0 oy
84 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (765 puan) tarafından

Hamileyim canım çok çekti bulamıyorum da pazarlara geldimi acaba alıp yapsam eve 

1 cevap

0 oy
(5,178 puan) tarafından

Ay onu benimde canim cekiyo ama cikmamis daha bana gecen sene komsum getirdi ondan cok sevdik bende kapya bi eri saniyodum onu 3 kilo kapya biveri aldim internetten tarif batim adini da bilmiyorum kapya biberi tursusu diye youtube den buldum yaptim birebir aynisi olmadi ama cok benzedi olmadi ondan yap dun konusya yazdim dedim sen tarif ver seninki gibi olmadi dedim kiz o balik biber kapya degil o da daha cikmadi dedi 

(765 puan) tarafından

Yaa bende bayılıyorum geçen sene kaynanamla yaptık iki ayda bitirdik aciktikxa ağzıma atiyofum o derece seviyorum ama hangi zamanda cikiyo çok bilmiyorum kayannamlarda burda değil onlarda bilmezler o yüzden vaktini kaçırmak istemiyorum

(5,178 puan) tarafından

Gulum sen beni dinle 1 kilo kapya biberi al dogra sirke yag su karistir icine bi yemek kasigi tuz at kaynat kapya biberleri koy sarimsak soy koy soyle bi 10 dk kaynat karistira karistira altini kapat maydonoz dora tekrar karistir 1 ltlik kavanoz kadar cikar 1 gun beklet ertesi gun ye o biber icinde manavlari pazarlari takip et onu bulana kadar dedigimden yersin birebir aynisi degil ama cok benziyo beni dinle sen 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
16 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 122 göst.
16 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 208 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
14 Temmuz 2025 Moda kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,506 soru

24,112,084 cevap

333,018 kullanıcı

...