Kizlar kayinimin perdeleri geldi bende adamları yukarı yönlendirmek için gittim çıktım tam rüzgar esti kapım kapandı anahtar hiç yok ne yedek ne eşimde ne yapacağım çilingir yok yskin bize 9 aylık bebeğim içerde
Kola şişesini kes aşağı yukarı götür getir açılır.
Bayramda bizde anahtarı almadan kapattık katının öyle açmıştı
Canım çilingir çağır
Itfaiye ara
Polisi ara
Pet siseyi kes yerleştir
Üstten assa çek anahtar deliğine kadar devam et
Kapıyı ileri beri cek açılır
Biz kapıda kaldık bi kere
Cilingir öyle açtı
İzledim ben nasıl açtığını
Hadi acele et
Yazmakla ugrasma
9 aylık bebek
Gerekirse kapiyi kirin cocuk icerde yaa!!!
Kızım hic mi güçlü adam yok kapıyı kırsın girsin iceri
Yanında kart yokmu
Kartı üstten tak
Assa kadar çek
Kapıyı ** ve çek kendine açılır
Ben burda delirdim
Hic burayla ugrasma esini ara hemen itfayeyi ara bebek icerde olmasa beklersinde bebeyin icerde ve sana ihtiyaci var
Benim çocuk 9 aylıkken kapı acabiliyordu koşuyordu çocuğuna seslen acsin
Yemin ederim gerildim şurada
Bütün kullanıcılar hanımefendiden daha stres olduk.
Sinirlerim bozuldu 15 gün önce babam içeriden kilitlemiş kapıyı biz artık telefonu içeride çaldığı için anlamıştık bir şeylerin ters olduğunu ama ona rağmen o çilingir kapıyı açarken bize vakit geçmedi yani şu anda içeride ağlayan bir bebek olduğunu düşününce ciddi anlamda psikolojim bozuldu İnşallah akıl edip artık ya işini getirtip ya da o kapıyı bir çilingirle açtırmıştır çocuk çatlar 1 saattir ağlamaktan
🥹🥹Çok rahat vallahi kusuraa bakmasın dışarda kalıp burda post açabiliyor 9 aylık bebek içerde ayy kimseyi görmeyince deli olur o Bebek ama annesi neyse daha fazla sinirlenmiycem....
Açılmış canım itfaiye gelmiş açmış kapıyı
2 sayfada yazmış
Kart varsa yanında uğraş açmaya çalış itfaiye gelene kadar benimki kapanınca o şekilde açıyorum
Bu durumda buraya yazmak mi geldi aklına cidden? Şaka gibi insanlar var. Çilingir çağır gelsin açsın olmadı camdan damdan gir bir yerden en olmadı kapıyı kır itfaiye falan çağır
Rahatlığın geldiği sonnnn NOKTA yemin ederim 😡😡😡
Ne yaptınız girdiniz mi içeri
Naptın @Yuva&_00 acildimi kapı bı cvp verseydin barii hayrına
Geçen yıl evden çıktık kapımı kilitledim gittik merkeze geri dönüşte ne olduysa kilitlediğim kapı açılmadı akşam akşam eşim de yoktu jandarmayı aradim muhtarı aradim gerekirse bana merkezden çilingir ayarlayin dedim köyde olduğum için neyse yan tarafta oturan teyze ile kocasını aradim Allah razı olsun dayı yanında bir şey getirmiş demir uzun bir seydi kapının arasina sıkıştirdiği gibi pat diye açıldı yani insan arar tarar bir çözüm bulur ki senin bebek varmış icerde Allah muhafaza bem kafayı yerdim camı kırar yine girerdim içeri vallahi
5 kiloluk bidonu kesin dikdortgen bi parca elde edin onuda kapinin alt anahtarinin ordan sokup asagi yikari ittirrin kilidi acar. Biz hep oyle yapiyoruz komsularla kapaninca. En olmadi 112yi arayin hemen.
Bacım senin yerine biz panikleyip,delirdik. Ne yaptım aradın mı itfaiyeyi. En kötü kapıyı felan kırsınlar.
Ben ilk müstakil evde yaşıyordum her cam demirliydi benim oğlan arkadan kapıyı kitledi su göbeğe basınca kilitlenen kollar varya ben delirdim eşim isteydi ben keseri alıp balkonun canmini kırıp actim sonra eşim cam taktırdı tekrardan
Kayningile eşine haber ver pet şişeyi kesip açıyorlar aynı durum başıma geldi mutlaka yedek yaptır ,ben çilingir çağırmıştım
Herkes itfaiyeyi ara demişte niye??
Çilingir ne günler için var mesela?
rüzgardan kapı kapanır bişey olur djye düşünüp almıyor anahtarı itfaiye niye gelsin meşgul etsin arasın Çilingiri gelsin .
Perdenin derdinede keşke eltin düşşeydi.
Merak eden herkese yardım eden herkese çok çok teşekkür ederim itfaiyeyi aradım gelip açtılar adres bulana kadar oyarlandik kızım öyle ağlamıştı bende hayata çocuklarımi almadan bir yere gitmiyorum bide anahtar bende sadece merdivende dicem gösterecem adama dedim baktım kapı kapandı çöp dikmeye gidince tavuklara yem vermeye gidince hep kızımı götürürüm
Bende çok korktum inanın bebektir pet şişeyle yaptım kartla yaptım teltokayla yaptım açılmadi sayenizde itfaiye aradim
Çok şükür uyuyor
Bununla geçmiş olsun bidaha dikkat et bacim
Aynen çok dikkatli olacam anneyiz vallah yorgunluk stres sıkıntı başımıza vuruyor ne yapaimm
Geçmiş olsun. Çok mu ağladı yavrucak. Iyi ki başına bir şey gelmemiş
1,470,277 soru
24,083,929 cevap
331,358 kullanıcı