0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (859 puan) tarafından

Kızlar bunu burda daha önce de anlatmıştım. Benim sürekli ağlayasım geliyor. Doğum yapalı 10 Ay oldu lohusa gibiyim. Her şeyden korkuyorum. Her şeye ağlayasım geliyor. Hani böyle kırılıp ağlama değil. Bi anda gözyaşı geliyor. Normal konuşurken. Mesela daha demin kızımla konuşuyordum. Yatmaya gidicem gidim mi diye sordum. Giiit dedi gülerek. Ben de insann annesine git der mi gitme anneciğim de dedim. Der demez istemsizce ağladım. Bi şey görüyorum okuyorum direkt ağlama geliyor. Eşimle konuşuyoruz kırılmasam da ağlıyorum. Korkuyorum. Akşam tuvalete gittim giderken oturma odasının kapısını açık bıraktım ışık gelsin diye. Kızım arkamdan kapatmış. Tuvaletten çıktım elimi nasıl yıkadım oturma odasına nasıl geldim bilmiyorum. Çocuk gibi oldum resmen. Koca kadınım iki çocuğum var. Kafayı yicem bu durumdan. Az önce kendi kendime konuşuyorum niye böyle diye. Kendime sordum acaba bilmediğim bir derdim mi var diye ya 😂 düşünün durum o kadar vahim 😂napıcam  ben nasıl yol izlemem gerekiyor 

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,366 puan) tarafından

Lohusalık duyguları uzun da sürebilir, sizde olduğu gibi. Günlük yaşantınızı olumsuzu etkiliyorsa destek alın. 

önce (859 puan) tarafından

Bu yeni yeni oldu ya. Ben de anlamadım neden

önce (3,366 puan) tarafından

Benim çocuklardan sonra daha çok merhamet duygum oluştu. Bu yüzden daha hassaslaştım. Eskiden bu kadar ağlak değildim. Belki sizde de çocuklarla beraber edinilen duygular oluşmuştur. 

-Reklam-
0 oy
önce (932 puan) tarafından

Loğusalığım çok uzun sürdü bir yıldan daha uzundu deliriyor muyum diye de düşündüm sürekli mutsuz, ağlamaklıydım eşimle de sürekli kavga ediyordum. Kendiliğinden mi geçti bilmiyorum o dönem beslenme düzenimi değiştirdim spora da başlamıştım geçmesini o mu sağladı bilmiyorum

0 oy
önce (856 puan) tarafından

Normal canim ben de kusuyor diye ağlamıştım😁 biraz senin ki uzun sürmüs 2 çocuk olunca galiba yükün biraz daha ağir. Çok ileriyse kötü hissediyorsan kendini terapi alabilirsin kendine fazla yüklenme canim.

0 oy
önce (259 puan) tarafından

Kızım bazı lohusalık daha uzun sürüyor 

Ben 2019 da yaptım doğumunu 

Yanımda ailem yoktu çok üzüldüm 

Kayın validem vardı bana o baktı

Kaç yıl geçti üstünden daha o duyguyu atlatamadım 

Zaman zaman benimde duygusal ağlamalarım oluyor olmuyor değil 

Benim en büyük destekcim esimdi.

Sende destek alabilirsin eşinden diye düşünüyorum 

0 oy
önce (8,239 puan) tarafından

Bende böyleyim hocaya gittim okudu üfledi muska verdi geçti . Yıldız'ın çok düşük aşırı nazar almışsın demişti . 

0 oy
önce (23,567 puan) tarafından

Lohusalık bitmemiş anlaşılan 😇😇😇

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 307 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
28 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvgul (4,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,613 göst.
+1 oy