0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (1,767 puan) tarafından

Kızlar şuan hastanede yatıyorum dün tansiyon yüksekliğiyle yatis yaptilar dün 24 saatlik idrara başladık bugün sabah 6 da bitecek inşallah tansiyonum şuan çok iyi normal bebekde bende iyiyiz idrardada bisey cikmazsa çıkarılar mi doktor bakariz dedi evdede bı kızım var kirkkaleden Ankara'ya sevk ettiler annemi istiyorum deyip ağlıyo yada protein yüksek çıkarsa ne olur sonuç ne zaman çıkar 32 haftalık olduk bugün diyelim ki çıktı inşallah çıkmaz cikacaginida düşünmüyorum tek belirti tansiyondu oda şuan normal çıkarsa ne olacak bilgisi olan varsa yazabilir mi kızıma dayanamıyorum dünden beri ağla ağla içim disima çıktı emin ellerde ama isde bi yavruma kavusuyum derken diğerini arkamda bıraktım🥹🥹🥹🥹

4 Cevaplar

0 oy
(1,341 puan) tarafından

İdrar temiz gelirse eve yollarlar. Protein kaçağı gebelik zehirlenmesi demek sanmıyorum bırakmazlar. Bende erken doğum sancısından yatmıştım 3 yaş oğlum perişan olmuştu 🥺

(1,767 puan) tarafından

İlk bebeğimi dekolmandan kaybettim 33 haftalikdi ikinci kızimi 35 haftalık suyum.geldi doğum yaptım şehir farklı olunca daha çok içim yaniyo yoksa doğumdan falan korkmuyorum hiç bir belirti yok ödemdir vesairedir inşallah çıkmaz biseyde kızıma kavuşurum.bugun geldi çok kötü oldum Rabbim bütün hastalara şifa versin çok zor arkanda yavrunu bırakmak 

-Reklam-
0 oy
(5,829 puan) tarafından

inşallah temiz çıkar canım. yoksa preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi. bu yüzden yatış verebilir doktorlar hatta ve hatta tansiyonun çok yükseldiğinde direkt doğuma alabilirler. preeklemsinin tedavisi doğumdur çünkü. 

(1,767 puan) tarafından

İlk bebegim karnimda vefat etti eşinden ayrıldı gebelik zehirlenmesi dediler şuan gözetim altındayım çok şükür onda ilgilenen olmamisdi çok dua edin nolur bişey çıkmasın bu yavrum bari gününde doğsun kızımda erken doğdu çok şükür bı sıkıntı olmadı ama yinede  bu çok küçük 32 haftalık 

(1,767 puan) tarafından

Tansiyonum dinden Beri en fazla 12 8 oda normal diolar zaten dün magnezyum serum verdiler çarpıntı yaptı tansiyonum 16 ya fırladı ambulansla Ankara'ya sevk ettiler ilacı kestikden sonra tansiyonum normale döndü zaten 

(5,829 puan) tarafından

plesanta ayrılmasından dolayı ben de erken doğurdum 😔

her şey yolundaydı tansiyonum normaldi, idrar temizdi sadece ödemim vardı. yediklerime dikkat ediyorum yaz diye normal diyordu doktor diğer her şey temiz olduğu için. 

ne olduysa 1 haftada oldu, yoğun kanama ile acile gittim testler yapıldı, hiç beklemeden kendimi ameliyat masasında buldum. 14 gün ayrı kaldım bebeğimden. beni de hemen taburcu etmediler tansiyonum düşmedi diye. 

senin de böyle bir geçmişin varmış, evdeki çocuğun için üzülüyorsun çok da haklısın ama karnındaki de bunu hissediyor. strese girmek seni kötü etkiler tansiyonunu yükseltir

(5,829 puan) tarafından

preeklemsi sonucunda annenin nöbet geçirmemesi için magnezyum takviyesi verilir. eğer anne nöbet geçirirse bunun adı da eklemsi, o zaman yoğun bakımda bile kalabilirsin. doktorlar ne diyorsa harfiyen yap. 

(1,767 puan) tarafından

Benimde hiç bişeyim yokdu ödem tansiyon hiç bişey bı anda ağrı girdi hastaneye gittim geri gönderdiler akşama siddetli kanamayla gittim bebeğimin kalbi durmuş ölü doğum yaptım 33 haftalikdi kizimdada 35 haftalık suyum.geldi sürekli tansiyon olcuyorum zaten ilk defa yükseldi 

(5,829 puan) tarafından

inşallah korktuğun başına gelmez şimdi. kafanı dağıtmaya bak. üzüntü stres seni daha zora sokar. 

ha olur da doğurdun diyelim evet haftası küçük ama yaşar. gönlünü ferah tut. 

zor biliyorum kendim yaşadım, 35 haftalık doğmasına rağmen 1985 gram doğdu, küvezden aldığımda 1850 gramdı. minicik. şimdi 25 aylık. 

(1,767 puan) tarafından

Benim kızımda 35 haftalık dogdu kuvezede girmedi 4 yasinda korkum erken doğması değil Rabbim verdikden sonra diorum şehir farklı olunca ister istemez ayrı bi stres oluyorum çok zormuş arkada başka evlat bırakmak

(5,829 puan) tarafından

haklısın o da ana kuzusu daha ama büyükmüş yşne ben daha küçük sanmıştım. 

tabi anneden ayrı kalmak ona da zor. Allah sağlık huzur versin, sağlıkla al kucağına ve evdeki yavruna da kavuştursun canım 

(1,767 puan) tarafından

Amiiin çok agliyo dün ablamda kaldı ama nasıl kaldi o orda ben burda arayıp konuşmadım bile bugun yanıma geldi babasıyla kaliyo şimdi ama isde yinede zor küçük olsa bi şekilde dururda aklı eriyo 

0 oy
(225 puan) tarafından

Tansiyon yüksekliği ile birlikte idrardan protein kaçağı a bakarlar inşallah yoktur. Bu saatten sonra beslenmenize çok dikkat edin bol su ve tuzsuz beslenin tabi beslenme şeklini doktora da danışın daha da faydalı olacaktır. Çok geçmiş olsun 

(1,767 puan) tarafından

Zaten şuan tuzsuz diyet yemek yiyorum normalde de tuz çok tüketen birisi degilimdir ama şuan hiç almıyorum inşallah bişey çıkmaz çok dua edin bana lütfen 

(225 puan) tarafından

Bende bu riske karşı karşıya kalmıştım tansiyonum hiç yükselmedi protein kaçağı vardı sadece ona da doktor çokça su içirtiyordu şükür birşey olmadı sizde rahatlayın rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 

0 oy
(1,937 puan) tarafından

32. Haftalıktım, tam olarak aynısı başıma geldi.

16larla hastaneye yatışım yapıldı çünkü suyum gelmişti, 5 gün envai çeşit ilaçla yatırdılar beni. İdrar takibi yapıldı, protein kaçağı varmış. Preeklampsi geçirdim, gözlerim görmemeye başlayınca acil normal doğuma alındım. Suyum da bitmişti.

1 hafta kuvözde kaldı, sonra bize verdiler. Şu an 20 aylık bir abi. Maşallahı var.

Korkma, suyun gelmemiş benim gibi. Protein kaçağı olmasın diye dua et, bir şekilde yüksek tansiyonun tedavisi var çünkü.

(1,767 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah sagliklica kucagima aliyimda hayırlı hi şekilde tansiyonumda düzenli şuan bebekde çok iyi bende hiç bı sikintmiz yok sadece idrara bakacaklar ondada bişey çıkmaz inşallah 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
8 cevap 585 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 286 göst.
0 oy
3 cevap 247 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozgee-- (326 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,427 soru

24,169,090 cevap

335,777 kullanıcı

...