0 oy
879 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından

Şuan böyle bir durum oluşsa ayni evde yaşar mısınız asla yaşamam mi diyosunuz insan rahat eder mi ya sabah uyanıyosun evde oglen akşam hep evde rahat uzanip yatamam ben rahat giyinemem istediğim yemegi bile yapamam kocamla kavga edemem ona laf sokamam canim isteyince disari cikamam rahat hep aciklama yapmam gerek ve surekli konuşmam lazim çünkü aşırı konusur ben susunca ic cekiyo bozuluyo buda beni hasta ediyo basim agriyo onunlayken düşününce bile bosadim esimi ben allah korusun ya 

44 Cevaplar

0 oy
(5,562 puan) tarafından

Buyuk konusmayim ama yaşamam 

Yuva üstüne yuva olurmu 

Herkesin düzeni özeli var 

Mecbur kalmadigim sürece asla 

(266 puan) tarafından

Bende asla yaşamam allahim korusun bak boşanırım o derece anlaşamıyorum bir gun gelse bana hasta oluyorum ben cinnet geçiriyorum içimden 

-Reklam-
0 oy
(5,465 puan) tarafından

BButuk konusmak istemiyorum imtihanim bitmedi 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

8yildir bir yasiyoruz cok sukur bir sorunumuz yok severiz bir birimizi.Amma ben bunun sebebini ikimizinde calismasina bagliyorum yani butun gun birlikte deyiliz aksamlari goruyoruz bir birimizi.Yemeyi ben bisiririm ne istersem onu bisiririm.Disarida ne zaman istersem kocama der cikarim kayinvalidem karismaz.Amma ayri evim olsun isterdim

0 oy
(265 puan) tarafından

Ne kadar uzak o kadar iyi

0 oy
(606 puan) tarafından

Kaynanamın yanında rahat uzanıyorum rahat giyiniyorum, istediğim yemeği yapıyorum , kocamla kavga da ediyorum , dışarı çıkarken de çocukları postaliyorum kaynanama ve ben geziyorum nereye gezdiğimin hesabını da vermiyorum ama ev üstüne ev olmaz. Herkes kendi evinde mutlu 

0 oy
(4,841 puan) tarafından

6 hafta mecburiyetten kaldım ki kadının bana zararı yok faydası vardi.. ama asla 

0 oy
(3,428 puan) tarafından

1 buçuk sene yaşadım ve ruhum çekildi. Eşim evi ayırmazsa benim gideceğimi anlayınca evi ayırdı kurtuldum

0 oy
(752 puan) tarafından

4 yıl yaşadım çok kötü bir şey heleki anlayışsız biriyse hiç bişeye elini sürmez benden beklerdi sürekli hasta olur yatardı kocamla başbaşa asla vakit geçiremedik bi yere gitsek surat asardı mecbur herywre birlikte giderdik sürekli bişeyler küsüp kendini odaya kilitlerdi bi de benim Bi suçum varmış gibi küsüp yaptığım yemeği yemezdi onun yüzünden stres sıkıntıdan hastalık sahibi oldum şimdiki aklım olsa aşkımdan ölürüm yine de birlik durmazdım 

0 oy
(7,074 puan) tarafından

Allah muhtaç etmesin

0 oy
(498 puan) tarafından

Aynı apartmana geldim şehir dışından iyiligide var kötü yanida

0 oy
(516 puan) tarafından

Rahatsızlığımdan dolayı kalıyorum şuan ama geçer geçmez evimdeyim çok zor olurdu bi zararı yok fakat Allah yardım etsin sürekli yaşayanlara kocamın yüzünü unuttum resmen :D

0 oy
(1,887 puan) tarafından

Yazıyı okurken bile daraldim 😃😃 şaka bı yana kötü oldugindan değil kötü olmamak için asla oturmam Rabbim kimseyi buna mecbur bırakmasın muhtaç etmesin .. 

0 oy
(14,636 puan) tarafından

Karşilikli binalarda oturuyorum çok istedim tanışmak yakın oturmak 

İstediğimi giyerim her yere giderim 

Ayiyla tartışsak beni tutar

Canım kaynanam 😁🫶

(266 puan) tarafından

Ikiniz melekde olsanız kanatlariniz çarpar ucarken:))bi yerde okumuştum bunu:)) insan kendi annesiyle bile tartısiyo kayinvalidemle tartışmam ben eşim kizar içine ata ata hasta olurum ancak 

(14,636 puan) tarafından

Aradaki ilişkiye sınırlara bağlı bir durum 

Karşi komşuyuz bır kere aramadan kapıyı çalmişliği yok. Çoçuklara paket gıda vermemeye çalışıyorum her anne gibi, sağolsun vermez amcalarınada verdirtmez

İlla ki tartişma her ailede vardır büyutmadan gönuller bir olduktan sonra bi çözume varilir 

0 oy
(1,917 puan) tarafından

Cook Cook mu zor çok mu zor olması lazim sorunun rahat mi diye seçenek  yok zorda kalmadiktan sonra bence iki anneninde kalmaması gerekiyor  evliliğin sağlığı icin

(266 puan) tarafından

Bencedr kesinlike katılıyorum 

0 oy
(2,162 puan) tarafından

Kaynanam değil kendi anne babamla bile yaşamak istemezdim . Herkesin kendi düzeni olmalı diye düşünüyorum rahat edemeyeceğim için değil belki ailemle daha rahat bir hayat yaşacağım ama kendi evim kendi düzenim gibisi de yok. Mesela yazları ailemin yanına geliyorum ama eşyalarımı koltuğunu yatağımı çok özlüyorum 

0 oy
(399 puan) tarafından

Farklı şehirlerde bile rahat vermeyen var.en iyisi bayramdan bayrama 

0 oy
(757 puan) tarafından

8 yıl oldu severek evlendik birlikte yaşıyoruz câhiliyet kafasıyla evet ne olacak sanki insan yemeyecek ya birlikte yaşarız kafasındaydım ama şimdiki aklım olsa saniye tutmam şutlardım . Yırtık dondan fırlar gibi her yerde ve ağzı hiç susmuyor iki yüzlü

(266 puan) tarafından

Allah bin kez yardimcin olsun valla çok zor 

(757 puan) tarafından

Âmin canım insallah

0 oy
(80 puan) tarafından

Benim kaynanam vefat etigi için üvey kaynanam istemedi bende istemedim ayrı ev istedim ama kendi kaynanam olsun çok isterdim çünkü bazen insanın başında büyük olması lazım bizim kendi evimiz vardı eşimin abileri saati ben altı aylık hamileyken beni dışarı atilar ama anneleri olsaydı bunu yapamazlardi  😔 yani yaşadıklarimi anlatsam valla roman olur 

(266 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun seninde 

(80 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim amin 

0 oy
(7,307 puan) tarafından

8 yıldır bir oturan ben :) kimse istemez tabi ki rahat değil ama mecbur olunca öyle bir idare oluyor ki 

(266 puan) tarafından

Allah kimseyi mecbur etmesin herkesin bünyesi farkli kaldıramayan oluyor sizede huzurla oturmayi nasip etsin 

(7,307 puan) tarafından

Amin canım dediğim gibi geçim yapmak istiyorsan eşin için çocuklar için bazı şeylere mecbur katlaniyorsun Allah'tan bizimkiler öyle çok da arsız değil biraz idare ediliyo 

0 oy
(1,320 puan) tarafından

Depremden dolayı aynı evde yaşıyoruz 3 yıl olacak cektiklerimi bi ben bide Rabbım biliyor çok zor bisey geçen gün bi yere gittiler diyorum 2 kisilik yemek yapmayı özlemişim yemek yapmak temizlik yapmak hiç içimden gelmiyor evi benimsemiyorsun çok farklı bisey 3 yıl da bütün yaşama sevincim hevesim herseyim gitti 

(266 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun cok zor gercekten allah kimseyi kimseyede muhtaç etmesin herkes kendi evinde olsun en yakın zamanda kendi evlerine çıkarlar yalniz yaşarsınız inşalalh aminn

(1,320 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İkimizinde evi yıkıldı köye ev yaptırdık birlikte simdi de kaynim vardiyalı çalıştığı için gelemiyor onlar da o gelmiyor diye eşyalarını falan aldılar salı günü gidiyorlar kendi evlerine 

İlgili sorular

+3 oy
25 cevap 645 göst.
10 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yigidinannesi (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 409 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,027 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 717 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bilemedim (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,037 soru

24,148,414 cevap

334,773 kullanıcı

...