0 oy
847 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından

İki gün önce kahve siparişi vermiştim. 565 TL tutuyordu. Eşimin kartından ondan habersiz bir şekilde sipariş verdim. Bir gün öncesi ona demiştim para ver kahve Alicam kahvesiz yapamıyorum dedim. O da vermedi para. Kartında on bin TL'ye yakın bara vardı. Parasinin olduğunu bildiğim için sipariş verdim. Dun aksam ablamla konuştuk dedi benim evde kahvem bitmiş bende gizli bir şekilde dedim bende kocamın kartindan aldım haberi yok hesap hareketlerine bakmaz inşallah dedim eşim de uyuyordu. Ben söylerken kapıyı dinliyormuş hesabına bakınca dövdü beni. Sen neden trendyoldan sipariş verdin ben sana dememismiydim alma diye tüm gücüyle dört beş defa kafama vurdu beynim zonkladi resmen bir saat boyunca. 

15 Cevaplar

+8 oy
(5,976 puan) tarafından

İnşallah fake posttur. Gerçek olamayacak kadar dramatik çünkü.

(52 puan) tarafından

Keşke dediğin gibi olsaydı. Ben evlendigim ilk gün bile dayak yedim o gelince ayağa kalkmadim diye. Ailem arkamda dursaydi bu hale gelmesdim

(1,478 puan) tarafından

Turkiyede böyle olaylar yaşanıyor maalesef . Görücü usulü evliliklerde daha çok oluyor 

(5,976 puan) tarafından

Canım çocuğun yoksa iş bul, sonra da def et bu adamı. 

(52 puan) tarafından

İki çocuğum var biri beş yaşında biri bir buçuk yaşında boşanmaya cesaretim yok akrabaların hep keyfi gelcek kına yakcaklar kendilerine o kadar düşmanım var ki hepsinin keyfini getirmek istemiyorum 

(7,004 puan) tarafından
+3

Sırf düşman sevinmesin diye sürünmeye devam et böyle daha iyi olur

(1,478 puan) tarafından

Sen kendini düşün. Bırak akrabayı düşmanı. İnşallah çocuklarına zarar vermez o adam 

(2,293 puan) tarafından

Boşanma beni sevindirmez,fakat şiddetten kurtulmak için verilen karar bana 'iyi ki yapmış ' dedirtir.

-Reklam-
+2 oy
(1,969 puan) tarafından

Eşinin huyunu biliyorsun madem niye bunu yapıyorsun, asla haklı değil eşin elleri kırılsın sen de bosanamayacaksan sinirlendirme olabildiğince 

(52 puan) tarafından

İsteyince vermiyor ne yapabilirim

(595 puan) tarafından
+2

Bak bende katılıyorum merry e  bır kahve neden 565 lıra tuttu  kı gıt bimden al mehmet efendı 30 lira gayette güzel  . 

Eşin kapı dınlemesine midem bulandı iğrenc  bır davranıs  bır insanı dınlemek öbür tarafta kulakların içi yanacak  çok günah kulak mısafırı olmak. 

E şimdi dinen sende haram yemiş oluyorsun  adamın zerre izni yok netıcede. 

Dövmesine gelınce zaten bu adamın seni dövesi varmış.   Kahve bahane dayak şahane olmuş. . Sen gızlı iş yaptıgın için biraz iticisin eşinde dövdüğü için  ahlaksız. 

Ben geçen gün eşime senin ablan or..... u dedım    adam  sinir krizi gecırdı. Mutfagın kapısına yumruk attı  kapıyı kırdı  beni yınede dövmek istemedi 

Yanlış anlasılmasın eşimi savunmuyorum benım eşimde  benı dövmez eşyaları döver çok agır konuşurum bende. 

(52 puan) tarafından

Ben asla senin dediğin gibi diyemem dersem kesin beni öldrür yani. 

Evet benim de suçum var ondan izinsiz almamaliydim. Ama ben iki kg aldım trendyoldan dibek kahvesi Fındıklı kahve menengic Osmanlı hepsi karışıktı bu şekilde iki kilo yani bir kilosu 285 TL'ye geliyordu yanlış olmasam kargo bedavaya gelsin diye iki tane aldım bir de ben zaten tutumlu bir insanım eşimden kolay kolay para istemem. 

(595 puan) tarafından
+1

Belli canım çok tutuklusu. Gıtmıs kahvenın en ıysıınu almış benım eşim kredi kartını bana vermıa asla ne aldıgıma bıle bakmaz  ben bimden kahve alıyorum  . 

Kız sende bir alemsin bırde ablana telefonda anlatırkem yakalanman da bıraz saflık var sende  az akıllı ol. Ya hem adamın kartını gızlıce kullan hemde böyle bır adamın  hemde hakkında konuş  nede olsa yatıyor  dıye  . Fazla rahatsın   sen yaslanmazsın valla kaygısız  birisin

+2 oy
(599 puan) tarafından

yazik ya vallahi .  500 liralik bi kahve olmaz farzetki eve  iki kutu peynir aldin yani ne farkederki. sanki 500 bin harcamisin gibi. tepki vermesi . allah sabir versin gercekten . o 500 tl kahve almayip nakit olarak biyerde dusurebilirdinde yani alt tarafi uc kurus para yani allahindan bulsun

(52 puan) tarafından

Amin.. tez vakitte gebersn de kurtulayım bundan

+2 oy
(281 puan) tarafından

Normalde aylık haftalık harclık vermeli bide sen söylemeden bu tür şeyleri almalı bu ne bicim insan fakirliğin bile Bi adabi var yani Allah sabir versin. 

(52 puan) tarafından

Vermiyor işte amin

(10 puan) tarafından

benimkide oyle

+2 oy
(2,125 puan) tarafından

Ya hesabı bir gün önce açmışsınız . Sonra buraya hikaye yazmışsınız kusura bakmayın . 

(52 puan) tarafından

Yorum yazmak zorunda değilsin tabii

(2,125 puan) tarafından

Bak normalde asla böyle postlara bu şekil yaklaşmam ama post aşırı fake im diyor 

+2 oy
(3,449 puan) tarafından

Seni dövmesi şerefsizlikkkk ama keşke gizli saklı iş yapmasaydın yani tek hatan o 

+1 oy
(399 puan) tarafından

Kahve aldın diye mi dövdü seni öldürmek mi istiyor bir insan kadınına niye vurur.kahve yani uyuşturucu değil bu kahve.aklim almıyor 

(52 puan) tarafından

Onun zoruna gittiği ondan habersiz para almam isteyince de vermiyor

(399 puan) tarafından

Çok garip geliyor,haberi olsa ne olacak,olmasa ne olacak.esim bütün parasını bana verir lazım oldukça benden ister,ama yani kahve bu,ekmek su almak kadar basit bişi,bu fakirlik ile alakalı değil,insan düşmanına bile kahvedir şudur budur alır bişi demez,buna tepki vermezsen bir sonraki olay ana haberi bülten konusu olman olabilir.oldurur seni bu başka bir güdü izin ile alakalı değil 

+1 oy
(1,603 puan) tarafından

Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah ne demek habersiz yaptın diye vurdu o zaman para verseydi de sende gizli saklı yapmasaydin

(52 puan) tarafından

Amin bende bunu diyorum işte bana para ver senden habersiz yapmiyim diyorum. Ama hep şiddete maruz kaliyorum

+1 oy
(1,478 puan) tarafından

Bi muddet konuşma onunla . Bir daha da gizli iş yapma en iyisi 

(52 puan) tarafından

Zaten konuşmam midem bulanıyor ondan. Ama cani beni isteyince kendiisi gelir. İki hafta sonra hiç özür dilemiyor afedersin direk konuya giriyor işini bitiriyor sonra yine konuşmuyor 

+1 oy
tarafından

Ne kadar üzücü ya 500 lira için mi böyle yapıyor gerçekten her şey ne kadar pahalı haberi yok galiba içtiğimi kahve için de böyle yapsa bilmiyorum yani Allah göstermesin ne diyeyim ki Allah ıslah etsin ya ama bu kadar da olmaz yani bacım bilmiyorum

(52 puan) tarafından

Bir de iki kilo aldım yani. Dibek menengic Fındıklı Osmanlı falan hepsi karışıktı 

tarafından

Ben Türk kahvesi sevmiyorum uykumu açsın diye bu ara Nescafe içiyorum o da yani küçücük 200 gramlık paketleri zaten 300-400 lira altı çok yok yani bence normal fiyatı da 500 lira için bilmiyorum eş böyle davranıyorsa ya canım bir şey de çekebilir o an yani 500 lira çok büyük bir para değil artık eşin sanırım bunu algılamıyor ama sen de gizli iş yapma bir daha

+1 oy
(5,940 puan) tarafından

500 liralik kahve icin boyle yapan birine es olmaya devam etmezdim. S.erefsiz.

+1 oy
(2,005 puan) tarafından

Allah eşini ıslah etsın. Adam değil.

0 oy
(1,055 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım 

Bir daha gizli saklı iş yapma 

Eşin seni dövmemeliydi o konuda hatalı 

Ama Esin de sana belirli miktar para vermeli 

Ne kadar evlisin kızım 

Çocuğun varmı 

Gerçekten çok üzüldüm 

0 oy
(219 puan) tarafından

Bu kahve yüzünden kadın dovulurumu ya nasıl bir isnan eleri kırılsın sana deseydin ya bu kadar zoruna gidiyorsa eblenmeseydin sen evin ihtiyacı bı almisin Miley neler neler kocasından harcamalar yapar ya sen bi kahve almisin cokmu 

0 oy
(1,765 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Konuyu anca anladım Allahbbelasini versin adı adam.osana oyle yapmasa sen böle yapmasın 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,056 göst.
19 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 273 göst.
0 oy
5 cevap 701 göst.
2 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde -HoneySeptember- (12,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 455 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,472 soru

24,139,852 cevap

334,446 kullanıcı

...