0 oy
1,117 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Dün arkadaşlarımla buluştum. 5 kişiyiz. En yakın olduğum kızla Bi ara birlikte sohbet ettik. Kolumda iki tane bilezik var o söyledi oo bilezik yapmışsın falan diye. Ben de Bi kaç ay önce ev satıp tekrar ev aldık arta kalanla ev alırken verdiğim bilezikleri geri aldım dedim. Ama satıcam sene sonu bir tanesini dişime kaplama yaptırmak istiyorum dedim. Ve dişimden rahatsız olduğumu çok iyi bilir. 9 senelik arkadaşım. Çok mu rahatsız ediyo seni dedi. Ben de evet knk fln dedim. Az bakim dedi. Baktırmam dedim buraya bile tanınmıyorum diye atıyorum. Üf ne gerek var da bunun için bilezik mi satılır da bilmem ne de zırvaladı. Söylediğime pişman oldum. Bi de aşağılar gibi güldü nedense. Dişim böyle. Yirmili yaşlarımdayım. Toplum içinde gülemiyorum. Gülümsüyorum sadece. Millet de beni samimiyetsiz sanıyor. Fotoğraf çekmek istemiyorum gülemiyorum. Konuşurken olabildiğince ağzım kapalı konuşmaya çalışıyorum. Eşime bile zar zor alıştım. 4-5 yıllık evliyiz hâlâ yanında normal gülemiyorum konuşmaya yeni alıştım. Fotoğrafı bırakıcam. Tel yaptıramam aklıma yatarsa kaplama istiyorum. Allah aşkına bu dişe mi gereksiz ya? Fotoğraf yüzünden kusura bakmayın 

image

33 Cevaplar

0 oy
(7,293 puan) tarafından

Bunun için bende derim bilezik mı bozulur diye çünkü alması imkansız gibi birşey artık ve devlet kaplama yapıyor daha ucuza yaptırabilirsin bende çürüklerim.icjn yaptırdım kaplamadan emin ol en kötü de olsa kendi dişin

-Reklam-
0 oy
(4,005 puan) tarafından

bu dise kaplama yaptirirsan dislerine yazik olur . tel tedavisi yaptir . dislerin cok guzel . 

0 oy
(268 puan) tarafından

Birşey diyeyim mi dislerin evet ayrık ama çok güzeller Beyazlar 🫢masalah diyeyim de ve tel taktrsan çok hoş olurlar 

0 oy
(569 puan) tarafından

Kolundakı bılezıği kesinlikle sat ve dişini yaptır  tek diyecegım sana budur  hıc düşünme bılezım başka borca gıtmeden hayatın boyunca bu pişmanlıgı yasarsın yasın da hazır gençken   45 üstü olsan  bıle yaptır derdim   bende burnumu beğenmem ama senin dişler daha  zorlardı beni burnuma gene razıyım. Kırılacak bsıy yok  sen zaten kendınde farkındasın  

0 oy
(163 puan) tarafından

Benimkide buna benzerdi gittim doktora doktor bana kızdı ne var dillerinde niye bu kadar taktın gayet sağlıklı ve düzgün sen başka diş görmemişsin diyerekten 22 yaşındaydım sana kaplama yaparım ama otuz yasında düşer kendi dişlerinize de küçülttüğümüz için onlarda çok saglıklı olmaz dedi bence sadece tek taktır

0 oy
(209 puan) tarafından

Sana aynen kanka bence de yaptırmalısın dişlerini bi an önce deseydi demek ki daha çok mutlu olcaktın. Kırmak istememiş belli ki o zaman ben açık olayım yukarda yazdıgım gibi bence de bileziğini satıp yaptırmalısın dişlerini umarım yanlış anlamazsın.

0 oy
(6 puan) tarafından

Sen kendini nasil mutlu hissedeceksen onu yap canım kimse sana bunu niye yaptın ne gerek var bilmem ne demeye hakkı yok eminim sana bunu diyen arkadaşının yüzünde ya botox vardır ya hafif dudak dolgusu vardır ya mikro Kaş vardır 🤣🤣🤣 vardır yani bişeyler o kendini nasıl mutlu hissedecekse onu yapmaya özgürse sende öylesin boşveeeeer yaptır aşkım kimse sana karışamaz zaten bunu eşine söylesen eminim o da sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yaptır diyecektir insanların ne dediğini boşver sen estetik vs. İstemiyorsun ki ağız senin ağzın istediğini yap aşkım 

0 oy
(5,856 puan) tarafından

Arkadasin kotulukten dememis yani guzel dislerib gerek yok bunun icin birikimini harcama gibisine demis. Ben sahsen alinmazdim. Ayrica dislerin guzel ayrik olmasini problem ediyosan ona tel tedavisi de olabilir kaplamalar cok yuksek meblaglar.

0 oy
(418 puan) tarafından

O değilde neden tel istemiyon dişlerin telle belki düzelir kaplama sürekli çıkıyor kendi disin sağlamsa hiç kaplamaya görme bence diş teli yap

(118 puan) tarafından

Aynen yorumlarla ben de ona karar verdim. Tedavi süresi uzun diye istemiyordum ama zaten dişimden utanıyorum biraz daha dayanırım sonunda daha güzel olur 

(418 puan) tarafından

Bence ben olsaydım o dışı asla kaplama yapmam beyaz dişlerin sadece tel  gerekli kaplama hiç iyi değil sonradan düşüyor pişman olursun

0 oy
(54,007 puan) tarafından

sen benim dislerimle yasasan napardin bilmem cidden bilezigin dursun devlette yapiyor maşallah beyaz saglikli sen ona bak

(118 puan) tarafından

Neyi yapıyor kız devlet. Karşılamıyor diye biliyorum 

(54,007 puan) tarafından

kaplama da iyi degil ki kaplamayı kim karşılamıyor tek dişe yaptirdim ben 

0 oy
(15,121 puan) tarafından

Kaplama değil tel lazım yavrucum buna ve öyle çok da bozuk değil 

0 oy
(113 puan) tarafından

Yaaa çok kötü,  yüzüne hiç yakışmıyor dislerin , bu zamana kadar durduğun kabahat,  nasil ertelersin "

Deseydi daha mı iyiydi bacım ☺️ sana negatif i nakşetmemiş kankan birde bu açıdan bakalım.  😉

0 oy
(325 puan) tarafından

Dişlerimi buraya atsam herkes korkar 😀 seninki de çapraşık tel gerekiyor canım ben de taktırmak istiyorum da zamanım yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 785 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 296 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,776 göst.