0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

Bacak arası kaslarım ve karın kaslarım, yani şöyle göbek altı vajinaya doğru olan yerler çok ağrıyor. Eğilmek çok zoor benim için. İlk yataktan kalkışta ağrım var. Bir kaç gün ev işi yaptım. Öyle ağır iş değil. Yük değil ama neredeyse tüm gün iş yaptım. 2 gün boyunca. Herkesmi böyle ben mi başımı yaktim 

İdrarım var Ken daha çok kaslarım ağrıyor içerisi ağrıyor. Dört gündür dinleniyor ağrılarım yuruyemiyecek kadar değil artık ama eğilip rahat yuruyemiyecek kadar. Ve sadece ayağa kalkmaya çalışınca ve yürüyünce oluyor. 

Ağrınız şekli,, ilk defa Spor yapan birinin kaslarının üç gün boyunca agrimasina benziyor. Ama sedece göbekten çok altı ve bacak arası kaslarım ikiside vajinaya en yakın yerler

6 Cevaplar

0 oy
(7,016 puan) tarafından

Bende hiç ağrı olmadı cnm  doktora git olmadiysa

-Reklam-
0 oy
(1,939 puan) tarafından

Sık eğilip kalktıysan ondan olabilir. Zaten bu ayda başlar hareket kısıtlılıgı benim de yavaştan başladı ağrı batma oluyor.

0 oy
(15,105 puan) tarafından

Magnezyum eksikliği bahsettiğin şey çatı ağrısı. Magnezyum dozunu arttır 

0 oy
(4,571 puan) tarafından

Çatı ağrısı bende de olmuştu yataktan kalkmak zulüm gibiydi. Doktor magnezyum eksikliğinden demişti ve vitamin yazmıştı. Ondan sonra hafiflemişti. Sende doktora gidince anlat .

0 oy
(8,272 puan) tarafından

Bende şu an 5 aylık hamileyim ama hiç yaşamadım bu durumu 

0 oy
(1,436 puan) tarafından

Ben şuan 5 aylığım arada benimde oluyor bebek baskı yapıyor olabilir canım iş yapmayı bırak bi süre dinlen normalde dinlenince geçiyor ağrılar eğer dinlenmene rağmen geçmediyse bi acile git ihmal etme bacaklarda krmap gibi ağrılar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş  muz yoğurt yemeyi artır 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 295 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 453 göst.