0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (1,625 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar. Kız kardeşime bir pasta yapmak istiyorum. Üniversite tercih sonucları açıklanınca tercih sonucuna bakmayacak. benim yaptığım pastadan öğrenecek. Bu sene 2. Senesi çok emek verdi. o yüzden onu mutlu etmek istedim. Çok şükür iyi bir sıralamada yaptı. İnsallah gönlüne göre olur. Ben pastayı şu şekilde yapmak istiyorum. belki internette  görenler vardır. Pastanın üst katmanına jelatin koyup tekrar sıvıyorlar kremayla. kenardan tutup acarak içindeki sonuc belgesini görmüş olacak yani. Bu arada gastronomi bölümünden tercih yaptık. Şef olmak istiyor. Sorun şu ki pastaya ne yazacagımı bulamıyorum şimdiden bir karar vermek istiyorum. İnternette de güzel sonuclar bulamadım, pek de yoktu zaten. Güzel fikirleri olan çıkar belki 🙏🏻

5 Cevaplar

+3 oy
(5,756 puan) tarafından

Vay vay vay şefim hoşgeldin😅

Beynimde çalıp duran şarkılar,artık bugün nu çalacak 🤣🤣🤣

(1,625 puan) tarafından

Ahahhahaa evet esprili güzel olabilir teşekkür ederim 😂🫶🏻

(1,508 puan) tarafından

Vay vay vay cherry ablam hoşgeldin oturda şöyle 😂😂😂

(1,625 puan) tarafından

Eğer bunu yazarsam burda tekrar post acıp etiketlicem seni 😂

-Reklam-
+1 oy
(377 puan) tarafından

Kişisel tercihim bisküvili pasta 🥰 çocukluğu güzel anıları canlandırır.baska bir kutuda parfumle tercih sonucu olabilir.pastayi unutur belki ama parfümün kokusu o anı ölene kadar aklında tutar 

(1,625 puan) tarafından

Büsküvili pastayı zaten her zaman yapıyoruz. Daha güzel birsey olmasını istedim ama fikrin için teşekkür ederim 🫶🏻

+1 oy
(5,214 puan) tarafından

Evet chef! Hazır mısın?

(1,625 puan) tarafından

Evet güzel teşekkür ederim🫶🏻

0 oy
(6,604 puan) tarafından

Gastronomi bölümü nasıl geleceği var mı

(1,625 puan) tarafından
+1

Araştırmalarımıza göre önü açık bir bölüm. Kpssyle eğitim bile verebiilir. Zaten yemek sektörü hiç bitmez. Aşcılığa göre daha fazla avantajı var aslında 

(377 puan) tarafından
+2

Sana bağlı,aşkla yapiyorsan yurt dışında da iş bulabilirsin otellerde de çalışabilirsin maaşları yüksek.yada ilerde yer açarsın butik işletme gibi 

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Post yukarı ........

(4,931 puan) tarafından

Bence şef önlüğü yapabilirseniz şeker hamuruyla önlüğe adını da yazarsanız ekstra bir yazı gerekmez ve şık da olur. 

(1,625 puan) tarafından

Şeker hamurlu yapmıcam ama ya 😐

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 348 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
19 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Rabia... (566 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,472,769 soru

24,115,636 cevap

333,217 kullanıcı

...