağladı 🥲 kendime sabırlar diliyorum 

(554 puan) tarafından

Teşekkür ederim teyzesi.

Ev işi hiç bitmiyor be ya 

Kolay gelsin

Afiyet olsun gülüm 

Saat 10 bekliyorum 

Oğlanı uyutcam

Gece uğrarım buraya 

Amin güzelim 

+1 oy
(1,090 puan) tarafından

Yemek ueidk mutfağı topladım namaz kıldım. Uzandim birazdan gidip yatsıyı kılacam. Kızlarımdaa oyun oynuyorlar. Sürekli evde skliyorlar.

Bende keyifsizim eşimle bi guzem kahga ettik devamı geldiğinde olacak.  Galiba hiçbir şeye sabrım kalmadı.

Benim kızda bire başlıyor hayırlı olsun 

(554 puan) tarafından

Canım aranızda ki sorun ne bilmiyorum ama 

Sakin olmaya çalış biraz 

Hayırlı olsun gülüm okullu cocuklar 

(1,090 puan) tarafından

Sorun yok canm çocuklar binanjn önüne çıkmak istiyorlar bende izin veriyorum o da diyor ki neden gönderiyorsun sana diyorum gönderme.

İçerde skliyorlar yanında Park yok .

(554 puan) tarafından

Ya olurmu öyle şey 

Çocuk dedigi oynar hoplar zıplar 

Süs bitkisimi zannediyor cocukları 

Yada vitrinde biblomu olarak görüyor 

Çocukların yaşı kaç 

Cokmu ufaklar 

(1,090 puan) tarafından

Üç tane kızım kızım var. Bıyıklı 6.5 yaşında ortancam 5 yaşına basicak salı günü doğum günü. En küçüğüm de 1.5 buçuk yaşında.

Bilmiyorum canm ya ben söylemekten yoruldum tükendim. Ne yapacağımı da bilmiyorum artık 

+1 oy
(3,139 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar  bnde dedin anlik alayım baktım sen almışsın 😅😅 benimde bugün güzel geçti sayılır çok şükür bugün oglusumun  saci kesildi  kestiremiyor du   artık babası bugün görürdü kuaföre  , bnde yarın için heyecanlıyım   şimdi oğlanı uyutmaya geçtim uyusun bnde kendime belki kahve yaparım  yada karpuz  yerim    sonra kızı yatırır bnde yatar uyurum kocayida ise gönderdim 

(554 puan) tarafından

Bende baktım baktım öylece

Post acılmayınca açayım dedim bir post🤣

Kalalım dost😂

Cocuk uyuyunca bende kendime yarım saat ayırırım 

Sonra ben de uyurum 

(3,139 puan) tarafından

Genelde  bnde öyle gece vakit ayırırım ama kiz geç uyuyunca Bn ondan önce uyuya kalıyorum 😁😁😅😅

(554 puan) tarafından

🤣😂gözümü kapatıyorum bende mahsus uyusun diye bende oğlumdan önce gidiyorum uykuya 

Allahtan eşim uyandırıyor hadi uyan diye 🥱yorgunluk galiba 

(3,139 puan) tarafından

Hahah 😅😅😁 sabah erken kalkınca erkenden uyuya kalıyoruz 😁😁

+1 oy
(3,480 puan) tarafından

Üç gündür misafirlerim vardı onlar bugün gittiler bende şöyle genel temizliğe giriştim 

Ama benim oğlan bırakmıyor ha bire çağırıyor bir ona koşuyorum bir fırsat buldukça temizlik yapmaya çalışıyorum

O uyursa inşallah artık bitireceğim canım kahve istiyor ama temizlik bitmeden olmaz 

(554 puan) tarafından

Kolay gelsin canım 

+1 oy
(851 puan) tarafından

Hayırlı olsun inşallah :) 

Yarın kayınvalidemlere gidicez şehir dışına. 10 gün kalıcaz. 50 günlük bebeğim var. Onunla birlikte bugün full evi temizledim ve bavul hazırladım :) yemek yapmaya bile fırsatım yoktu. Bebeğimi uyuttum mutfakta keyif yapıyorum :) 

(554 puan) tarafından

Dinlen kuzum biraz 

+1 oy
(25,338 puan) tarafından

Çok güzel bi gün geçirmişsin inşallah hep böyle herşey gönlünce olur.

Sabah kalktım ilk iş çamaşır attım wc banyo yıkadım makinayı boşalttım çamaşırı serdim 4 tane halım vardı onları yıkadım yeni oturdum çok yoruldum 

(554 puan) tarafından

Amin inşallah gülüm 

0 oy
(5,081 puan) tarafından

Iyi aksamlar abla cok sevinidim senin adina bizim rutin bi gundu ya kaynimin dogum gununu kutlayacaktik ama evde herkes hastaymis occuga bulasmasin diyr iptal ettik baska da plan yoktu esim isten geldi sabah yatti o uyurken evi bi temizleyim dedim salonla kucuk odsyi zor hallettim oglen cocugu uyuturken bende uyumusum sonra yemek telasi basladi o arada yaptigim yerlerde geri batti tabiki esimde ben cocugu alip gideyim parka sende islerini hallet dedi tamam dedim ama cok durmadilar bulasiklar evin daginikligi esimin dolabi derken ancak toplayabildim onlar otururken bi supurdum sildim banyo wc yikadim bitti cok sukur occugumu doyurdum uyuttum cayimi da iciyorum cok sukur huzurumuz daim olsun insaAllah 

(554 puan) tarafından

Sağol gülüm 

0 oy
(15,686 puan) tarafından

Günlerdir istişâre yapıyoruz eşimle 2 çocukla Diyarbakır’a gezmeye gidelim mi gitmeliyim mi diye🥸

(554 puan) tarafından

Bence gidin gezin görün 

0 oy
(3,403 puan) tarafından

Guzel bir gün gecirmisiniz 😊

Bizde hotelde son gecemiz alakart günüydü çay kahve falan derken sabah yola cikacagiz 😊

(554 puan) tarafından

Hayırlı yolculuklar aman dikkatli gelin he

0 oy
(12,004 puan) tarafından

Sen niye hiç anlık foto atmıyorsun :)

(554 puan) tarafından

Ne biliyim hiç aklıma gelmiyo ki☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
+1 oy
13 cevap 280 göst.