+1 oy
123 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (10 puan) tarafından

Hanımlar ben 1nisanda kürtaj oldum sonra parça kaldı 17nisanda tekrar işlem oldu ben hala adet olamadım doktor söktürücü ilaç verdi ama kâr etmedi, testere dişli aslan pençesi içiyorum on gündür o da işe yaramadı adet olacakmış gibi sancım oluyor şu an bel ağrısı karın ağrısı çok fena 2gündür böyleyim ya benim gibi olan var mı neden adet olamıyorum ki doktor 3aya kadar normal dedi ama 4ay oldu 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,756 puan) tarafından

Halla halla benim hep 1 ay sonradan adet olmuştum canim hamilelik şüphen yoksa bir de soğan suyu iç 

(10 puan) tarafından

Hamilelik şüphem sıfır ki doktor da her ihtimale karşı test yaptı ama olamıyorum ya😢

-Reklam-
+1 oy
(1,151 puan) tarafından

Ben 4 kez kürtaj oldum 3 kürtajdan 50 gün sonra adet oldum. Dördüncü kürtajım üç hafta önce oldu hafif kahverengi akıntım hala devam ediyor bende bı anlam veremedim oysa diğer kürtajlarda öyle olmamıştı

(10 puan) tarafından

Ben olamıyorum ya ama her ay tam regl dönemi sancım oluyor ki ben regl. Sancısı nedir bilmezdim

+1 oy
(231 puan) tarafından

Kız nerelerdesin ben geldim sen yoksun

+1 oy
(1,836 puan) tarafından

Ben 3 kürtaj geçirdim 40 gün içinde regl oldum hepsinde çok şaşırdım hatta doktorum 45 günü geçerse regl olman gel dedi bakalım tekrar acaba hamile olabilir misin test falan yaptırdınmı canım çok fazla çünkü kürtaj sonrası hamile kalan

0 oy
(4,289 puan) tarafından

Uzun sürmüş ya o kadar olmuyordu 50 gun en fazla sürdü bende kurtaj olmustum

0 oy
(3,524 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım pancar falan gibi kan yapıcı şeyler yiyince benim çözülmüştü. Tavsiye ederim. Bir de stres yaptığımız için gecikiyor bence. Hiç beklemediğim bir anda geliyor benimkiler.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
+1 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.

Kategoriler

1,477,938 soru

24,190,423 cevap