03.53
04.06
04.12
04.16
Gece iki buçuktan beri çok kötü sancı var kramp girer gibi ilk oğlumda yarım saat ile başlamıştı bu direkt kısa süre ile sancı başladı karar veremedim yardımcı olun lütfen
Rabbim bı sancida kurtarsın. Sancini Çek öyle git hastaneye
Sancı süreleri çok sık. İnşallah gittiğinizde acilmaniz tamamlanmış olup kolay hayırlı güzel bir dogumumuz olur. Şiddetli mi peki sancılar nasılsınız şuan
Çok şiddetli ama hemen böyle kısa olması beni düşündürdü açıkçası oğlumda önce yarım saate geldi sonra 20 dakşila 15 dakika derken azaldı
6 gibi gitsem mi diyorum normal mi bilmiyorum ikinci doğum yime de karar veremiyorum
Valla benim üçüncü olacak Allah'ın izniyle ben hala karar veremiyorum. Doğum sancısıysa geçmez zaten azalmaz siz kendiliginden gitme ihtiyaci duyarsınız. İnşallah saglilla gelsin canm h
Doğurdun mu tatlım 😄😄 Allah bir nefeste kurtarsın evde durma sakin hastaneye git araç yoksa ambulans cagirabilirsin sabahı bekleme
O kadar düzenli diyosun
Durma evde bir anda cikarirsn.araba yoksa ambulans cagir.saglikciyim kimse bisi demez doguruyorsun.evde durman tehlikeli.
Kan geldi gibi gidiyorum şuan
Nasılsın iyi misin,müsait olunca yaz kan niye gelmiş
Doğum başlamış ama hastaneye gelince de 2 saat sancı çektim sonra geldi çok şükür 2 saat oldu doğum yapalı
7 cm açıklık barmış geldiğimde
Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almışsındır yavrunu 🤗
Aldım çok şükür sağ olasın
1,470,450 soru
24,085,880 cevap
331,465 kullanıcı