+1 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

35 haftalık hamileyim bazı temizlik takıntılarım vardı biraz da olsa aştığımı düşünüyorum ama eşimle sürekli tartışıyoruz bu konu üzerine sürekli seni tımaraneye yatıracam diye söyleniyo bugün de aynı şey oldu ve boşanma davası açacağını söyledi anlaşmalı olarak avukata gideceğimizi söyledi bu süreç nasıl olur boşanma süreci bende artık geç hamilelik hem çok yorgun olduğumu düşünüyorum artık hamilelikte bile aynı doğum yapacağım yine aynı hiç beni umursamaz çocuk olacak onu düşünse böyle olmaz bilgi verin lütfen nasıl yapacağım 

17 Cevaplar

+3 oy
(1,305 puan) tarafından

Herkes bunun için mi boşanıyo eşin demiş ama kusura bakma haklı. Takıntı derecesindeki temizlik karşı tarafı çok zor durumda bırakıyo. Titiz biriyle yaşamak çok zor bizde çok çektik bence sen bi destek al eşinle de konuş tedavi olmak istediğini söyle. Bu takıntı bebeğini de kötü etkiler 

(4,923 puan) tarafından

Normal temizlik değildir die düşündüm bende bi an 

Nasıl bir takıntı bu adamı bıktıracak kadar mı . Bazı kişiler var eve gitmek istemiyor huzurlu bir şekilde oturup uzanamıyor koltuğa 

Hani tedavi olacak kadar çokmu takıntın

(1,305 puan) tarafından

Benim dayımın karısının da temizlik takıntısı vardı  dayım çok sabretti ama dayanamadı 50 yaşında boşandı. Biz evine gitmek istemiyoduk  çok ama çok kötü bir durum işin daha kötü tarafı da yengem bu takıntısının normal olduğunu biz ve diğer insanların pis olduğunu düşünüp bizi suçluyodu yaşamayan bilmez

-Reklam-
+2 oy
(491 puan) tarafından

Kızım iyi de evde temizlik icin 

Titizlik için bosanılmaz ki ya 

İki medeni insan gibi karşılıklı oturun konuşun 

Tabi başka sıkıntınız yoksa bir birinize karşı 

(4 puan) tarafından

Bu konu için değişmem için çok çabalamış ama olmamış yapacak birşey yokmuş artık 

(491 puan) tarafından

Peki senin hissetiklerin ne olacak 

Hamilesin 

Kısa zaman sonra doğum yapacaksın 

Lohusa olacaksın 

Önemli olan senin kararın 

Ve senin hayatın 

Bebek te Önemli 

(4,757 puan) tarafından

Hamile eşine bunu yapan adamın yanında niye dursun canım. en özen göstereceği zamanlar bunlar. resmen kızın burnundan getiriyor.

şimdilik affetse, barışsalar dahi ömür boyu gebelikle ilgili kötü şeyler hatırlayacak. 

gebelikte be lohusalıkta yaşanan hiçbir şey unutulmuyor 

+2 oy
(2,560 puan) tarafından

Nasıl bir temizlik takıntın var ki eşin boşanmayı düşünmüş. Abartı bir şey olması gerekiyor ki boşanma düşünsün 

Ben de pinti birinden çok daralıyorum.Temiz kadını bulmuş beğenmiyor. 😏

+2 oy
(5,754 puan) tarafından

Ben diğer postuna da bakarak yorum yapacağım. Eşin üslubu saygısızca olsa da haklı.

Otobüsteki adam burnunu karıştırdı diye kıyafetlerini 3 kez yıkayan biri ciddi bir destek almalıdır. Sen boşanmayı falan kaldır kenara şimdi acilen bebeğin için psikolojik destek al. Bu şekilde ne sen yaşayabilirsin ne bebeğine bakabilirsin. Ona da zulmedeceksin.

Kusacak, kaka yapacak, terleyecek, ek gıdaya geçince her şeye elini atacak, emekleyecek yerdeki çöpü belki ağzına atacak, oral dönemde neler neler alacak ağzına, emziği düşecek sen görmeyeceksin kendisi atacak ağzına pis pis. Toprağa, çamura, kuma yayılmak isteyecek. Ve sen her seferinde kriz geçireceksin.

ACİLEN TEDAVİ OLMALISIN. Kendin için değilse de bebeğin için.

Eşini bırak kenara şimdi, o ikinci konu.

(1,738 puan) tarafından

Bunu yazmaya gelmiştim, çok haklısın. Hayat kalitesi çok aşağıda yaşıyor hanımefendi, kendine eziyet.

Böyle olunca aklıma umutsuz ev kadınlarındaki bir karakter geldi, fazla fazla titizdi ve eşi ile çocukları bu durumdan çok rahatsızlardı.

Tedavi olması hem kendisi için, hem evliliği için en iyi seçenek. Hatta tek seçenek. 

(5,754 puan) tarafından

Ben de biraz dan dun mu yazdım dedim de öncelik kesinlikle kendinin ve bebeğinin ruh sağlığı olmalı. Eğer başka major bir sorun yoksa eşi de zaten iyileşmeyi görüp rahatlayacaktır. Hanımefendi için de hayat daha ışıltılı olacaktır. Cif'le ovulmuş çelik tencere ışıltısı gibi 😜✨ 

(1,738 puan) tarafından

Bende de şey var, kafam kırıksa, bir meseleyi halledemediysem veya üzgünsem Kadir ezildi seviyesinde temizlik yaparım. Aşırı mutluysam evi dağıtırım.

Benim ananem sakız kadın diye anılıyormuş, tüm beyazları kar beyazı yıkadığı için. Ispanak yıkamak işkencedir mesela, ben bizi çamaşır suyuyla yıkadığını hatırlıyorum. Halı yıkardık, iki kilo matik bitirirdi bir halıya. Ayda bir de yıkanırlardı.

Annem maşallah çok güzel temizlik yapar, bize de öğretti. Bir sıkıntım varsa evi veya bir yeri temizleyerek rahatlarım, belki hanımefendi de böyledir. Ama bir tedavi şart, kendi hayatını kendine zindan eder yoksa. Ananem gibi. 

+1 oy
(1,443 puan) tarafından

Eşin sadece bu sebepten mi istiyor boşanmayı 

(4 puan) tarafından

Evet sebep buymuş

+1 oy
(1,200 puan) tarafından

Bunun için mi boşanıyor eşiniz bence adam akıllı oturup konuşun başka sorunlarınız yok ise çocuğunuza yazık günah 

+1 oy
(1,902 puan) tarafından

Ahahh bu ***** erkekler ahhh .o kadar maniputif varlıktırlar ki temiz olman bile kabahat. Boşanma sebebi... Böylesine basacan tekmeyi zaten defol git diyecen de. Ayrıca ne insafsızmış ya karısı 1 ay sonra doğum yapacak boşanalım diyor. Allah böyle bencil, aileisni düşünmeyen erkekleri perişan etsin. Senin yerine koydum da kendimi üzüldüm valla Allah yardımcın olsun 

(4 puan) tarafından

Saol canm ama artık kaldıracak gücüm yok

+1 oy
(16 puan) tarafından

Yani canım benimde temizlik takıntım var ama eşim hiç seni boşarım felan demedi arada bir tartıştıgımoz oldu bu yüzden ama ne bileyim bunun için boşanılmaz başka bişey olamsın

+1 oy
(94 puan) tarafından

Boşanmaya kesin karar verdiyseniz bile bunu doğum sonrasına erteleyin bu süreçte çok zor oluyo. Bende 38 haftalık hamileyim boşanma sürecindeyiz dilekçedir evraktır işlerdir çok uğraştırıcı çok stres oluyo insan ve bunun için hiç doğru bi zaman değil.

(4 puan) tarafından

Bu süreç nasıl ilerliyor canım yarın bende avukata gideceğim ama

(94 puan) tarafından

Bizimki çekişmeli. Anlaşmalı hakkında bilgim yok açıkçası çekişmeli hakkında da pek bilgim yoktu ama avukatın yönlendiriyo zaten. 

(172 puan) tarafından

Sende üzülmüyor gibi duruyorsun tabi içini Allah bilirse. Sevmiyor musun eşini. Bn eşim siz haysyi düşünce bile nefesim kesiliyor sanki

(94 puan) tarafından

@Hemdemm pardon kime dediniz banamı? Soruyu sorana mı?

(172 puan) tarafından

Sotltuyu sorana

+1 oy
(1,422 puan) tarafından

Temizlik yapıyo olmandan onane tam olarak ki boşenma sebebi olerek görmüş hamile kadına böylemi konuşulur ya terbiyesiz  bu boşanma sebebi değil tabiki ayrıca oturup konuşun insan gibi böyle saçma şeyden boşanmamı olur tabi başka sebepler yoksa

+1 oy
(24,872 puan) tarafından

Boşanmak için gerekçesi bumu ya cidden

0 oy
(24,467 puan) tarafından

Eşinin boşanası varmış da bunu bahane etmiş gibi duruyo

0 oy
(1,214 puan) tarafından

Bi dilekçe yazdırıyırsunuz nafaka çocuk velayeti eşya mal paylaşımı konusunda kim kinde kalacak vs yazılıyor imzalayıp adliyeye veriyorsunuz Yoğunluk yoksa aynı gün hakim karşısına çıkıyorsunuz o da onayladığında boşanıyorsunuz. 

0 oy
(3,155 puan) tarafından

Var olan takıntın hormonlar yüzünden artmış olabilir .boşanma hamilelik sürecinde sağlıklı değil bence ama eşin daha naif olabilirdi 

0 oy
(3,358 puan) tarafından

Bu sekilde sorun cozulmezki ayrica sen hamilesin ve hormonlarin suan tavanda esinde biraz destek olmali çocuk olsun bir o sürece girin zaten sen çocuktan temizleme zamanda bulamayacaksin onunla ilgilenmektedir kavgada etmiyceksiniz fevri kararlar alma süreklidir bosanirim diye cümleler kurma 

0 oy
(8,745 puan) tarafından

Nasıl bir takıntın var mesela? Benim eltimde sürekli temizlik yapardı kocasına çoraplarını kapıda çıkarttırirdi hemen banyoya sokar yeni kıyafetler giydirir öyle salona geçirirdi falan biri gelip evinde oturdu mu kalktıklarında o koltuklari yikardi. Özel hastaneye gitti psikiyatri ilaçları kullandı devlet pek ilgilenmiyor çünkü şimdi düzeldi hatta şöyle söyleyeyim o kadar bosladi ki evi evinde yemek yiyesim gelmiyor bir de kedi aldı kıl tüy içinde ev apartman da kedi dolaşır öyle eve girer patilerini bile silme gereği duymaz. 

0 oy
(14,859 puan) tarafından

Takıntı çok başka bişi. İnsana evde nefes aldırmıyorum yanında kim olursa olsun o evden kaçar. Takıntılıysan şayet ileride çocuğun da zorlanacak. Bu yüzden Bi uzmana görünmelisin.

Mesela benim de bazı takıntılarım var temizliğe başladığımda şurayı da yarim burayı da yarim derken saatlerim geçiyor ama sonrası takılmıyorum. Köydeyiz ve ister istemez eve çamur da geliyor saman da geliyor. Sinek pisliği de oluyor. Bunun için ne çocuğuma çıkışırım ne eşime.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 141 göst.
0 oy
6 cevap 335 göst.
0 oy
1 cevap 165 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,919 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,107 soru

24,094,106 cevap

331,955 kullanıcı