0 oy
149 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (97 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar 38 haftalık hamileyim. Afedersiniz 2 gündür ishalim ve geceden beri mide bulantım var. 10 gün önce ishal salgınına yakalanmıştım o zaman bulantı falan yoktu şimdi tekrar salgına yakalandığımı düşündüm ama mide bulantısı eklenince bilemedim dün gece 4-5 kez sancım oldu ama geçti bebek çok haraketlenmeye başladı ilk gebelik belirtiler nasıl olur bilmiyorum her dk doğum mu diyip doktora gitmekte istemiyorum hastanede uzak baya. Tecrübeliler yardımcı olursanız sevinirim sizin belirtiler nelerdi dogum nasıl başladı 

6 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından

?                         ????               

-Reklam-
0 oy
(5,931 puan) tarafından

Iki normal dogum yaptim. Hic ishal durumu olmadi ama ishal ve mide bulantisi da dogum belirtisidir diye biliyorum. Dinlenince gecmeyen sancilariniz varsa mutlaka doktora gidin. Suyunuzu ve nisaninizi kontrol edin mutlaka.

(97 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(5,280 puan) tarafından

Aynen ben de ishali öyle biliyorum. Benimkilerde de  ishal olmadı. Nişan geldi aynı gün düzenli sancı başladı 

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Allah kolaylık versin yani zaten ıkı hafta içinde dogum gerçekleşecek. Dolayısıyla yakındır doğum. 39+5 de doğum yapmıştım ama 38. Haftada başladı sancılarım. Her gun dakikalarca saatlerce sancım oldu. Bu dediklerinin doğum belirtisi olduğunu söylüyorlar hakkında hayırlısı olsun zaten sancılarım sıklaşınca anlarsın suyun gelse zaten toparlanıp hastaneye gitmelisin. Onun dışında gözlemle nişan gelebilir de gelmeyebilir de benim nişanlım doğumdan 3 gun önce geldi

(97 puan) tarafından

Bebeğimin gelişimi biraz öndeymis ve kafası büyükmüş. Büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi doktorumuz ama ilk gebelik olduğu için 39. Haftaya kadar bekliycez dedi. Dün olan sancilarda tamam dedim geliyo doguruyorum ama geçti şu an mide bulantısı ve ishalin salginmi yoksa doğum belirtisi mi kafam karıştı 

0 oy
(2,679 puan) tarafından

ben doğum yapmadan 2 gün önce ishal olmuştum, doğum yapacağım günü de aşırı mide bulanti ve kusma oldu ondan sonra zaten sancılarım başladı hastaneye gitmiştim 

(97 puan) tarafından

Olduğum bölgede ishal salgını var daha önce oldum ama mide bulantısı yoktu. Şimdi tekrar salginami yakalandim yoksa doğum belirtisimi anlayamıyorum belirti olduğunu duymuştum kafam karıştı stres oldum

(2,679 puan) tarafından

kendine strese sokma canım haftan gelmiş zaten, doğum sancısı olsa geçmezdi zaten ben 34 hastalığım şimdiden ara ara sancım oluyor 

0 oy
tarafından

4 normal doğum yaptım mide bulantısına dikkat et çok kustigin zaman Bebek baskı yapıyor daha çabuk doğum oluyor eğer şansın olursa belinden kasıklarına doğru ve zamana dikkat et sık sık geldimi has git öncesinde gittinmi hastanedede aynı evdede canım 

Evde bı tik daha rahat bence son bebeğimi 38+5te doğurdum 13 saatlik yoldan geldim ama

(74 puan) tarafından

Perşembeye daha var canm inşallah sağlıkla doğar onzamna kadar. Bende iki doğum yaptım ikisindede doğum olacagi birkac gün öncesinde ishal olmuştum. Şimdi yine bekliyorum bakalım bazen sancı gelmeyebilir kuzimdaa çok yalancı sancı çektim ama doğuma suyum geldi sıfır sancıyla gittim suni sancı verdiler heran herşey olabiliyor 

tarafından

Tabiki tedbirli olmak lazım benimde hiç bı doğumumda suyum gelmedi 

(97 puan) tarafından

@tubanur amin inşallah teşekkür ederim. Doğumun başlamasından da korkuyorum kafası büyük birazda gelişimi önde riske atmayalım sezeryan günü verelim dedi diye. Artık hayırlısı olsun 

(74 puan) tarafından

İnşallah sağlıkla doğsun canm hiç korkma doğum toplamda birkaç saatlik bir olay ultrason ölçülerinde  genellikle hep olduğundan biraz daha ilerdedir. İnşallah çok kolay ve güzel geçer güzele odaklanın öyle olsun

(97 puan) tarafından

İnşallah 🌺💕

0 oy
(1,481 puan) tarafından

İlk doğumumda doğumdan 2 gün önce mide ağrısı ishal olmuştum ama sancı meselesine gelince sen anlıyorsun sancıyı gerçekten çok farklı bir ağrı işte bu sancı diyorsun ve düzenli olması gerek zaten 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 104 göst.
+1 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 181 göst.

Kategoriler

1,474,223 soru

24,136,216 cevap

334,308 kullanıcı

...