+1 oy
171 göst.
önce Diğer kategorisinde (602 puan) tarafından

Dün kontrolde iyiydi herşey nst falan normaldi haftaya sezeryanım var zaten ama bugün bugündür ara ara sancım oluyor ilk hamileliğimde sancı cekmedigim için nasıl bilmiyorum gaz sancisi gibi de oluyor tuvaletede çıktım şuan iyi gbi ama devam ederse ne yapmalıyım 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (4,472 puan) tarafından

devam ederse git acile nts çekerler 

-Reklam-
+1 oy
önce (767 puan) tarafından

Aman ihmal etme git sen acile normal dogum felan başlar bilemezsin Allah korusun

önce (602 puan) tarafından

Normal doğumun nasıl başladığını bile bilmiyorum ara sıra sancı oluyor ve bacağına vuruyor

önce (767 puan) tarafından

Çok sık sancı olur sen yinede git bebiş belki 1 hafta daha beklemek istemiyor

+1 oy
önce (11,132 puan) tarafından

Devam ederse mutfakta kontrolle.git. bende 2. Sezeryandi muayeneye gittim bana 39 +2 ye gün verdi daha gelmeye niyeti yok zaten küçük bebek kilo alsin anne karnında biraz daha dedi. Ama 2 günde 1 de nst ye çağırdı (devlet hastanesi) ben kontrol den çıktım ertesi gün ev işi temizlik yaptım ama.nasil yaptım bir ben bir Allah bilir biseyler var da ne olduğunu da anlayamıyorum 🤣meğer sancım varmış gece suyum geldi 38 de aldılar beni sezeryana 

Canim keşke suyum gelse sadece ara ara sancı oluyor 

önce (11,132 puan) tarafından

Benim de öyle ara ara sancım oluyordu kasiliyodu temizlik yaparken gece suyum geldi. Sen yine temkinli davran

+1 oy
önce (6,752 puan) tarafından

Acile gidip görünebilirsin ben de son haftalarımda iki günde bir akşam acile giderdim son haftalar biraz riskli eşine mi gelirse bence hastaneye gidebilirsin riske atma derim

+1 oy
önce (2,769 puan) tarafından

Canım bende ilk doğumumu sancı çekmeden bebek iri diye sezaryen oldum 2.Hamileliğimde 34. 35 haftalarda değişik ağrılar hissettim hep normaldir normaldir dedim ama sancıymış 35+3de doğum yaptım en son duş aldım bi rahatladım ama ağrılar yine geldi acile gittim doğum yaptım çıktım yani hissettiriyor o ağrılar farklı geliyor eğer devam ederse git hemen acile 

Yani herkes dayanamayacak hale gelince git diyor bende bilmiyorum birde adet sancısı gibi diyorlar benimki ağrıyor ve belime bacagima vuruyor

önce (2,769 puan) tarafından

Evet adet sancısı gibi oluyor bel bacak kalça sırt ağrısı oluyır ben özellik sırt ağrısı ve adet sancısından şüphelendim öyle ağrım yoktu hiç çünkü bel bacak kalça ağrım hep vardı

+1 oy
önce (9,904 puan) tarafından

Git göster bence bişey olmaz zaten son haftaların bakarlar riske atma 

+1 oy
önce (183 puan) tarafından

Benim de sezeryanıma 1hafta kalası 37.haftamda sancım çıktı aldılar hemen doktora git canım sancılarını durdurup sezeryana alırlar diye düşünüyorum.

Nasıldı peki durumun canim sadece sancin mi vardı ve duzenlimiydi çok mu agriliydi

önce (183 puan) tarafından

Sancımı hissetmiyodum sadece bebek hareket ettikce sizlama hissediyodum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
+1 oy
6 cevap 232 göst.
+1 oy
6 cevap 199 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Rabia2 (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 167 göst.