0 oy
988 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (102 puan) tarafından

Kizlar kayinimin perdeleri geldi bende adamları yukarı yönlendirmek için gittim çıktım tam rüzgar esti kapım kapandı anahtar hiç yok ne yedek ne eşimde ne yapacağım çilingir yok yskin bize 9 aylık bebeğim içerde 

38 Cevaplar

0 oy
önce (1,067 puan) tarafından

Kola şişesini kes aşağı yukarı götür getir açılır.

Bayramda bizde anahtarı almadan kapattık katının öyle açmıştı 

-Reklam-
0 oy
önce (334 puan) tarafından

Canım çilingir çağır

Itfaiye ara

Polisi ara

Pet siseyi kes yerleştir 

Üstten assa çek anahtar deliğine kadar devam et 

Kapıyı ileri beri cek açılır 

Biz kapıda kaldık bi kere 

Cilingir öyle açtı 

İzledim ben nasıl açtığını

Hadi acele et 

Yazmakla ugrasma 

9 aylık bebek 

0 oy
önce (1,673 puan) tarafından

Gerekirse kapiyi kirin cocuk icerde yaa!!!

0 oy

Kızım hic mi güçlü adam yok kapıyı kırsın girsin iceri 

Yanında kart yokmu 

Kartı üstten tak 

Assa kadar çek 

Kapıyı ** ve çek kendine açılır 

Ben burda delirdim 

0 oy
önce (984 puan) tarafından

Hic burayla ugrasma esini ara hemen itfayeyi ara bebek icerde olmasa beklersinde bebeyin icerde ve sana ihtiyaci var

0 oy
önce (580 puan) tarafından

Benim çocuk 9 aylıkken kapı acabiliyordu koşuyordu çocuğuna seslen acsin

önce (418 puan) tarafından

Yemin ederim gerildim şurada 

önce (17,352 puan) tarafından

Bütün kullanıcılar hanımefendiden daha stres olduk.

Sinirlerim bozuldu 15 gün önce babam içeriden kilitlemiş kapıyı biz artık telefonu içeride çaldığı için anlamıştık bir şeylerin ters olduğunu ama ona rağmen o çilingir kapıyı açarken bize vakit geçmedi yani şu anda içeride ağlayan bir bebek olduğunu düşününce ciddi anlamda psikolojim bozuldu İnşallah akıl edip artık ya işini getirtip ya da o kapıyı bir çilingirle açtırmıştır çocuk çatlar 1 saattir ağlamaktan

🥹🥹Çok rahat vallahi kusuraa bakmasın dışarda kalıp burda post açabiliyor 9 aylık bebek içerde ayy kimseyi görmeyince deli olur o Bebek ama annesi neyse daha fazla sinirlenmiycem....

Açılmış canım itfaiye gelmiş açmış kapıyı 

2 sayfada yazmış 

0 oy
önce (990 puan) tarafından

Kart varsa yanında uğraş açmaya çalış itfaiye gelene kadar benimki kapanınca o şekilde açıyorum 

0 oy
önce (11,157 puan) tarafından

Bu durumda buraya yazmak mi geldi aklına cidden? Şaka gibi insanlar var. Çilingir çağır gelsin açsın olmadı camdan damdan gir bir yerden en olmadı kapıyı kır itfaiye falan çağır 

0 oy
önce (3,637 puan) tarafından

Rahatlığın geldiği sonnnn NOKTA yemin ederim 😡😡😡 

0 oy
önce (201 puan) tarafından

Ne yaptınız girdiniz mi içeri

0 oy

Naptın @Yuva&_00 acildimi kapı bı cvp verseydin barii hayrına 

0 oy
önce (1,059 puan) tarafından

Geçen yıl evden çıktık kapımı kilitledim gittik merkeze geri dönüşte ne olduysa kilitlediğim kapı açılmadı akşam akşam eşim de yoktu jandarmayı aradim muhtarı aradim gerekirse bana merkezden çilingir ayarlayin dedim köyde olduğum için neyse yan tarafta oturan teyze ile kocasını aradim Allah razı olsun dayı yanında bir şey getirmiş demir uzun bir seydi kapının arasina sıkıştirdiği gibi pat diye açıldı yani insan arar tarar bir çözüm bulur ki senin bebek varmış icerde Allah muhafaza bem kafayı yerdim camı kırar yine girerdim içeri vallahi 

0 oy
önce (5,768 puan) tarafından

5 kiloluk bidonu kesin dikdortgen bi parca elde edin onuda kapinin alt anahtarinin ordan sokup asagi yikari ittirrin kilidi acar. Biz hep oyle yapiyoruz komsularla kapaninca. En olmadi 112yi arayin hemen.

0 oy
önce (5,738 puan) tarafından

Bacım senin yerine biz panikleyip,delirdik. Ne yaptım aradın mı itfaiyeyi. En kötü kapıyı felan kırsınlar.

0 oy
önce (2,098 puan) tarafından

Ben ilk müstakil evde yaşıyordum her cam demirliydi benim oğlan arkadan kapıyı kitledi su göbeğe basınca kilitlenen kollar varya ben delirdim eşim isteydi ben keseri alıp balkonun canmini kırıp actim sonra eşim cam taktırdı tekrardan

0 oy
önce (1,376 puan) tarafından

Kayningile eşine haber ver pet şişeyi kesip açıyorlar aynı durum başıma geldi mutlaka yedek yaptır ,ben çilingir çağırmıştım

0 oy
önce (2,130 puan) tarafından

Herkes itfaiyeyi ara demişte niye??

Çilingir ne günler için var mesela?

rüzgardan kapı kapanır bişey olur djye  düşünüp almıyor anahtarı  itfaiye niye gelsin meşgul etsin arasın Çilingiri gelsin .

Perdenin derdinede keşke eltin düşşeydi.

0 oy
önce (102 puan) tarafından

Merak eden herkese yardım eden herkese çok çok teşekkür ederim itfaiyeyi aradım gelip açtılar adres bulana kadar oyarlandik kızım öyle ağlamıştı bende hayata çocuklarımi almadan bir yere gitmiyorum bide anahtar bende sadece merdivende dicem gösterecem adama dedim baktım kapı kapandı çöp dikmeye gidince tavuklara yem vermeye gidince hep kızımı götürürüm 

Bende çok korktum inanın bebektir pet şişeyle yaptım kartla yaptım teltokayla yaptım açılmadi sayenizde itfaiye aradim

+1

Çok şükür uyuyor 

+1

Bununla geçmiş olsun bidaha dikkat et bacim

Aynen çok dikkatli olacam anneyiz vallah yorgunluk stres sıkıntı başımıza vuruyor ne yapaimm

önce (11,958 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Çok mu ağladı yavrucak. Iyi ki başına bir şey gelmemiş

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 385 göst.
7 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Grssbbk2 (88 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 116 göst.
4 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Duyguu27 (7,466 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 304 göst.
+1 oy