0 oy
1,112 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Dün arkadaşlarımla buluştum. 5 kişiyiz. En yakın olduğum kızla Bi ara birlikte sohbet ettik. Kolumda iki tane bilezik var o söyledi oo bilezik yapmışsın falan diye. Ben de Bi kaç ay önce ev satıp tekrar ev aldık arta kalanla ev alırken verdiğim bilezikleri geri aldım dedim. Ama satıcam sene sonu bir tanesini dişime kaplama yaptırmak istiyorum dedim. Ve dişimden rahatsız olduğumu çok iyi bilir. 9 senelik arkadaşım. Çok mu rahatsız ediyo seni dedi. Ben de evet knk fln dedim. Az bakim dedi. Baktırmam dedim buraya bile tanınmıyorum diye atıyorum. Üf ne gerek var da bunun için bilezik mi satılır da bilmem ne de zırvaladı. Söylediğime pişman oldum. Bi de aşağılar gibi güldü nedense. Dişim böyle. Yirmili yaşlarımdayım. Toplum içinde gülemiyorum. Gülümsüyorum sadece. Millet de beni samimiyetsiz sanıyor. Fotoğraf çekmek istemiyorum gülemiyorum. Konuşurken olabildiğince ağzım kapalı konuşmaya çalışıyorum. Eşime bile zar zor alıştım. 4-5 yıllık evliyiz hâlâ yanında normal gülemiyorum konuşmaya yeni alıştım. Fotoğrafı bırakıcam. Tel yaptıramam aklıma yatarsa kaplama istiyorum. Allah aşkına bu dişe mi gereksiz ya? Fotoğraf yüzünden kusura bakmayın 

image

33 Cevaplar

0 oy
(118 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bilmiyorum ben fazla alınganlık gösterdim sanırım. Sanırım tel taktırmak daha iyi olacak. Hem az maliyetli hem kalıcı dediğiniz gibi. 

(1,245 puan) tarafından

Akıl akıldan üstündür demişler 

-Reklam-
+10 oy
(868 puan) tarafından

Yüzünde her hangi bir yerinden rahatsız olan birini gördüğümde bende ne var ki bunda diyerek destek olmaya çalışıyorum. Ben de burnumu beğenmiyorum. Birisi burnun güzel diyince veya burnun için ameliyat olmana gerek yok diyince alınmıyorum. Bence fazla alınganlık yapıyosun. Destek olmak istemiş sana

+1 oy
(8,772 puan) tarafından

Benim dişlerim de böyleydi bende kaplama yapacam diye yıllar geçti çok araştırdım sonradan pişman olanlar çok kendi dişlerin çürüyebiliyor koku yapabiliyor ben tel taktırdım 30 yaşında şimdi düz çok güzel oldu 1 buçuk yıl kaldı zaman geçti iyi ki tel taktırmisim. Sağlığın için sanada tel öneririm canım. Hiç çekinme utanma hiçbir ağrısı sızısı da yok.

+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Dişlerin kötü değil dostum. Ama sen rahatsız hissediyorsan e paran da varsa yaptır. Neden yaptırmayasın. Arkadaşın senin dişlerinin kötü olmadığına ikna etmek için öyle demiş olabilir. Kötü niyeti olmayabilir yani. Para senin diş senin. 

0 oy
(3,305 puan) tarafından

Bilezik senin diş senin ister bozar keyfine harcarsın ister dişine bu sana kalmış arkadaşın boş yapmış benimde on iki dışım ***** bende onları duzeltcem tel taktirmayi düşünüyorum gerekirse altin bozarım kimseyi ilgilendirmez 

0 oy
(25,657 puan) tarafından

Bunun için bilezikmi bozulur demesinden seni anlayamadığı empati kurmadığı aşikar sen ona bakma nasıl iyi hissedeceksen öyle yapmalısın canım

0 oy
(1,901 puan) tarafından

Gerekli ya da gereksiz sen mutlu değilsen kimin ne haddine. Hem bence gerekli. 

0 oy
(383 puan) tarafından

niye satilmasin . deseydin en guzel birikim ve yatirim insanin kendine yaptigi yatirimdir.  kolumda singir singir bileziklerle dissiz gezmektense ileride bakimli ve guzel dislerimle   bileziksiz gezeyim daha iyi. sahsen bende kendim icin cikarip boynumdaki kolyeyi. kivikirik kupemi bile satarim  ceyrek altin bozdurupda cok biseyler harcamisimdir kendime. altin kenarda durup ne olancak onemli olan benim .

(8,271 puan) tarafından

Çok güzel olmuş dudakların ince durmuş gerçekten yapmak lazım 

(383 puan) tarafından

evet ust dudak baya ince kaldi  burun yukari kalkinca dahada net oldu

(8,271 puan) tarafından

Yapılınca çok güzel olucak 

(383 puan) tarafından

insallah bakalim :)  aman bende kendi capimda ugrasip mutlu oluyorum kendimce ☺️☺️

(8,271 puan) tarafından

Mutluluğun daim olsun ☺️

0 oy
(226 puan) tarafından

Mutlu olacaksan yaptır tabi dişleriniz güzel sadece boşluk var ufak dokunuşlarla çok hoş olur arkadaşına gelince canım kimseye güvenme ve zaaf noktonı asla belli. Etme ilk ordan vurur 🌸

0 oy
(1,056 puan) tarafından

Senin kararın yorum yapmanın da usulü var. He bence de sağlıklı görülüyor dişlerin ben olsam tel denerdim ama senin bileceğin şey

0 oy
(856 puan) tarafından

Aman millete bakma varki bozdurup yapıyorsun kolunda duracagına mutlu olacagın şeyi yaptır 

0 oy
(2,656 puan) tarafından

Yap gitsin benmde öndeki iki dişim sudan dolayı sarı ve çok beli oluyor bende ne gülerim be konusurum o yüzden soğuk görüyor herkes beni yüzüğünü satıp yapacam dişlerimi 

0 oy
(5,404 puan) tarafından

Senin paranın hesabını yapmak ona mı kalmış Allah aşkına ya si.tir et keyfine bak

0 oy
(5,202 puan) tarafından

Kendinde olmadığı için anlamamış. Benim de böyle insana bi daha dert anlatasım gelmez. Boşverin.

Bu arada dişlerin gayet güzel, hem beyaz hem eksik vs yok. Dişlerini göstermeden gülmeye çalışacak kadar kötü değil yani.

0 oy
(4,968 puan) tarafından

Özgüven çok önemlidir . Bu diş olur burun olur yada başka bişey yaptırma gibi bir ihtimalin varken neden olmasın . Bura arada maşallah bembeyaz dişlerin güzel bakmışsın 

0 oy
(4,784 puan) tarafından

Senin kararın tabiki ama kaplama yerine tel taktır yoksa ömür boyu diş ağrısı, koku problemi ve her 5 yılda bir tekrar para verip yeniletmen gerekebilir yerinde olsam asla kalkışmam bak hayatının hatası olur derim, hastanede çalışıyorum o kadar vaka gördüm ki, bu güzelim dişleri kedi dişi boyutunda kesecekler ve üstüne kaplama gecirecekler alttaki dişler çürüyecek ağrısı, kokusu bu dediğim kulağına küpe olsun, çok pisman olursun. güzel diş bunlar bırak rahat rahat gül kimene 

0 oy
(3,402 puan) tarafından

Sen yaptırmak istiyorsan yaptır boşver milletin ne dediğini

0 oy
(23,753 puan) tarafından

Bence derdinizi küçümsemiş ya da alay etmiş değil ay evet çok kötü yaptır dese daha kötü idi sizin için sorun ise yaptırın tabi ama arkadaşınız da dediği gibi bunda bir şey yok aşırı çarpık veya ayrık sarı değil başka bir kusuru var da ben mi göremiyorum bilemedim 

0 oy
(11,219 puan) tarafından

Arkadaşin kötü bişey dememiş aslında. Dişlerin dert ettiğin kadar da kötü değil bence hatta benim böyle ayrık dişler hoşuma gidiyor. 

0 oy
(2,295 puan) tarafından

Üst dişlerin benimkinden çok daha güzel. Atsam şaşırırsın. Yıllardır aynen dediğin gibi ağzım açık gülemem. Ama kaplama yaptırmak da istemiyorum. Dışı kesiyorlar sağlam dişler gidiyor. Minicik kalıyor. Üzerine kaplama geliyor. Zamanla dış kökleri zarar görüyor kaplamalardan. Eşim yaptırdı ordan biliyorum.  Alt dişleri senin gibiydi eşimin. İyi kötü orijinal dişlerim diye hiç bisey yaptirmadim. Senin dişlerin aralıklı ama sağlam ve beyazlar. Ben olsam ellemem. Telle duzelirse onu kesin seçerdim ama 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 784 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,775 göst.